Tocanita de naut cu chorizo si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 18 Aug 2019 | 1706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 grame naut uscat
  • ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 bucata 15 cm chorizo
  • 2 foi dafin
  • cateva cremgute cimbru
  • 1-2 lingurite paprika afumata
  • cateva fire salvie
  • 1 lamaie
  • sare, piper
  • iaurt si paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu chorizo si salvie:

Nautul se hidrateaza in apa rece peste noapte, apoi se fierbe 45 de minute in apa cu sare, pana devine fraged. 

Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza si chorizo se taie felii.

Se incalzesc 2-3 linguri de ulei intr-o cratita/ caserola. Se caleste ceapa, impreuna cu usturoiul 5 minute, la foc mediu pana se inmoaie si prind putina culoare. Se adauga chorizo, dafinul si cimbrul si se soteaza cateva minute pana devin aurii. Se adauga nautul fiert si paprika, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, la foc mediu spre mic.

La final, se adauga salvia tocata, sare, piper si sucul de lamaie si se serveste cu iaurt si paine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu chorizo si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu naut