Tocanita de porc pe pat de orez

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 13 Noi 2010 | 9971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 ceapa mica
  • 100 g masline
  • 100 ml vin alb
  • 1 cana apa
  • 200 g rosii in bulion
  • sare,piper
  • 1 foaie de dafin
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 300 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc pe pat de orez:

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in putin ulei.

Se adauga ceapa tocata marunt,foaia de dafin,coaja de lamaie si ardeii taiati fasii mai mari.Se calesc impreuna cateva minute,apoi se stinge cu vinul si se lasa la foc mic pana se evapora,se adauga maslinele si apa.Se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile zdrobite!

Se mai 10 min pe foc,se condimeteaza si se asezoneaza cu patrunjel verde.
Orezul se fierbe in apa cu sare.Se serveste ca garnitura alaturi de tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb