Vinete pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 11719 vizualizari

 

sunt foarte gustoase, le mananci ca pe seminte

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete mai groase
  • 3-4 oua
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vinetele si se taie feliute nici foarte groase nici subtiri tare

Se sareasa si se pipereaza

Se dau prin oul batut si amestecat cu faina si apoi se pun in uleiul fierbinte.

Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura sau cum va place... la un film! Glumeam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor