Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 9962 vizualizari

 

Pentru cei care nu mananca drob de miel recomand o reteta ca la mama acasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 ficatei pui
  • 500 carne porc tocat
  • 500 carne vita tocat
  • 6 legaturi ceapa
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 buc cabanos
  • Condimente: sare, piper, boia, 3 tavi aluminiu (forma de chec mic)
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui:

Calim ceapa foarte putin, adaugam si usturoiul 2-3 minute la calit. Intre timp punem ficateii la fiert, le lasam sa se raceasca bine.

Tocam verdeata si adaugam in carnea cruda, adaugam ouale crude, ceapa si usturoiul calit, condimentam dupa plac si le amestecam foarte bine. Tocam ficateii cubulete mici si le adaugam in compozitia deja amestecata, amestecam usor cu o lingura de lemn. Intre timp pregatim tavile, le ungem cu putin ulei. Imparim jumatate din compozitie in tavile unse, asezam ouale fierte in doua dintre tavi iar in cea de a treia tava punem peste compozitie doua fire de cabanos. Cealalta jumatate din compozitie asezam peste oua si cabanos.

Tavile se introduc in cuptorul fierbinte cca 1 ora si 30 minute, pana se rumenesc ( pana se desprinde aluatul de pe tavi). Se lasa macar o noapte la rece inainte de a-l  felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficăței de pui și ciuperci