A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi frantuzesti a la Dana

Postat de: danadanutza23 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierbinti se taie felii. Se ia un vas de yena sau o tava, se unge cu unt si se pune un strat de cartofi, apoi kaiser, cabanos, ouale...Citeste continuarea

Crispy

Postat de: danadanutza23 in Pui

Aripioarele se spala si se pun la fiert in apa cu sare pana fierb. Amestecam fulgii de cartofi cu faina de ceapa, oregano, boia, maghiran, bucuioc, sare, piper si chilli. Separat batem ouale cu un...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste. Se mixeaza galbenusurile cu cate...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor cu mujdei de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti...Citeste continuarea

Chec pufos cu portocale

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se separa ouale. Se amesteca galbenusurile cu cu 50g zahar si zaharul vanilat. Se adauga uleiul si sucul de portocale si se mixeaza in continuare. Se pune faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Ciorba de legume la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Legumele se curata si se toaca fiecare dupa preferinta. Se pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot , ceapa taiata rondele si ardeiul taiat patratele. Se pune vegeta si piper si se...Citeste continuarea

Cupcakes cu vanilie & DIY Cupcakes...

Postat de: Meea in Dulciuri

Pentru prepararea brioselor vom proceda astfel: mixam untul moale cu zaharul pudra pana cand obtinem o crema fina si zaharul nu se mai simte. Adaugam apoi cele 2 oua si continuam...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu piept de pui...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se mixeaza bine,se pune faina,condimentele si uleiul Sunca si pieptul de pui se taie cuburi, ceapa verde se taie feliute, porumbul se scurge de...Citeste continuarea

Clafoutis cu cirese

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Prajitura aceasta o poti pregati cu ce fructe preferi: cu zmeura, capsuni, piersici, afine sau orice altceva iti place! Eu am ales cirese proaspete, mai ales ca suntem in plin sezon! Unge...Citeste continuarea

Ciulama de teci

Postat de: ancutsa in Mancaruri de legume

Se taie marunt ceapa uscata, ceapa verde, verdeturile si pastaile de fasole verde. Se pune o lingura de ulei la incins cu un praf de sare.  Se pun la calit ceapa, verdeata si fasolea un...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: ancutsa in Pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala pieptul de pui si apoi se pune la fiert intr-o craticioara. Cand incepe sa fiarba, se adauga un varf de lingurita cu sare. Se ia spuma, dupa care se...Citeste continuarea

Champignon al ajillo

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.Acestea din urma, se toaca marunt .  Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim mai intai usturoiul curatat si lasat...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: Anett in Ciorbe

Curatam carnea de pui, taiem in bucatele si punem intr-o oala. Adaugam apa si ceapa curatata  lasata intreg. Asezonam dupa gust si punem la fiert. Intre timp curatam legumele si dam pe...Citeste continuarea

Clatite cu banana in compozitie...

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Cum se prepara Clatite cu banana in compozitie reteta simpla si gustoasa Faina se cantareste si se pune intr-un bol inalt. In mijloc punem oul, praful de copt si sarea, zaharul si turnam...Citeste continuarea

Chifle umplute cu loboda rosie

Postat de: Valclaudia in Piine

Drojdia se lichefiaza intr-un castron incapator cu sarea de Himalaya si zaharul brun. Adaugam semintele de mac,apa calduta, amestecam. Incorporam in lichidul obtinut faina, taratele si...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor cu branza de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Alegem cartofi noi mici de marimea unor mingiute de ping-pong. Spalam bine cartofii sub jet de apa sa indepartam tot pamantul de pe coaja lor. Taiem cartofii in jumatati, apoi ii punem la...Citeste continuarea

Cocktail cu Gin si Bere

Postat de: Bucataras in Cocktail

1. Stoarce sucul de la o jumatate de grefruit in shaker adauga gin, sirop soc, gheata. 2. Inchide shakerul agita puternic apoi strecoara in pahar peste gheata proaspata. 3. Complecteaza cu...Citeste continuarea

Chifteluţe cu susan

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm...Citeste continuarea

Chifteluţe cu sos alb

Postat de: Dya in Porc

Din ingredientele date, pregătim compoziţia pentru chifteluţe. Formăm apoi chifteluţele cu ajutorul unei linguriţe, le tăvălim prin făină şi le prăjim uniform. Le scoatem pe un...Citeste continuarea

Cartofi cu ceapa verde si branza de...

Postat de: Moni_alex in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii in coaja apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele mai groase. Se unge o tava cu putin unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele,...Citeste continuarea

Chiftele din legume - Reteta...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cum se prepara Chiftele din legume - Reteta gustoasa de post Dovleceii si cartofii ii curatam, ii trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Ii stoarcem bine intre maine, ii mai lasam sa stea 10...Citeste continuarea

Chec cu portocale şi fructe de...

Postat de: Dya in Dulciuri

Se mixează untul moale (la temperatura camerei) cu zahărul şi cu sucul de portocale. Se adaugă rand pe rand ouăle şi se mixează de fiecre dată până la încorporarea...Citeste continuarea

Cremes cu foietaj si blat de nuca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blatul de nuca -mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie,mixam pana obtinem o spuma lucioasa,adaugam nuca macinata amestecata cu faina si amestecam cu...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi la Panini Maker

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Spalam si curatam cartofii si usturoiul, apoi ii dam prin razatoarea mica.  Ii punem intr-un bol, iar peste ei adaugam oul, faina, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de zmeura si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Mixam ouale cu esenta de vanilie, praful de sare, apoi adaugam apa minerala, laptele si faina in ploaie. Mixam bine,cateva minute, apoi adaugam uleiul si mai mixam pana se incorporeaza in...Citeste continuarea

Ciorba de post din ciuperci de roua...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele. Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute. Adaugam apoi ciupercile de roua...Citeste continuarea

Chec cu Rubarba si Cocos (fara...

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se inclazeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se tapeteaza o tava pentru cozonac/chec cu hartie de copt si se unge cu putin ulei de cocos.  Se toaca rubarba in bucati mici. ...Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de: caroline in Sandvisuri

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) . Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara...Citeste continuarea

Caprese la cuptor

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Mozzarella o scoatem din punga si o scurgem bine de apa de conservare. O stergem apoi cu un servet de hartie .  Rosiile le spalam si la fel le stergem cu un servet .  Feliem...Citeste continuarea

Cozonac fara framantare

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Din cantitatile de mai sus mi-au iesit 2 cozonaci, unul mediu si unul mai mic.  Intr-un bol punem faina, iar in centrul ei facem o gropita in care punem 50 ml lapte caldut, drojdia si o...Citeste continuarea

Ciuperci vineciori la cuptor

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Ciupercile se spală și se pun într-un vas termorezistent. Usturoiul curătat și tocat se pune peste ciuperci. Sărăm ,piperăm totul. Adaugi vinul și uleiul și dăm vasul la...Citeste continuarea

Cartofi noi cu branza, la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in 4, apoi ii asezam intr-o tava de lut, presaram un pic de sare ( nu foarte multa ca e si branza sarata), apoi adaugam uleiul si amestecam bine ....Citeste continuarea

Creveti la tigaie, cu lapte de cocos

Postat de: AlexTeacher in Fructe de mare

Curatati crevetii lasandu-le capul si coada (pentru efect ) - Desi in Spania daca le ceri sa-ti curete crevetii sau servesti clientii cu creveti curatati risti sa ti se dea cu...Citeste continuarea

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de: Bucataras in Porc

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...Citeste continuarea

Covrigei graham

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Am pus faina graham si faina alba intr-un vas. Am adaugat sarea, margarina si drojdia framantand usor cu mana. In timp ce framantam am adaugat treptat si apa si la sfarsit vinul.Am omogenizat...Citeste continuarea

Ciorba de loboda si salata cu...

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Ceapa si morcovul se curăță spala si se taie.  Lobodele si salata se spală  bine. Se pun intr-o oala, se acopera cu apa se adauga si legumele si se pun la fiert. Dupa cca 30...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Spălăm bine frunzele de lobodă și le lăsăm la scurs. Tocăm ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel și le călim ușor în uleiul încins, dar adăugăm și câțiva...Citeste continuarea

Copanele de pui cu cartofi noi la...

Postat de: momo121 in Pui

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.  Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu...Citeste continuarea

Chec

Postat de: caroline in Dulciuri

Intr-un bol punem zaharul impreuna cu untul (untul trebuie scos din timp din frigider pentru a fi moale) si mixam bine pana ce zaharul este topit si obtinem consistenta unei creme . Adaugam...Citeste continuarea

Crumble cu capsuni

Postat de: merisor67 in Prajituri

Cernem faina intr-un vas, apoi o amestecam cu zaharul si pesmetul. Scoatem untul de la frigider, il taiem in cuburi si il adaugam peste ingredientele din vas. Framantam ingredientele cu...Citeste continuarea

Ciorba de loboda servita cu crutoane

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Frunzele de loboda se curata de pe tulpini si se spala in mai multe ape, apoi se pun la scurs si se taie fasii. Cepele verzi si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece. Punem uleiul...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor in crusta de...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Cartofii noi ii spalam foarte bine cu un burtete abraziv nou, sub jet de apa rece. Preincalzim cuptorul la 220 grade. Tapetam tava cu hartie de copt. Punem cartofii spalati foarte bine...Citeste continuarea

Cosulete de primavara cu branza

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

Se preincalzeste cuptorul.   Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc si se asaza intr-o tava cu forme de briose in care am pus si hartie de copt....Citeste continuarea

Ciorba de os afumat

Postat de: ancutsa in Ciorbe

Se spala bine oasele de porc. Se pun la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa, cat sa acopere oasele. Se adauga un varf de lingurita de sare si se spumeaza foarte bine. Dupa aceea, se adauga o...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu rasol si...

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de cotor, seminte, il facem cublete, morcovul decojit tot cubulete. Pastarnacul il...Citeste continuarea

Cremsnit (rețeta clasica)

Postat de: AndrutzaP in Prajituri

    Se pregateste atat de usor incat merita facuta incontinuuuuuu!    Intr-un vas antiaderent se pune laptele, oualele, zaharul si faina sau amidonul. Se amesteca cu un tel...Citeste continuarea

Chiftele de porc cu cartof si susan

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat. Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam...Citeste continuarea

Ceafa de porc inabusita

Postat de: momo121 in Porc

Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt,...Citeste continuarea

Cartof umplut cu carnat in stil...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se amesteca 1 lingura de ulei de masline cu paprika, sare, piper, patrunjel, pudra de usturoi si oregano.  Se inveleste carnatul in Pancetta si si unge cu mixul obtinut anterior. Se lasa...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi dulci cu menta...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se amesteca faina cu sare si piper. Se adauga apoi laptele amestecat cu ouale si se amesteca pentru omogenizare. Se adauga mazarea, cartofii dulci, menta si busuiocul si se amesteca.  Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]