A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

Postat de: LUK in Pui

Pulpele de pui decongelate se spala si se curata de piele(e optional dar mie mi se pare mai sanatos asa..)Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un vas (de preferat acela in care le si punem...Citeste continuarea

Pogacele cu branza

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, sarea, zaharul, uleiul, faina si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute. Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se...Citeste continuarea

Pui umplut in vas roman

Postat de: gatitdemine in Pui

1. Pentru umplutură vom rade 2 morcovi , un măr, o jumătate de ţelină, cam 10-15 gr de ghimbir şi vom adăuga puţin praz tăiat rondele subţiri.Compoziţia obţinută se amestecă cu sare,...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata

Postat de: maria_claudia in Prajituri

Galbenusurile se freaca cu zaharul si margarina pana devine spumoasa apoi se adauga iaurtul , faina amestecata cu praful de copt si albusurile batute spuma amestecand usor.Compozitia se...Citeste continuarea

Painici de brutar

Postat de: ana in Piine

Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se incorporeaza in faina impreuna cu apa si celelate ingrediente .Framantam bine pana obtinem un aluat elastic nelipicios.Daca este putin lipicios mai...Citeste continuarea

Pasta de branza

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se freaca branza de vaca cu untul si cu smantana.Se adauga ceapa tocata marunt,sare,piper si un varf de cutit de boia.Se amesteca bine si la sfarsit se adauga chimen dupa gust.Se serveste pe felii...Citeste continuarea

Porc cu ghimbir

Postat de: Pelagie in Porc

Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura...Citeste continuarea

Prajitura desteapta

Postat de: sufletista in Dulciuri

galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata topita impreuna cu  untul si racita la temperatura camerei, esenta si faina. Adaugam laptele putin cate putin,...Citeste continuarea

Peste la cuptor

Postat de: sufletista in Peste

spalam si curatam pestele bine, ungem tava cu margarina. Intr-o farfurie punem pesmet, in alta farfurie batem ouale cu un pic de sare. Condimentam pestele si il dam prin ou, apoi prin pesmet si...Citeste continuarea

Prajitura saseasca cu branza dulce

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se pune laptele la foc cu 1 plic de vanilie si 5 linguri de zahar, coaja rasa de la o portocala si cand da in clocot se adauga grisul in ploaie si se lasa pana se intareste( destul de rapid) ....Citeste continuarea

Prune cu orez

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Intr-o cratita care se poate pune apoi la cuptor se pune uleiul la incins si se adauga zaharul se lasa pana se maroneste. Intre timp se spala bine orezul si dupa ce zaharul s-a inchis la culoare...Citeste continuarea

Peste cu ceapa si lamaie

Postat de: panacris in Peste

Pestele din conserva se scurge de ulei. Se pune intr-o farfurie adanca au bol. Ceapa se curata si se taie felii subtiri. Se amesteca cu pestele. Lamaia se spala si se stoarce. Zeama obtinuta se...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: Tcc in Prajituri

Se amesteca branza cu galbenusurile ,zaharul si stafidele.Separat batem albusurile spuma si amestecam cu compozitia preparata inainte. Se adauga cele 2 linguri de gris si  amesteam. ...Citeste continuarea

Prajitura Fanta

Postat de: sufletista in Prajituri

blatul: galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema. Albusurile le batem spuma cu un varf de sare, se adauga peste galbenusuri. Se adauga margarina topita si se omogenizeaza bine....Citeste continuarea

Prajitura Kinder Pingui

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc si devin ca o crema. Faina se amesteca cu praful de copt, cacaoa si grisul si se adauga la crema de galbenusuri. Se...Citeste continuarea

Paste cu spanac

Postat de: Furnicuti in Paste

Din capatana de ustuoi taiem cativa milimetri din capatul cu mustatile, apoi o asezam pe o bucata de hartie de copt. Presaram cu putina sare, 1 lingura ulei de masline, strangem bocceluta din...Citeste continuarea

Pulpa de porc la tava

Postat de: MIUTA in Porc

Am pregatit pulpa cu o zi inainte. Am condimentat pulpa cu sare, piper, boia, vegeata si am uns-o cu ulei de masline. Am pus pulpa de porc la marinat in frigider pana a doua zi. A doua zi am pus...Citeste continuarea

Prajitura martisor

Postat de: maria_claudia in Prajituri

Albusurile se mixeaza spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul si faina amectecand usor de jos in sus.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in...Citeste continuarea

Paste cu ton, feta si rosii cherry

Postat de: laylalala in Paste

Fierbe pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Amesteca feta cu busuiocul maruntit.   Dupa ce pastele au fiert, scurge-le si amestecale cu feta.   Adauga tonul urmat de rosii si...Citeste continuarea

Piftele

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam usturoiul,il pisam. Intr-un lighean punem carnea, usturoiul, oul, faina, patrunjelul tocat, condimentele, painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Amestecam bine pana se omogenizeaza,...Citeste continuarea

Prajitura cu cappucino si branza

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Ouale (la temperatura camerei) le separam. albusurile le batem spuma cu zaharul,treptat. adaugam galbenusurile,unul cate unul si le incorporam bine in albusuri. punem laptele si esenta de...Citeste continuarea

Placinta americana cu branza dulce...

Postat de: lia in Prajituri

 Amestecam faina cu zaharul si sarea, apoi adaugam untul rece si amestecam cu o furculita pentru a pasa untul. Adaugam apa rece, treptat cate o lingura, omogenizam si dam aluatul la rece pana...Citeste continuarea

Prajitura martisor

Postat de: Julie in Prajituri

Se bat ouale intregi cu zaharul,se adauga coaja rasa de portocala si faina. Se amesteca usor pt a iesi o prajitura pufoasa.  Aluatul obtinut se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si bezea( sau cu...

Postat de: Sidy in Prajituri

Se mixeaza o coca din toate ingredientele pentru blat. O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se unge cu putin unt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptorul dinainte incalzit, cam 15...Citeste continuarea

Prajitura cu mere cafea si stafide

Postat de: comanligia in Prajituri

Amesteci faina, zaharul, cafeaua si praful de copt pana obtii o pasta omogena.Torni compozitia intr-o tava rotunda unsa cu margarina apoi adaugi merele si stafidele. Dai tava la cuptor sa se coaca...Citeste continuarea

Prajitura Martisor

Postat de: MIUTA in Prajituri

Am curatat capsunii de codite si i-am spalat. Am oprit 3-4 pentru decor iar pe ceilalti i-am zdrobit si amestecat cu zaharul pudra. Am mixat frisca cam 180ml. Cam 20 ml am lasat sa topesc...Citeste continuarea

Paine alba simpla - reteta pas cu pas

Postat de: ExploraCuisine in Piine

  Mai intai preparam maiaua :  intr-un bol mic punem drojdia zdrobita, zaharul si 300 ml apa calduta (nu fierbinte!) si o lingura de faina.  Amestecam bine, punem un stergar...Citeste continuarea

Placinta foietaj cu branza de vaci...

Postat de: ExploraCuisine in Prajituri

Cum se prepara Placinta foietaj cu branza de vaci reteta traditionala turceasca de burek Mai intai preparam crema de branza, punem branza intr-un bol, adaugam ouale intregi si omogenizam,...Citeste continuarea

Pui marinat si cartofi la cuptor

Postat de: postavaru in Pui

Carnea se spala si se taie bucati mai mari. Pentru marinada amestecam bine toate ingredientele. Adaugam carnea peste marinada si amestecam bine. Acoperim si dam la frigider pentru cel putin 30 de...Citeste continuarea

Pui cu mazare si menta

Postat de: Brindusa in Pui

Incalzeste uleiul intr-o cratita. Pune carnea si prajeste-o putin pe toate partile. Adauga ceapa, Amesteca Lasa 3-4 minute la foc mediu, ca sa se inmoaie ceapa. Adauga...Citeste continuarea

Paine frantuzeasca

Postat de: Brindusa in Piine

In prima zi Amesteca drojdia cu putina apa, ca sa se dizolve bine. Intr-un castron amesteca toate ingredientele, cu o lingura.  Cand nu mai poti amesteca cu lingura,...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu pasta de ardei

Postat de: Sidy in Pui

Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie. Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliutze subtiri. (solzi) se pun in uleiul...Citeste continuarea

Prajitura cu miere si lamaie

Postat de: LUK in Prajituri

    Incepem prin a pregati aluatul de foi.Punem intr un vas ouale intregi,zaharul,zaharul vanilat,amoniacul.Omogenizam bine cu mixerul.Adaugam treptat mierea incalzita dar adusa la...Citeste continuarea

Pateuri cu ciuperci, sunca de...

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

mai intai  am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora in acest  timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la...Citeste continuarea

Paine trandafir

Postat de: adasev12 in Piine

am facut o maia cu drojdie , sare si lapte caldut si am lasat putin la dospit( 20 min ) . am amestecat apoi cu faina si am adaugat apa cat cuprinde, am framantat aluatul fff bine si l-a m...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu cartofi si...

Postat de: MIUTA in Pui

Am curatat foarte bine puiul si pe urma l-am condimentat cu sare,piper,boia,vegeta cu gust de pui,rozmarin si ulei de masline.L-am uns foarte bine si pe exterior si pe interior.L-am bagat intr-un...Citeste continuarea

Paine cu tarate si seminte

Postat de: madi_marin in Piine

Intr-un vas se pun la incalzit laptele, apa si untul. Atentie sa nu fiarba! In amestecul cald se dizolva drojdia si se pune totul in cuva masinii de paine. Se adauga apoi faina cernuta, sarea ,...Citeste continuarea

Pui de balta prajit

Postat de: mimmi in Mancaruri cu carne

Se pun piciorusele la dezghetat in apa fierbinte. Se sareaza,se dau prin faina,prin ou batut condimentat cu sare,piper si boia dupa gust si ultima data prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: miremirc in Prajituri

Ptr.aluat : amestecam bine toate ingredientele; impartim aluatul in 2 si intindem 2 foi. Ptr.umplutura : merele curatate de coaja le dam pe razatoarea mare si le punem intr-o craticioara pe...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe

Postat de: Ubulika in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste cat de cat, se adauga uleiul si treptat faina ; praful de copt se stinge cu o lingurita otet si se incorporeaza si totul se bate cu mixerul. Merele se...Citeste continuarea

Pulpe de pui la tigaie cu cartofi...

Postat de: carmenvlad in Pui

Se prajesc pulpele condimentate in doua linguri ulei de masline, pe amandoua partile. Se scot, se aseaza intr-un castron si se acopera. In alta tigaie calim ceapa in uleiul de masline, adaugam...Citeste continuarea

Paste cu sos de smantana

Postat de: mimmi in Paste

 Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert le strecuram si turnam putin ulei de masline peste ele. Intre timp pregatim sosul : Taiem ceapa marunt,sunca,ardeiul...Citeste continuarea

Pui cu bambus

Postat de: Sylvia in Pui

  Pregatim pieptul de pui, il stergem si il feliem, se pune putin la rumenit la foc mediu cu condimente si ulei .   Adaugam dupa ce s-a albit pe toate partile bambusul, o canita de...Citeste continuarea

Pui cu dovleac si cartofi la punga

Postat de: aziz in Pui

se taie carnea fisii ,ceapa si usturoiul felii si se pun la calit in citeva linguri de ulei. cind s-au rumenit adaugam rosiile cu tot cu suc. lasam cam 30 minute la fiert intre timp se...Citeste continuarea

Paste semi-carbonara la cuptor

Postat de: mihaelaradu in Fusilli

1. Punem pastele la fiert in apa clocotita. Adaugam un praf de sare si putin ulei. 2. Pentru sos , calim usturoiul in 2 linguri de ulei, adaugam baconul si mai calim 3-5 minute. Adaugam...Citeste continuarea

Perisoare cu sos alb

Postat de: carmenvlad in Mancaruri cu carne

Pentru perisoare se procedeaza astfel: se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, morcovul ras, oul si celelate ingrediente (fara busuioc). Se portioneaza si se fac cu...Citeste continuarea

Păstrăv cu legume la cuptor

Postat de: gatitdemine in Pastrav

1. Păstrăvul curăţat se sărează, se pune într-un vas mai adânc și se toarnă peste ulei de măsline,sucul de la o lămâie şi se presară boia şi busuioc ,lăsând...Citeste continuarea

Paine de casa cu seminte si crenvusti

Postat de: MIUTA in Piine

Se face la inceput o maia din drojdie,o lingura de zahar,apa si putina faina.Se lasa la dospit 15 minute.Cand maiaua a dospit se adauga restul de faina,putina sare si se framanta cu apa calduta.La...Citeste continuarea

Pui cu fasole verde si usturoi

Postat de: adasev12 in Mancaruri cu carne

mai intai se  alege fasolea si se curata bine apoi se opareste cu apa clocotita...se lasa cateva minute asa. separat intr-o cratita se taie ceapa si ardeiul si se calesc putin in 2-3 lg de...Citeste continuarea

Pastrav somonat cu sos exotic picant

Postat de: nico15 in Pastrav

  Pestele in prealabil a fost desolzat si i s-a curatat abdomenul, s-a taiat coada se va portiona, dupa care se spala, sterge si se sareaza un pic. Pregatim crusta se amesteca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]