Tochitura cu mamaliguta

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 13454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 500 gr carne de porc
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • 100 gr vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Pt inceput prajim carnatii taiati feliute si ii scoatem apoi pe o farfurie.

Intr-o cratita cu ulei punem la prajit carnea de porc taiata cubulete si amestecam sa nu se lipeasca.Cand s-a albit pe toate partile adaugam ceapa si ardeiul taiate cubulete mici si le lasam pana se inmoaie putin.Punem apoi si vinul.Adaugam in continuare pasta de tomate diluata intr-un pahar de apa,sarea,piperul si usturoiul taiat marunt.

Se lasa pe foc pana ce carnea este bine facuta si sosul scade putin.In caz de nevoie se mai poate adauga apa.Cand sosul este aproape gata, adaugam si carnatii si mai lasam pe foc 2-3 min.

Se serveste cu mamaliguta,ou prajit si branza sarata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

30.05.2010, 19:49

foarte bine arata la pachte trimiti?pun si 5 furcu

Ramonaky 1

30.05.2010, 20:33

Trimit si la pachet Nadina,cum sa nudar fara farfurie,k aia io trimit Danei

Bunica 1

30.05.2010, 23:01

Arata foarte bine ! Perzentarea este de 5 furculite, dar n-am apucat sa le dau eu prima.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc