Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)

de costi7hector in Mancaruri de post, 10 Ian 2022 | 7010 vizualizari

 

Un preparat pe cat de inedit pe atât de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Dovleac 600 gr,
  • ceapă 2 buc,
  • usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
  • cartofi 450 gr,
  • lapte de cocos 300ml,
  • oregano 5 gr,
  • smantana de gătit 200ml,
  • bacon 50 gr,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac (bucatarie franceza):


Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.

Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.

Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.

Pofta buna, dragilor!

TIPS-URI

1

Coacem dovleacul si cartofii pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez de post