Urda cu marar pe pat de piure

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 3584 vizualizari

 

Urda este facuta de mine la tara la mama si o intrebuintez la multe retete.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 Kg cartofi
  • apa
  • sare
  • 1 ceasca lapte dulce
  • 4 cuburi branza topita
  • 300g urda
  • 1 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urda cu marar pe pat de piure:

Se curata cartofii se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa si sare pana cand incep sa se sfarme.

Dupa ce au fiert se scurg de apa, se pun cuburile de branza topita si se omogenizeaza. Se dilueaza cu lapte dulce.

Urda putin sarata se freaca cu marar tocat si se aseaza peste piure. Se poate amesteca cu piureul, dar eu o prefer deasupra pentru a fi mancata alternativ cu piureul.

 

TIPS-URI

1

se poate pune si unt in piure alaturi de branza topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Urda cu marar pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Merisor 1

08.08.2012, 16:43

Cartoful se combina bine cu branza de orice fel

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:04

mamaieelena 1

09.08.2012, 19:42

bun rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]