A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura imposibila ...

Postat de: Onesta in Prajituri

Intr-un castron se freaca untul cu nuca de cocos . Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 160 grade. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste unt impreuna cu...Citeste continuarea

Prajitura "Tavalita"

Postat de: postavaru in Prajituri

Pregatim blatul: Mixam bine oul cu zaharul. Adaugam untul moale si mierea iar apoi laptele si mixam bine pana se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat....Citeste continuarea

Pasta de gogosari

Postat de: alexandrinapop in Conserve

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade...Citeste continuarea

Prajitura cu gem

Postat de: jolygina in Prajituri

Amestecam ouale intregi cu zaharul si margarina pana se topeste zaharul si se omogenizeaza bine ,dupa care adaugam praful de copt ,zaharul vaniliat si faina amestecand incontinuu, pana obtinem o...Citeste continuarea

Placinta cu prune si scortisoara

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Se dilueaza drojdia in putin lapte caldut, impreuna cu zaharul si o lingura de faina. Se lasa sa creasca compozitia pentru 10 min la loc caldut. Intr-un vas mare se pune faina, facand o gropita in...Citeste continuarea

Pasta de gogosari si ardei pentru...

Postat de: alinutzika in Conserve

Se curata de cotor ardeii si gogosarii si se dau prin robot sau masina de tocat . Se pun la foc mediu, cu putin ulei. Se lasa la calit aproximativ o ora. Se sareaza si apoi se adauga...Citeste continuarea

Placintele cu branza dulce

Postat de: ramo_cata in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat. Se lasa cateva minute la odihnit cat se pregateste umplutura. Se amesteca toate ingredientele mentionate . Apoi se intinde o foaie de aluat...Citeste continuarea

Pizza cu blat din faina integrala

Postat de: alinutzika in Pizza

Se face un aluat suficient de tare din faina, apa, sare, praf de copt, apa si ulei. Se da o forma rotunda , de 1 cm grosime si se unge cu ketcup. Se asaza peste blat parizerul, ardeii,...Citeste continuarea

Pandispan genovez

Postat de: susu in Prajituri

Umple o cratita pe jumatate cu apa, dai in clocot si iei de pe foc. Pui ouale si zaharul intr-un vas termo, pui vasul desupra cratitei cu apa fierbinte si amesteci cu telul pana devine groasa si...Citeste continuarea

Pizza frageda

Postat de: Ina in Pizza

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu untul topit si le incorporam in albusuri. Turnam faina treptat mixand continuu. La final potrivim de sare si adaugam si un...Citeste continuarea

Pandispan aromat, cu glazura de lamaie

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Am mixat bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana si-au marit volumul si s-au deschis la culoare; vreo 20 de minute. Am adaugat apoi coaja rasa de lamaie, esenta si faina. Am incorporat...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu prune si vin

Postat de: postavaru in Pui

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper Ungem un vas cu ulei si asezam pulpele. Curatam ceapa apoi o taiem ceapa juliene. Spalam si prunele, le...Citeste continuarea

Prajitura "Cartof"

Postat de: panacris in Prajituri

Biscutiii se toaca marunt, (eu am folosit razatoarea minune de la Moulinex!). Se adauga untul topit. Rahatul si lamaia cu coaja cu tot se rad si ele marunt. (Eventual se poate folosi masina de...Citeste continuarea

Pui cu sos de soia si ierburi de...

Postat de: Ina in Pui

( pentru cuptorul cu halogen ) Curatam cartofii, ii taiem jumatati si-i spalam, apoi ii asezam pe gratarul mic al cuptorului cu halogen. Stropim cartofii cu doua linguri de ulei si presaram...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu carne de porc...

Postat de: dana1986 in Porc

Punem cartofii la fiert, iar cand s-au fiert ii scurgem de apa ii pisam, ii amestecam cu laptele, margarina si sarea si obtinem pireul. Carnea o punem intr-un vas la marinat impreuna cu toate...Citeste continuarea

Papoutsakia (Vinete umplute cu carne)

Postat de: Julie in Mancaruri cu carne

Vanata se taie in doua pe lungime si se lasa pentru 30 minute in apa sarata, pentru a nu fi amara. Se scoate din apa, se sterge si se pune la prajit in putin ulei, pana se inmoaie bine pe ambele...Citeste continuarea

Pui cu lamaie, usturoi si masline

Postat de: divainbucatarie in Pui

Taiem o lamaie in sferturi. Umplem puiul cu sferturile de lamaie, 4 catei usturoi taiati pe jumatate, 2 crengute rozmarin si cateva masline. Punem puiul intr-o tava, il inconjuram cu cartofi,...Citeste continuarea

Pui gatit cu orez basmati si mazare

Postat de: nico15 in Pui

Se fierbe orezul astfel incat sa ramana bob cu bob, la o ceasca de orez se pun 3 cesti de apa, se sareaza un pic si se va fierbe. La fel procedam si cu mazarea o punem si pe aceasta la fiert...Citeste continuarea

Pasta de fasole pastai

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Rupem capetele pastailor,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la racit. Se dau prin masina de tocat,se amesteca cu maioneza,marar tocat si sare...Citeste continuarea

Pizza cu spanac

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Pizza

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele solide plus uleiul intr-un vas si se toarna treptat apa, framantand pana cand aluatul se leaga si nu se mai lipeste de peretii vasului, apoi se...Citeste continuarea

Pachetele cu prune

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se spala prunele si se curata de samburi. Se pun intr-un vas, se amesteca cu zaharul si se lasa la frigider pentru o ora doua. Intre timp se face aluatul. Se cerne faina intr-un vas si se...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se bat ouale intregi cu zaharul pana devin spumoase. Se adauga treptat uleiul, laptele, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga ciocolata rasa. Se toarna...Citeste continuarea

Prajitura cu caise

Postat de: mitinita in Prajituri

Cum se prepara prajitura cu caise Se mixeaza zaharul cu ouale,apoi se adauga untul si laptele. Separat,se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga la amestecul de oua si se...Citeste continuarea

Panna cotta cu cafea si ciocolata

Postat de: Julie in Dulciuri

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga...Citeste continuarea

Pasta de modelat din trufe

Postat de: naomy in Dulciuri

Preparare pasta de modelat din trufe Se pune laptele la incalzit, apoi se toarna trufele si se lasa sa se topeasca. Se amesteca pana se evapora laptele si ramane ca si o pasta...Citeste continuarea

Pui Parmezan

Postat de: nico15 in Pui

Se iau bucatile de piept de pui se taie longitudinal si se pun 15 minute intr-o marinada dupa cum urmeaza: ulei, boabe de piper,1 catel de usturoi, 50 ml vin alb, boabe de ienupar sparte....Citeste continuarea

Pleurotus pane cu cascaval

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

  Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator: Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul. Trecem fiecare...Citeste continuarea

Pui Kievskaia

Postat de: nico15 in Pui

  Pentru a fi mai proaspata carnea si a se prepara maii repede trebuie sa se marineze, exista diferite tipuri de marinare a carnurilor , pentru carnea de pui eu procedez astfel: iau...Citeste continuarea

Piept de pui cu vinete

Postat de: alinutza1983 in Pui

1. Pieptul de pui spalat, curatat si bine condimentat se pune la rumenit pe gratarul incins. 2. Intre timp, spalam vanata, apoi o taiem rondele de cca 1 cm grosime, presaram un praf de sare...Citeste continuarea

Pizza mediteraneana

Postat de: Oana in Pizza

Se amesteca laptele cu uleiul de masline, iar faina se amesteca cu sare si drojdie. Se pun ingredientele uscate intr-un castron si se toarna deasupra laptele. Se amesteca cu o lingura, apoi se...Citeste continuarea

Prajitura Ruby ''bruneta''

Postat de: Ana_Maria269 in Prajituri

Prepararea blatului: Se bat 3 albusuri spuma. Se adauga zaharul si se bate in continuare.Se adauga galbenusurile si faina. Tava de la aragas se infasoara in hartie de copt. Se coace...Citeste continuarea

Pavlova cu fructe de padure

Postat de: Oana in Torturi

Se bat albusurile mai intai la viteza mica, apoi la viteza mare, adaugand cate 2-3 linguri de zahar pudra in ploaie si mixand mereu pana la incorporare completa. La final se adauga zeama de lamaie...Citeste continuarea

Pasta de brocoli cu maioneza.

Postat de: naomy in Aperitive / Garnituri

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Postat de: eduard_09 in Pui

Mod de preparare pentru Pulpe de pui cu cartofi la cuptor carnea se spala,se taie si aseaza in tava cartofii se curata, se taie si se spala, se adauga in tava se piseaza usturoiul,se...Citeste continuarea

Paste cu rosii

Postat de: Vyoleta in Spaghete

Mod de preparare Paste cu rosii Se pun pastele la fiert in apa cu sare,se lasa timp de 5 minute sa fiarba,intre timp decojim cele 2 rosii si le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem la incins...Citeste continuarea

Porc in stil chinezesc

Postat de: nico15 in Porc

Preparare Porc in stil chinezesc Legumele se taie cat se poate de egale in fasii, ananasul poate fi taiat in cubulete sau triunghiuri, ceapa verde marunt.   Intr-un wok se pune ulei de...Citeste continuarea

Placinte delicioase cu sunca si...

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Preparare Placinte cu sunca si cascaval Se pun toate ingredientele in masina de paine sau intr-un castron. Daca e nevoie mai adaugati faina, respectiv apa calda, dupa cum cere aluatul, ca sa...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de capsuni,...

Postat de: gaby_d in Prajituri

O delicioasa prajitura cu mousse de capsuni si arome puternice precum Amaretto,ness,ciocolata . Se mixeaza cele 900 gr frisca. Pentru mousse-ul de capsuni se procedeaza astfel:...Citeste continuarea

Pavlova cu zmeura

Postat de: Criss in Prajituri

Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat zaharul si se bate pana spuma devine tare si lucioasa. Se adauga otetul si amidonul si se bate pana se incorporeaza si acestea. Pe o foaie de copt...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Preparare Placinta cu branza Incepem cu framantatul aluatului. Dizolvam drojdia in putin lapte in care am adaugat zaharul si lasam putin sa creasca. Cernem faina intr-un castron si...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi

Postat de: sufletista in Prajituri

Preparare Prajitura cu piscoturi CREMA 1 - frisca se pune intr-o cratita si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul si adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se...Citeste continuarea

Panna cotta cu vanilie, ciocolata...

Postat de: Dya in Dulciuri

Preparare Panna cotta cu vanilie, ciocolata si visine Punem gelatina la hidratat conform instructiunilor de pe plic.. Separat fierbem laptele, il lasam sa se raceasca putin, si, adaugam...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu prune

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Preparare Prajitura rasturnata cu prune Cuptorul se incalzeste la 180C. Pregatim o tava de 30cm x 30 cm. Incepem cu fructele. Fructe : Caramelizam zaharul pe foc mic, iar cand s-a...Citeste continuarea

Pere in aluat

Postat de: laylalala in Prajituri

Preparare Pere in aluat 1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. 2.        Pentru aluat, bate untul cu...Citeste continuarea

Paste cu ton si sos de ardei

Postat de: laylalala in Paste

Preparare Paste cu ton si sos de ardei 1.        Incinge uleiul de masline cu untul intr-o cratita apoi adauga ardeiul, usturoiul si presara...Citeste continuarea

Paste frantuzesti cu somon fume

Postat de: nico15 in Paste

Preparare Paste frantuzesti cu somon fume Intr-o oala se pune la fiert apa, se adauga un pic de sare si o lingura de ulei cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate...Citeste continuarea

Panna Cotta

Postat de: nico15 in Dulciuri

Preparare reteta de Panna Cotta : Laptele si smantana dulce se pun intr-un bol si se amesteca dupa care se pun pe foc si se amesteca la foc mic pana se incalzeste un pic. Se adauga zaharul...Citeste continuarea

Pizza surpriza

Postat de: antici_gabytza in Pizza

Preparare pizza surpriza: Punem faina intr-un lighean, iar la mijloc facem o gaura. Adugam drojdia, sarea, zaharul amestecat cu o lingura de faina si amestecam. Lasam 10 minute la dospit....Citeste continuarea

Paine umpluta

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Preparare paine umpluta: Pregatim sosul calind ceapa taiata pestisori cu rosia cubulete si ciupercile scurse ;adaugam usturoiul si carnita cubulete si ea; cand sant rumenele adaugam pasta de...Citeste continuarea

Pulpe de pui prajite cu garnitura...

Postat de: aziz in Pui

Preparare Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata Curatam bine pulpitele le asezam intr-un castron le condimentam sare ,piper,paprika dulce,usturoi tocat o lingura pasta de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]