Dovlecei conservati in saramura

de lili in Conserve, 1 Aug 2011 | 7625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei conservati in saramura:

Se iau dovlecei li se taie coditele, se spala,se curata, se oparesc in apa cu putina sare timp de 3—5 min, dupa care se racesc imediat cu apa rece.

Dovleceii astfel pregatiti se pun in borcane, peste ei se toarna saramura (la 1 I de apa 20 g sare), dupa care borcanele se leaga cu celofan si apoi se sterilizeaza 30 min.



 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei conservati in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

aziz 1

02.08.2011, 17:05

Mitinita 1

13.08.2011, 17:10

idee buna...cum se folosesc,la mancaruri sau ca si muratura?

lili 1

28.08.2011, 16:20

Mitinita raspund mai tarziu, scuze dar nu am avut timp sa intru pe net...se folosesc la mancare...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole si ciuperci