Cartofi noi taranesti

de ralu_ca in Mancaruri de legume, 16 Iun 2013 | 5171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 cartofi noi
  • 4 fire ceapa verde
  • 10 catei usturoi
  • 0 ceasca apa
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 150 g branza burduf
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi taranesti:

Intr-o cratita am incins uleiul in care am pus cartofii taiati cuburi mari. Ii lasam la foc iute sa se rumeneasca si ii amestecam dupa 2 minute. Cand sunt rumeniti se adauga o ceasca apa, se pune capacul intr-o parte si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand si verificam sa nu scade de tot apa. Cu 15 minute inainte sa fie gata, ceapa am taiat-o rondele, si usturoiul felii si le-am adaugat este cartofi. La final marar, boia, sare si piper si branza de burduf.

Noi am servit cartofii alaturi de ceafa de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]