Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi

de Bya Ralu in Ficat, 13 Mar 2012 | 5808 vizualizari

 

e o combinatie foarte buna dintre ficat si otetul balsamic cel gros

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • otet balsamic gros
  • 1 cartof mediu
  • vin alb
  • 2 morcovi medii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi:

Ficatul de pui se curata si se clateste cu apa rece, se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si morcovul taiat felii (pai) si se lasa putin sa se caleasca. Se stinge cu putin vin alb, se intoarce de pe o parte pe alta, se adauga si cartoful taiat pai si se adauga apa cat sa acopere. Se lasa timp de 20 minute, se mai completeaza cu apa, iar la sfarsit se lasa putin la rumenit.

Cand e totul gata peste ficatul de pui se adauga otet balsamic. Se poate servi si cu muraturi

TIPS-URI

1

va astept si cu un pahar de vin alb

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si garnitura de cartofi pai si morocvi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu mere caramelizate si sos de afine