Tocanita de pui (2)

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 15 Feb 2010 | 6226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe
  • 1ardei
  • 4 copanele
  • 6 linguri pasta
  • delikat
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (2):

Se frige carnea separat.Ceapa o tocam marunt impreuna cu ardeiul si o punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit se adauga si carnea aproape fripta si se pune apa(sa acopere totul).

Cand este aproape gata se pune delikatul si pasta dizolvata in apa si se mai lasa 5 min.Intre timp se face un rantas din faina si apa care se toarna peste tocanita amestecand energic si se mai lasa putin pe foc.Se serveste cu patrunjel tocat

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu mamaliguta