Vinete umplute

de epurasha2bb in Pui, 3 Iul 2013 | 6432 vizualizari

 

nu mai puteam de pofta asa ca azi mi-am cumparat vinete si am facut bunatati la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei grasi de 3 culori
  • 1/2 piept de pui fara os si piele
  • sare, piper, usturoi
  • 1 rosie
  • 30 g cascaval Delaco
  • cateva linguri de ulei
  • 1 varf de lingurita busuioc uscat maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

luam vinetele , le spalam, le taiem pe jumatate pe lung.Cu o lingura scobim miezul vinetelor si il tocam separat intr-un vas.In vas punem si ardeii taiati fasiute si usturoiul tocat feliute.Incingem putin ulei si punem intai usturoiul ca sa dea gust uleiului , adaugam carnita de pui fasiute si ea apoi cand s-a albit adaugam ardeii si miezul de vinete.Condimentam cu sare grunjoasa, piper negru si usturoi.Mai picuram ulei daca e prea sec.Cand e aproape gata acest amestec se pune cu lingura in barcutele din vinete scobite.Se decoreaza cu bucatele de cascaval si feliute de rosie.Se presara putin busuioc si se picura ulei.Se da la cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste si se inmoaie vinetel.

E super delicios si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute