Mai intai ingingem cuptorul la 180de g C.Pregatim o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie pergament sau unsa cu unt.
Frecam untul cu zaharul,sare si vanilia,adaugam pe rand cele 6 galbenusuri, apoi punem faina amestecata cu praful de copt ,iar la final adaugam albusul batut spuma tare.Se pune jumatate din aluat in tava,peste aluat punem 300g visine amestecate(visinata si din compot).In aluatul ramas se adauga cacaua si se amesteca bine.Se toarna peste aluatul alb si se aseaza restul de visine, apoi dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute.Intre timp pregatim crema:
Laptele se amesteca cu crema de vanilie conform instructiunilor de pe pachet.Untul se freaca spuma cu zaharul si praful de frisca,apoi se adauga peste unt crema de vanilie. Crema se intinde peste prajitura racita, si se da la rece sa se intareasca.Se topeste ciocolata cu 5 linguri de ulei in cuptorul cu microunde sau la bain marie,se omogenizeaza bine,apoi se intinde peste crema si se lasa sa se intareasca. Se portioneaza prajitura si fiecare bucata se decoreaza cu ciocolata rasa si cu visine.