Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

1

Bucataras
incepator

Tirgu-Mures

Bucataras din 23.09.2012

RETETE99
PRIETENI233
Retete / Aperitive / Garnituri

Camembert pane cu orez si dulceata de afine

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

1. Pentru pregatirea camembert-ului pane in ulei, se incinge uleiul, se bate un ou, branza se da prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste intre 1-2 minute pe fiecare parte. 2. Pentru varianta la cuptor, se aseaza hartie de copt intr-o tava si in cuptorul incalzit la 190 de grade se tin pentru...

Chec cu bulion si curry

In Aperitive / Garnituri la 3 Oct 2013

  1. Faina se cerne si se amesteca intr-un bol cu bicarbonatul de sodiu si cu sarea.  2. Se adauga ouale si se framanta/ amesteca. 3. Se adauga apoi condimentele: oregano, curry si chilli si mai apoi pasta de tomate, bulion si ulei. Daca aluatul obtinut dupa omogenizare ramane...

Sufleu de cascaval cu ierburi

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2013

1. Untul se topeste intr-o oala, se adauga faina si se lasa sa fiarba pentru 2-3 minute, amestecand continuu. 2. Se adauga treptat laptele, apoi smantana, continuand amestecarea pana se obtine un sos. Insistati in cazul in care se formeaza cocoloase. Se disperseaza prin omogenizare. 3. Se...

Tapas cu sardine file si rucola

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2013

1. Franzela se taie felii, se pune putin ulei de masline intr-o tigaie si se aseaza feliile de franzela in tigaie. 2. Se lasa feliile la prajit pe ambele parti, se scot pe un servet si se condimenteaza cu sare cu mirodenii pentru peste. Amestecul l-am gasit gata facut in Lidl si continea...

Clatite din tarate de ovaz cu crema de avocado

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2013

1. Taratele de ovaz (de la Solaris am avut) se macina in rasnita si se amesteca cu faina integrala, sarea si bicarbonatul de sodiu. 2. Semintele de susan se macina cu rasnita si se adauga in faina. 3. Se bat ouale si se adauga in compozitie, apoi si laptele treptat, amestecand continuu pana...

Salata de oua de prepelita

In Aperitive / Garnituri la 13 Apr 2013

1. Am fiert ouale dupa care le-am pus sub apa rece si le-am lasat pentru 5 minute in apa. 2. Ouale de prepelita le-am desfacut mai usor decat am prevazut, credeam ca va fi mai horror, dar nu a fost deloc asa. E nevoie doar de un bol cu apa rece in care din cand in cand sa ne clatim mainele in...

Pasta de peste cu feta

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2013

Scurgeti uleiului din conserva si pasati sardinele cu furculita, intr-un bol. Adaugati feta si amestecati vine pana se incorporeaza cu pestele. Stoarceti lime si continuati sa amestecati. Taiati ceapa si adaugati in pasta. Puneti si condimentele si la final iaurtul, mai amestecati o data bine si...

Mozzarella & herbs muffins

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2013

Se amesteca faina cu sarea si cu praful de copt. Se adauga praful de chili si condimentele uscate. Am avut la indemana ierburile uscate insa foarte bine se pot adauga toate acestea proaspete, ar fi chiar mai bine. Separat bateti ouale si amestecati apoi cu iaurtul pana se incorporeaza bine. Se...

Cartofi cu smantana in doua moduri

In Aperitive / Garnituri la 15 Ian 2013

Mod de pregatire Cartofi cu smantana la cuptor : Se spala si se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Eu am cantarit cartofii dupa ce i-am curatat de coaja si i-am taiat. Pentru ca am gasit printre ustensilele de bucatarie ale mamei...

Tarta cu mozzarella, rosii cherry si chives

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2012

Se amesteca untul topit cu cele doua oua, sarea, faina cernuta si cascavalul ras, iar dupa ce toate ingredientele s-au omogenizat prin framantare, lasati aluatul in frigider pentru 30-40 de minute. Tava se unge cu unt, iar aluatul se intinde in tava la 1 centimetru grosime, cu mana. Puneti...

Bruschetta con feta

In Aperitive / Garnituri la 18 Oct 2012

Va inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti la executarea celui mai bun mic dejun ever. Sau, mai exista si varianta ca dupa o zi lunga si obositoare, sa va delectati pregatind o cina trendy sau daca preferati, romantica, de...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 20.01.2014

Brownie & cream cheese triffle

publicat la 27.12.2013

Muffins cu pere si ghimbir

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]