Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

de Panacris in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 4503 vizualizari

 

Ei și acum după atâtea preparate gustoase din legume, a venit și rândul unui fel principal complet.

 

INGREDIENTE

  • prepelițe 2 bucăți,
  • orez 100 g,
  • apă 1/2 cană,
  • mix de legume congelate ( morcovi, brocoli, cartofi, fasole verde, mazăre, ardei, brocoli) cca. 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condiment de pui tandori ( un pic picant!).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter:

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o alternativă dietetică și curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curățare).  Gătită în vasul Zepter carnea de prepeliță își păstrează toate valorile nutritive, deoarce acestea nu se distrug prin fierbere sau prăjire. Să trecem la treabă! În vasul Zepter din dotare, cel de 2700 ml se pune legumele congelate, se adaugă orezul, se amestecă pentru a se îngloba în legume, se asezonează de sare, piper si condimente tandori, se adaugă apa, apoi se așează prepelițele pe amestecul de mai sus. Atenție, vasul e rece, nu e nevoie de preîncălzire!  Se acoperă vasul și se pune  la foc mediu  spre mare, cca. 10 minute până ce acul indicator de pe indicatorul de termocontrol a ajuns la ultima zonă verde. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă, acoperit cca. 45 de minute. Super simplu, super savuros, acest preparat 3 în 1! ;)

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui in vasul Zepter