Varza cu ciolan afumat

de Ina in Porc, 11 Apr 2010 | 11348 vizualizari

 

Este o reteta imprumutata, dar o fac cu placere, desi o fac rar, pentru ca sotul meu nu prea manaca varza....

 

INGREDIENTE

  • doua verze potrivite
  • ciolan afumat (cca.1kg)
  • doua cepe
  • ulei pentru calit varza (100 gr aprox)
  • marar verde,
  • cimbru,
  • doua foi de dafin
  • sare
  • piper
  • o cana de bulion (250 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Varza se toaca marunt.

Se taie ceapa si se caleste.

Se adauga varza si se caleste impreuna cu ceapa, pana se inmoaie putin.

Condimentam cu sare si piper, foi de dafin si marar... tocate marunt.

Ciolanul se taie felii subtiri. Se aseaza in oala un strat de varza, unul de felii de ciolan, unul de varza, putin bulion, iar ciolan, iar varza, iar bulion.

Ultimul strat trebuie sa fie din felii de ciolan, pe care le garnisim cu cimbru sau marar.

Se mai poate adauga o cana cu apa!

Dam vasul la cuptor apoximativ 45 de minute. Rezultatul......in poze. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Ina 1

12.04.2010, 09:41

Ah, ce-mi creste inimioara! A venit randul sa-mi mai laude si altii mancarica, deobicei mi-o laudam singurica...

mihaelar63 1

12.04.2010, 09:58

eu daca imi place ce-mi iese spun ,, asa-i de buna , parca eu am facut-o !!! ""

Ina 1

30.04.2010, 22:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete banatene