Pui cu legume si orez (in stil chinezesc)

de Irina in Pui, 26 Aug 2015 | 13106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui Agricola Bacau
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • sos dulce-iute
  • sos de soia dark
  • un bol de orez
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si orez (in stil chinezesc):

Pregatesc intai ingredientele: puiul il tai fasii, ceapa rosie pestisor, ardeiul capia bastonase, iar morcovii rondele pe diagonala. 

Orezul il pun la fiert: trei parti de apa la o parte de orez. 

Intr-un wok pun ulei la incins, adaug fasiile de pui si le las la foc iute, pana sunt bine patrunse. Scot puiul intr-un bol.

In acelasi wok pun usturoiul, morcovii, ceapa si bastonasele de ardei, le trag dor cateva minute la foc iute, cat sa ramana crocante. 

Adaug puiul, dupa care torn sos de soia si sos iute-picant. Opresc focul. Daca vreti, puteti adauga si sare, dar mie mi se pare suficient sosul de soia.

Intr-o tigaie cu ulei incins adaug putina ceapa, apoi ouale si pregatesc o omleta pe care o adaug peste orez si amestec.

Am servit puiul cu legume impreuna cu orezul cu ou. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si orez (in stil chinezesc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:06

Fix pe gustul meu!

Xandrinne 1

31.08.2015, 23:22

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice