Cartofi ţărăneşti în ceaun

de ionix in Porc, 15 Sep 2010 | 12698 vizualizari

 

o mancarica pentru soţi :D:D

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 250 g kaizer
  • doua cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei iute rosu
  • cateva linguri cu ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti în ceaun:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja.

Dupa ce au fiert ii decojim cat sunt fierbinti si apoi ii taiem in 4 sau in 6, depinde de cat de mari sunt cartofii.

Intr-un ceaun incingem putin ulei si punem kaizerul taiat feliute.

Lasam pana cand kaizerul se inmoaie putin iar apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute.

Lasam pana se inmoaie ceapa iar apoi adaugam cartofii si ardeiul iute.

LAsam pana se rumenesc putin cartofii si scoatem pe o farfurie, cu o paleta de scurs.

Presaram patrunjel proaspat tocat si lasam sotul sa se bucure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti în ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.09.2010, 18:46

vreau si eu pt bebe daca e pt sotisi dau in schimb

dentistutza 1

17.09.2010, 09:06

am pus-o la favo

ionix 1

17.09.2010, 14:25

@Claudia si Nadina... sarut-mana pt furci si aprecieri @Dentistutza.. pofta buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu afumatura