A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui cu legume scazute

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pieptul de pui si il taiem felii. Curatam,spalam si taiem legumele. Ceapa si ardeiul se calesc in ulei (5 minute). Se adauga pieptul de pui,se condimenteaza cu sare piper si...Citeste continuarea

Prajitura Revani cu mure

Postat de: merisor67 in Prajituri

Paharul meu este de 300 ml. Intr-un bol, mixam ouale cu zaharul si putina sare pana devin spumoase si nu se mai simte zaharul. Adaugam uleiul si mixam in continuare, apoi adaugam iaurtul in...Citeste continuarea

Paste cu carne - Furnici in copac

Postat de: ianculubita in Vita

Calim in ulei ceapa,usturoiul si ghimbirul toate tocate marunt; adaugam ciupercile feliate,ardeiul iute tocat sau intreg daca este mic,apoi carnea; dupa ce s-au rumenit si a scazut sucul de...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si crema de cacao

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, apoi punem zaharul treptat pana ajung la consistenta unei bezele. Incorporam galbenusurile, apoi praful de copt si zaharul cu pastai de...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si furcte

Postat de: gabrielagina in Prajituri

BLATUL Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe

Postat de: marianascarlat in Prajituri

Spalam prunele, scoatem samburii si le taiem in sferturi. In castronul in care vom pregati coca punem o cana de faina si margarina taiata cubulete. Cu degetele frecam faina cu margarina pana se...Citeste continuarea

Palmieri cu sunca presata si...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Foietajul l-am lasat sa se decongeleze, dar nu sa se inmoaie de tot, apoi le-am intins pe masa de lucru atat cat au fost ele impacetate. Cascavalul si sunca presata le-am dat pe razatoarea...Citeste continuarea

Pizza salami cu porumb

Postat de: Corina33 in Pizza

Tapetam o  tava cu hartie de copt si intindem aluatul pe ea. Peste aluat turnam sosul de rosii si il intindem cu o lingura. Asezam feliile de salam una langa alta peste sosul de rosii....Citeste continuarea

Pilaf cu galbiori

Postat de: Corina33 in Mancaruri de post

Se curata legumele si se toaca dupa preferinta, eu ceapa am taiat-o cubulete, ardeiul felii, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare. Se pune ceapa la calit in uleiul incins, se adauga...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu afine

Postat de: ianculubita in Prajituri

Facem o crema pufoasa din unt moale la temperatura camerei si zahar,adaugam oul,smantana,aromele,mixand dupa fiecare apoi faina amestecata cu praful de copt,sare si cernuta,alternand cu laptele;la...Citeste continuarea

Pacheţele cu pui şi legume

Postat de: madi_marin in Pui

Pieptul de pui se spală, se usucă, se dezosează şi se taie ca pentru şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se pune la fript în tigaia grill unsă cu puţin ulei. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu ness

Postat de: comanligia in Prajituri

Blatul:ouale se bat cu putina sare pana isi dubleaza volumul.Se adauga zahatul si se mixeaza pana devin o crema.Adaugam pe rand untul topit,iaurtul si faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu piersici si...

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am batut bine albusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, praful de copt ( stins in putin otet ), esenta,sare...Citeste continuarea

Pariziene cu mere sau branza dulce...

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluat: Intr-un vas punem faina. Sfarmam drojdia, o adaugam peste faina, punem zaharul si zaharul vanilat, sarea si ouale batute. Intr-un ibric punem laptele, untul taiat cubulete sau...Citeste continuarea

Pastrav cu sos de iaurt si...

Postat de: adnia in Pastrav

  Se marineaza pastravul in apa cu condimente (eu am pus sare, piper, un praf anason, verdeturi uscate si un strop suc de lamaie). Se scurge bine pastravul, se sterge cu un servetel si...Citeste continuarea

Prajitura cu crema ricotta si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Blatul:  Am separat galbenusurile de albus,albusul l-am batut spuma cu un praf de sare si l-am lasat deoparte,galbenusurile le-am amestecat cu zaharul si le-am batut bine pana si-au triplat...Citeste continuarea

Peltea de nectarine

Postat de: ianculubita in Dulceata / Gem

Punem la fiert toate ingredientele,mai putin zaharul si 2l de apa;dupa ce au fiert bine,strecuram fara sa aruncam apa,scoatem anasonul,cardamomul si cuisoarele,pasam totul,amestecam cu apa de la...Citeste continuarea

Pariziene cu mar

Postat de: caroline in Dulciuri

Mai intai incepem cu aluatul deoarece trebuie lasat la dospit. Incalzim apa si adaugam zaharul si varful de sare.Amestecam pana ce zaharul se va topi.Punem uleiul ,drojdia si cateva linguri de...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de miere

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Batem ouale spuma cu zaharul, apoi se adauga untul moale si mierea de albine. Acest amestec se pune cateva minute  pe baie de aburi pana cand  zaharul si untul se topesc. Se ia de pe...Citeste continuarea

Paste cu legume la cuptor

Postat de: caroline in Fusilli

Spalam legumele.Morcovul il curatam si il taiem in doua pe lung apoi felii subtiri.Tijele de telina le taiem rondele.Usturoiul il curatam de coaja.Ardeiul gras il taiem in doua pe lung,eliminam...Citeste continuarea

Paine cu cartofi si seminte

Postat de: adnia in Piine

Daca deja avem maiaua facuta (adica ingredientele amestecate si lasate sa creasca), totul e extrem de simplu: se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat elastic (fie cu mana, fie cu...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Blat de vanilie:  separam  albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare. Cand spuma s-a intarit,  adaugam treptat...Citeste continuarea

Prajitura cu prune (de post)

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam toate ingredientele trecute la aluat si vom obtine un aluat elastic. Il dam la rece pana preparam umplutura astfel: Spalam prunele,...Citeste continuarea

Prajitura cu nuci si prune

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Punem untul intr-un bol si il topim. Separam ouale, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, apoi punem zaharul treptat si le batem pana nu se mai desprind de pe bol. Incorporam...Citeste continuarea

Placinta cu branza si legume

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Pentru aceasta placinta am folosit branza de oaie, ciuperci proaspete, cartofi, rosii cuburi din conserva si varza chinezeasca. Placinta mea cu branza si legume a luat nastere in felul urmator: am...Citeste continuarea

Panna Cotta cu sirop de visine

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Punem gelatina la hidratat in cei 90 ml. lapte. Amestecam intr-o cratita de inox cu fundul dublu, frisca lichida si zaharul si amestecam pana se topeste zaharul, fara sa ajunga la punctul de...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lapte

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.Se adauga faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: panacris in Prajituri

Ouăle se bat energic cu zahărul, zahărul vanilinat, apoi se adaugă apa, uleiul și făina, amestecată cu puda de cacao și praful de copt, amestecându-se ușor, ca să se...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca, mascarpone si...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pt blat: facem un pandispan obisnuit, separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam albusurile pana devin o bezea. Adaugam trepat...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu pere si...

Postat de: babi5 in Prajituri

Prima  data am curatat fructele le-am taiat fisiute apoi cu un pahar de zahar le-am pus la fiert Nu le-am lasat sa fiarba prea tare fiindca mai stau si in cuptor .. Apoi  pahar de zahar...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu cirese

Postat de: medioto59 in Prajituri

Spalam ciresele si apoi indepartam samburii............eu folosesc acel  aparat pentru scos samburi. Ungem cu unt o forma(eu am folosit una rotunda cu diametrul de 28cm) si apoi asezam in ea...Citeste continuarea

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Postat de: angyb in Prajituri

Blatul cu mac: batem spuma albusurile cu un praf de sare  dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare. Adaugam galbenusurile ,faina alba si macul si praful...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si cocos

Postat de: heera in Prajituri

Pentru inceput ne apucam de blatul prajiturii.Spargem ouale separam albusul de galbenus,albusul il batem pana se intareste,apoi adaugam zaharul si il mixam bine pana ce zaharul se topeste,apoi...Citeste continuarea

Prajitura "Merisor", cu stafide

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Cum preparam blatul: Intr-un bol, batem ouale, adaugam zaharul, uleiul si amestecam in continuare pana se dizolva zaharul. In iaurt adaugam praful de copt si amestecam, apoi il incorporam...Citeste continuarea

Portofele din foietaj umplute cu...

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Sarati feliile de dovlecel dupa care coacetile pe gratar.  Taiati foietajul in 8 dreptunghiuri egale. Taiati cascavalul felii si rulati feliile de dovlecel in jurul cascavalului....Citeste continuarea

Paste cu sos de ardei copti

Postat de: ianculubita in Fusilli

Ardeii copti curatati de coaja,seminte,cotoare,taiati suvite,ii punem intr-o sita sa se scurga; ceapa si usturoiul taiate foarte marunt,le calim in ulei incins,adaugam fasiile de ardei...Citeste continuarea

Patrunjel verde pentru iarna

Postat de: Dea_Dea in Conserve

Patrunjelul se spala. Se taie coditele. Se toaca. Se pune in borcan un strat de patrunjel, apoi o lingurita de sare, iar partunjel si tot asa.(ultimul rand va fi sare). Se pastreaza in...Citeste continuarea

Pastai cu usturoi

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Pastaile se spala,se rup capetele si se pun la fiert in apa rece cu sare. Cand s-au fiert le scurgem de apa. Separat curatam usturoiul de coaja si il pisam bine.Il frecam cu sare si ulei....Citeste continuarea

Prajitura racoroasa cu mure si frisca

Postat de: aliliana in Prajituri

Frisca se bate si se pune la rece Jeleul de mure: intr-o tigaie se pune untul peste care se pun murele si zaharul. Se amesteca. Murele pot fi zdrobite si cu o furculita, obtinand astfel o...Citeste continuarea

Piept de pui cu vinete la gratar

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam vanata, rosiile si pieptul de pui. Feliem pieptul de pui, il saram, il piperam si il prajim in tigaie de tip grill pe ambele parti pana capata aspect de gratar. Vanata se feliaza in...Citeste continuarea

Pineapple thirst

Postat de: adnia in Bauturi

Se storc toate in storcatorul de fructe (daca aveti un slow juicer e ideal...dar daca nu, e bun si cel cu centrifuga--eu din acela am), se strecoara de spuma, se toarna in pahare si se serveste...Citeste continuarea

Paste cu salata de conopida si...

Postat de: babi5 in Paste

Am curatat prima  data conopida, am spalat-o si am pus-o la fiert cu apa si un picut de sare. Catre terminare de fiert am adaugat catelul de usturoi zdrobit (sa-i dea un picut de aroma). Am...Citeste continuarea

Pariziene cu ricotta

Postat de: angyb in Prajituri

Pregatim o maia din drojdie, o lingurita de zahar, o lingura de faina si putin lapte cald. Lasam la loc cald pana cand creste. Framantam maiaua cu ouale, faina, restul de zahar si adaugam treptat...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la dezghetat. Carnea (eu am avut-o pregatita), se curata de pielite si se da prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Ceapa alba curatata si tocata marunt se pune la calit...Citeste continuarea

Plăcintele crețe ale bunicii

Postat de: allinutza_bl in Aperitive / Garnituri

Toarnă făina într-un bol mare, adaugă sarea și drojdia și amestecă ușor cu un tel. Dizolvă zahărul în margarina topită si adaugă compoziția peste făină. Adaugă și...Citeste continuarea

Pollo alla parmigiana

Postat de: angyb in Pui

Taiem puiul felii subtiri pe verticala si le batem cu ciocanul pt.snitele. Le condimentam cu sare si piper. Trecem fellile de pui prin faina alba ,apoi prin ou batut (cindimentat cu sare si piper)...Citeste continuarea

Paine impletita a la Mala cu...

Postat de: babi5 in Piine

Am pus faina cernuta intr-un castron mai maricel, am facut un cuib in ea, am pus sarea si un picut de zahar, apa  calduta si drojdia si am facut o maia. Am lasat-o sa creasca un picut, apoi...Citeste continuarea

Prajitura ingerilor

Postat de: ianculubita in Prajituri

Batem bine albusurile cu zama de lamaie,un praf de sare ,iar dupa ce spuma sta in creste,adaugam zahar cate putin,adaugam esenta,faina cernuta si amestecam cu o spatula;rasturnam in forma de copt...Citeste continuarea

Pui pane cu sos de rosii picant

Postat de: ianculubita in Pui

Pulpele dezosate le portionam in bucati mai mici,le condimentam cu sare si le lasam pe o farfurie;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,sare,piper,putin cimbru si amestecam totul;carnea o...Citeste continuarea

Peste picant la tigaie cu legume

Postat de: FlaviaD in Peste

Am gatit legumele la aburi – intr-o cratita am pus apa, am asezat cratita pe foc si deasupra ei am pus o sita mare, iar in sita legumele. In felul acesta putem gati orice fel de legume, nu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]