Tochitura

de Ana_Maria_P in Mancaruri cu carne, 30 Ian 2013 | 5193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 500 g inimioare + pipotele
  • 3 carnati subtiri afumati
  • 2 cepe
  • 1 morvov
  • 500 g muchiulet de porc( de obicei folosesc pui dar de data asta nu am avut)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem carnita, ficateii si inimioarele+pipotele la fiert in recipiente separate, deoarece supa de la carnita o folosim pentru sos iar la celelalte vom schimba apa de 3 ori.

Dupa ce s-au fiert le taiem in bucati mai mici dupa preferintele fiecaruia, iar ficatul il punem separat deoarece il vom aduga mai tarziu.

Punem carnatii impreuna cu carnita si inimioarele+ pipotele sa se rumeneasca un pic dupa care adugam ceapa si morcovul.

Adaugam supa treptat si lasam sa se inabuseasca bine legumele.

Acum putem pune si ficatul si sucul de rosii, acoperim mancarea cu un capac lasam sa scada, iar la final adugam condimentele preferate dar si multa verdeata.

TIPS-URI

1

Mie imi place sa pun un pic de zahar la mancarurile cu rosii sau suc de rosii sa nu ii dea un gust usor acrisor sosului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne