A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de perisoare din pasare,...

Postat de: anuta in Ciorbe

Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine cu un praf de sare, mararul tocat fin, 2 oua si o lingura de orez prefiert (eu am dat in cateva...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu bulgur

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Ceapa verde o taiati rondele, morcovul decojit il dati pe razatoarea mare. Incingeti uleiul de rapita intr-o tigaie, adaugati ceapa si morcovul. Le sotati 1-2 minute, adaugati bulgurul spalat....Citeste continuarea

Cheesecake cu ricotta si caise la...

Postat de: divainbucatarie in Multicooking

Am scurs foarte bine branza ricotta, apoi am pus-o in castron. Am adaugat smantana, sarea, zaharul vanilinat, zaharul pudra si extractul de vanilie.  Am mixat putin, apoi am adaugat 1...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura la...

Postat de: gaby_d in Multicooking

Pregateste o forma inelara cu diametrul de 18 cm. Mixeaza biscuitii si amesteca-i bine cu untul topit si racit. Toarna amestecul in forma rotunda si, cu ajutorul unei linguri sau cu mana,...Citeste continuarea

Crema de avocado cu banane

Postat de: AdrianUdrea in Vegan / Raw vegan

Se curata avocado de sambure si de coajă. Se taie avocado in doua, transversal, apoi se rasuceste una din parti si se separă de sambure. Se scoate samburele cu o lingura si tot cu lingura se...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata la Slow...

Postat de: AndreeaGiurgea14 in Slow Cooker

Marunteste biscuitii cat de mult se poate (ii poti face la robot) si amesteca-i cu untul topit Aseaza o foaie de copt in vasul slow cookerului Crock-Pot si pune amestecul de biscuiti...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu branza sarata...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Curatati si spalati cartofii. Uscati-i cu un prosop din hartie. Intr-un vas pentru cuptor puneti cartofii taiati in 4 sau 6. Varsati deasupra uleiul, puneti sare, piper, boia de ardei ,...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata in trei...

Postat de: divainbucatarie in Multicooking

Am inceput pregatirea acestui cheesecake cu blatul. Am pus biscuitii intr-un mixer (sau robot de bucatarie) si i-am macinat pana am obtinut o textura fina si omogena. Am topit untul si l-am turnat...Citeste continuarea

Chec cu branza de vaci, un desert...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Cum se prepara Chec cu branza de vaci, un desert delicios si rapid Pentru inceput mixam bine, bine ouale cu zaharul, sarea si zaharul vanilat pana se albesc si isi dubleaza volumul....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi si mazare,...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se aruncă....Citeste continuarea

Clafoutis cu fructe de padure la...

Postat de: AndreeaGiurgea14 in Dulciuri

Magia culinara incepe si se desfasoara astfel: Pune hartie de copt in vasul de ceramica de care slow cookerul Crock-Pot 4.7L dispune ( iata cum tai hartia de copt in forma perfect...Citeste continuarea

Chiftele din salau cu sos de rosii...

Postat de: simona72 in Peste

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....Citeste continuarea

Coltunasi cu carne

Postat de: RODIMUR in Porc

Mai întâi se pregătește umplutura. Carnea se spală, se curăță de vițe și pielițe nedorite și se toacă mărunt. Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se taie fin...Citeste continuarea

Ciulama de hribi

Postat de: oanapl in Mancaruri de legume

Intr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...Citeste continuarea

Calamari prajiti in ulei de masline...

Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mare

Calamarii se spala bine, daca inelele sunt prea mari, se taie in bucati mai mici si se pun pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa. Intr-un wok punem ulei de masline, un catel mare...Citeste continuarea

Cum sa prepari razalai de casa

Postat de: mihaelar63 in Paste

 Prepararea aluatul acum este usurata de folosirea   ,, ajutoarelor"' moderne . Eu m-am folosit pentru framantat de masina de paine . Ouale se sparg pe rand...Citeste continuarea

Chiftele in aluat cu bere

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Incepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....Citeste continuarea

Ciorba cu pastai de fasole galbena...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Fasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita . Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia . Legumele se...Citeste continuarea

Chiftelute

Postat de: CretuValentina in Porc

Punem pâinea în apă să se înmoaie, după ce s-a înmuiat, o stoarcem bine și o punem peste carne. Punem și usturoiul pisat, sare, piperul continentele, oul usturoiul...Citeste continuarea

Chifle cu leurda si masline

Postat de: sufletista in Piine

Faina o cernem intr-un bol amestecam cu sare,facem o adancitura si adaugam drojdia dizolvata cu zaharul si 50 ml lapte caldut,adaugam oul batut si treptat lapte pana ce rezulta un aluat omogen....Citeste continuarea

Chiftele de vita marinate in sos de...

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vita se spala , se taie cuburi si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie . Legumele se spala , se curata si se taie bucati . Cu ajutorul robotului...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu rubarba

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Legumele se curăță, se spală și se taie bucățele mici, apoi se pun la călit în ulei cu puțină apă și sare, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Carnea de vită se taie...Citeste continuarea

Chipsuri de radacinoase

Postat de: Bucataras in Mancaruri de legume

Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte;  Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte;  Pune-le intr-un castron...Citeste continuarea

Cartofi dulci in crusta de mustar...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Pornim cuptorul la 200 de grade C. Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem în bastonașe mai mari și mai grosiere decât pentru clasicii cartofi pai. Amestecăm cele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu spanac si orez

Postat de: anuta in Mancaruri de legume

Curatam ciupercile, le spalam si le lasam sa se zvante, oprim palariile intregi, iar piciorusele le taiem marunt, la fel ceapa si ardeiul, curatate si spalate inante. Punem la fiert o...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi, cu varza...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se mărunțesc și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se...Citeste continuarea

Ciorba de gulioare

Postat de: dantes in Ciorbe

Carnea de pui se portioneaza, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este pe trei sferturi fiarta, se adauga guliile si morcovii dati pe razatoare si faina dizolvata in putin lapte. La sfarsit se...Citeste continuarea

Cus-cus cu sos de ciuperci si smantana

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se curăță ciupercile de pielițe, filamente și de baza piciorușelor, se spală în câteva ape și se taie, dar nu foarte mărunt. Se curăță cepele și usturoiul, se spală,...Citeste continuarea

Ciorba cu pastai

Postat de: ella87 in Ciorbe

Taiem legumele dupa preferinte, eu le tai mai mic. Taiem coasta, sunca ce doriti afumata sa fie sa dea gust ciorbei. Le calim putin in ulei cat sa se inmoaie usor. Adaugam apa sare si piper si...Citeste continuarea

Coaste afumate la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Coastele se portioneaza si se pun in vasul aparatului slow cooker Crock-Pot . Se toarna apa si uleiul si se pune capacul. Se pune aparatul pe functia high pentru 5 ore. Se scot coastele...Citeste continuarea

Ciorba radauteana cu muschi de porc

Postat de: anuta in Ciorbe

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare; se lasa sa dea in 2-3 clocote, dupa care scurgem apa in care a fiert si se...Citeste continuarea

Cotlete de porc umplute cu fasole...

Postat de: anuta in Porc

Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura, pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija...Citeste continuarea

Ciorba primavaratica de fasole boabe

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat de seara. Se curata ceapa, ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt. Eu am pus la fiert fasolea cu putina sare in oala sub presiune, cam o...Citeste continuarea

Ciorba de ardei umpluti cu carne de...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Tocati ceapa marunt. Taiati radacinoasele dupa preferinta. Taiati foarte aproape de codita ardeii si curatati de seminte. Spalati si ii lasati...Citeste continuarea

Ciorba de rasol de vita, acrita cu...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Rasolul se curăță de pielițe, se spală bine, ca să nu mai rămână așchii de oase și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se adună și...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor, cu...

Postat de: vasimur in Porc

Pasul 1. Curățăm cartofii, ceapa, morcovul și pătrunjelul și le spălăm bine. Eu am folosit o legătură de ceapă verde, atât pentru chifteluțe cât și pentru salată. Ceapa...Citeste continuarea

Cuiburi din paste cu legume aromate

Postat de: anuta in Paste

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si, cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de...Citeste continuarea

Cartofi rantaliti -Cartofi cu ceapa...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Cartofii se fierb cu coaja in apa cu sare. Dupa fierbere cartofii se curatesc si se taie felii. Intre timp se spala ceapa si patrunjelul. Tocati marunt ceapa verde si...Citeste continuarea

Costita de vacuta cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Costitele de vacuta se spala si se portioneaza in bucati de marimea unei jumatati de palma [ de a mea, mai mica ;d ] Dupa ce s-au zvantat usor, se sareaza si se pipereaza....Citeste continuarea

Carne de porc cu legume verzi

Postat de: Meea in Porc

Carnea de porc: fierbem cotletul de porc în apă cu sare. După ce a fiert, îl desfacem fășii cu furculița. Punem ceapa la călit. Oricât de mult te-ai grăbi, ceapa trebuie...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi cu loboda de...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Osul afumat se spala si se pune la fiert in apa fierbinte. Taiati marunt morcovu, ceapa l si ardeiul rosu. Usturoiul verde se feliaza....Citeste continuarea

Chiftele de pui si cartofi noi in...

Postat de: merisor67 in Pui

Spălăm bine cartofii cu buretele de vase, pentru a îndepărta frumos coaja subțire de pe ei. Îi lăsăm la scurs. Pentru chiftele, tocăm carnea de pui amestecată cu șunculița...Citeste continuarea

Creveti cu taitei

Postat de: dantes in Fructe de mare

Taiem in felii subtiri ardeiul iute si cateii de usturoi. Crevetii ii dezghetam daca este cazul si ii curatam. Intr-o tigaie topim untul si calim putin ardeiul iute si usturoiul, apoi...Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin si pulpe de pui

Postat de: marianbobosea in Pui

Cartofii curatati, spalati si taiati in patru se pun intr-o tava unsa cu ulei. Ii pudram cu sare, piper si rozmarin, apoi ii amestecam astfel incat fiecare cartof sa fie uns cu ulei si...Citeste continuarea

Copanele cu cartofi noi la cuptor...

Postat de: merisor67 in Pui

Clătim bine copănelele, apoi le tamponăm cu prosoape absorbante. Chiar dacă se spune că nu este bine să clătim carnea, eu nu pot să o las așa... Spălăm cartofii bine cu buretele de vase...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu mac

Postat de: ela in Piine

Lasam la temperatura camerei cu o ora inainte cel putin faina, ouale, untul. Cernem faina (eu de doua ori).Pe lnga cele 750gr faina eu am mai avut nevoie de vreo2-3linguri de faina spre sfarsit...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu costita...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Spălăm bine costița cu apă fierbinte și o porționăm. Punem o oală cu apă la fiert. Alegem frunzele de lobodă și le clătim bine în 2-3 ape, pentru a îndepărta toate...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de spanac

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Preparare Ciorba taraneasca de spanac Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se mărunțesc și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se...Citeste continuarea

Chiftele in stil suedez

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne

Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea tocata, ouale, smantana, pesmetul, condimentele, sare si piper. Se modeleaza chiftele de marime potrivita care se prajesc in cateva linguri de ulei, la foc...Citeste continuarea

Crochete de cartofi

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti, ii scurgem si ii pisam ca pentru piure. Intr-un bol batem 2 oua cu usturoiul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]