violeta30

3

Bucataras
talentat

Popesti Leordeni, Jud.Ilfov

Bucataras din 17.08.2013

RETETE187
PRIETENI69
Retete / Supe/Ciorbe

Supa crema de legume

In Supe/Ciorbe la 25 Ian 2020

Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cuburi mari. Într-o oală vom pune 3 l de apă la fiert, când clocotește adăugăm legumele și sarea (după gust) și le fierbem cu capac până când intră furculița în ele. Cand s-au fiert, le scoatem cu o...

Ciorba din oase de porc

In Supe/Ciorbe la 31 Dec 2019

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi. Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de spumă. Punem apă (7 litri) într-o oală și lăsăm să fiarbă, când clocotește,...

Ciorba de oase acrita cu zeama de varza

In Ciorbe la 5 Ian 2019

Oparim oasele inainte, aruncam apa si spalam oasele de resturi de spuma. Punem cei sase litri la fiert intr-o oala mai mare, de preferat cu presiune, iar cand apa clocoteste adaugam oasele si legumele, mai putin rosiile si sarea. Punem capacul oalei de presiune si lasam 40 de minute la fiert....

Bors de peste

In Ciorbe la 25 Dec 2018

Punem apa la fiert. Curatam legumele si le taiem cubulete, cand apa clocoteste le adaugam la fiert, mai putin rosiile, pe care le vom pune cu 10 minute inainte sa adaugam pestele si doar cand legumele din oala au fiert bine. Cand legumele sunt fierte, coada curatata de solzi si capatana...

Supa de rosii cu galuste

In Supe/Ciorbe la 7 Mar 2016

Se pune apa la fiert, legumele se curata, se spala si se taie (cartofii si ceapa - cubulete, morcovul si telina rasa). Se adauga ulei si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba legumele, iar cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii. Intre timp pregatim aluatul pentru galuste. Se sparg...

Supa-crema de legume

In Supe la 11 Aug 2015

Punem apa la fiert cu sare si ulei. Curatam legumele si le taiem in cubulete pe care le adaugam in apa fiarta. Cand sunt fierte le pasam cat mai fin. Daca este foarte groasa compozitia mai adaugam apa. Potrivim de sare si piper si mai punem la fiert pana da intr-un clocot. Se serveste cu...

Ciorba de spanac

In Ciorbe la 21 Mai 2015

Am pus supa din nou la fiert peste care am adaugat si cei doi litri de apa. Cand a atins punctul de fierbere am pus legumele (curatate, spalate, si taiate cubulete), fara rosii (le adaugam mai spre final cand sunt fierti cartofii). Cand au fiert cartofii am adaugat rosiile, uleiul si am sarat...

Bors de curcan

In Ciorbe la 26 Ian 2015

Punem apa la fiert si cand a fiert adaugam legumele taiate cubulete, mai putin rosiile si sucul de rosii. Intr-un vas separat oparim carnea (asa iese toata spuma), cand a dat in clocot varsam apa si clatim carnea, apoi o introducem in vasul cu legume. Dupa 10 minute punem rosiile si sucul de...

Ciorbita usoara de pui cu smantana si iaurt

In Ciorbe la 22 Oct 2014

Se fierbe carnea de pui in apa cat s-o acopere, cam in jur de 20 minute. Se scoate apoi si se taie cubulete. Intre timp se pun 4 litri de apa la fiert si cand a ajuns la punctul de fierbere se adauga legumele taiate cubulete mici impreuna cu carnea de pui taiata si supa ramasa de la puiul...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 12.09.2021

Creier de porc pane

publicat la 14.12.2020

Taitei de casa

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Poti avea treaba de facut si poti gasi satisfactie prin servicii pe care le prestezi in contul cuiva care are nevoie de ajutor

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]