Turta dulce ( DE LA MAMA DE ACASA)

de Ligia Bxl in Dulciuri, 9 Ian 2011 | 8660 vizualizari

 

Nu stiu daca e corect cum procedez,dar am vrut sa expun si eu reteta turtelor dulci pe care mi le-a facut si mi le-a trimis cu drag de mama mea cea draga special ptr mine,i-i multumesc ca sa gandit si ca se gandeste mereu la mine,chiar daca distanta ne desparte ea tot se ingrijeste cu mainile ei dragi de copilul ei cum a facut mult timp,multumesc mami(reteta e luata de pe bucataras,am vrut sa-i fac o surpriza fotografiind turtele facute de ea,am sa fac si eu aceste turte cand voi avea formele necesare.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 50 gr de unt
  • 200 gr de zahar
  • 1 ou
  • 1 ceasca miere de albine
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1/4 cuisoare
  • 1/4 nucsoara
  • scortisoara
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta dulce ( DE LA MAMA DE ACASA):

Se freaca untul cu zaharul si mierea,adaugam un ou si frecam pana se omogenizeaza.Apoi se amesteca toate celelalte,faina cu condimentele si bicarbonatul,obtinem un aluat nici prea tare nici prea moale,se framanta si apoi se pune aceasta coca intr-o folie la rece,apoi se intinde pe masa tapetata cu faina o foaie din aceasta compozitie unde se da forme necesare se pun apoi in tava cu foaie de copt si se dau la cuptor sa se coaca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta dulce ( DE LA MAMA DE ACASA)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea