
publicat la 05.03.2016
publicat la 28.02.2016
publicat la 24.02.2016
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Coaste gatite lent in bere
Coastele se pun într-un vas încăpător, peste care se adaugă berea, mirodeniile și se dă la rece, cca. 24 ore. După ce s-au marinat coastele, se scot din lichid, se scurg bine și...
Prajeala de purcel
Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne. Se pune apa...
Coaste de porc in vin la cuptor
Asezam coastele taiate intr-o tava. Presaram sare, piper, boia iute, cimbru si rozmarin si masam coastele. Turnam vinul peste coaste, acoperim vasul si il dam la rece pentru 1-2 ore. Dam tava la...