Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

de luminita20_2006 in Torturi, 11 Ian 2016 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400gr faina
  • 300 gr zahar
  • 200 ml cafea preparata
  • 110 gr unt
  • 100 ml ulei
  • 50 gr cacao
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 100 ml iaurt sau lapte batut
  • Blat cu migdale
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o mana zdarvana migdale
  • Crema  
  • 250 gr mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml frisca
  • 1 conserva sun Food piersici
  • 100 gr zahar pudra
  • Glazura:
  • 200 ciocolata
  • 100 ml lapte
  • 50 unt
  • 50 zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone:

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru

Blat cu migdale reteta aici  in care mai adaugati migdalele rasnite mediu
Crema: Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra, se bate frisca apoi se pune mascarpone, amestecam bine.
Asamblare:  se taie blatul de negresa in trei. Se pune un blat negresa, piersici taiate felii, crema, blat negresa, piersici, crema, blat migdale, sirop din compot, piersici, crema, blat negresa si putina crema cat sa acopere blatul. Se da la rece. Glazura cu crema de ciocolata, se pun pe foc toate se amesteca pana cand se topeste ciocolata, Cand s-a racit se toarna peste tort.
Decor am folosit kiwi, clementina, biscuiti, migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort botez "Adriana"