Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

de Catalina L in Mancaruri de legume, 19 Mai 2022 | 4463 vizualizari

 

Varza de Bruxelles este adesea ocolită. Este păcat, pentru că e o legumă plină de beneficii..
Este plina de vitamine si daca este gatita bine va asigur este gustoasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/varza-de-bruxelles-cu-chorizo-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de varza de Bruxelles
  • 100 gr de chorizo doux
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smantana
  • boia de ardei
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan:

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece. 

Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2..

Taiati carnatul in felii fine.  

Puneti-le la prajit intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei  .

Adaugati varza, reveniti impreuna 10 minute.  

Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei. Adaugati smantana si 50 ml de apa , lasati sa fiarba si sa scada timp de 5-10 minutes.

Puneti parmezan ras sau bucatele, amestecati.  

Serviti imediat ! Decorati cu parmezan si presarati boia de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu smantana si marar