A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura "turnata "cu dovleac

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Pregatirea umpluturii: -dovleacul ras se pune la calit cu putin ulei si zaharul dupa gust ( eu am adaugat si 2 plicuri de zahar vanilat),dupa gust se poate adauga scortisoara si nucsoara...Citeste continuarea

Popsicle

Postat de: lilik in Dulciuri

Punem apa cu mierea sa se incalzeasca si amestecam pana se topeste apoi lasam la racit. Amestecam siropul cu piureul de fructe si punem in forme(ies 6 bucati),apoi bagam in congelator minim 4...Citeste continuarea

Parfait de nugat

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Dulciuri

Ciocolata o topesti la bain-marie. Ricotta o amesteci cu zaharul, apoi adaugi frisca bine batuta la mixer. Adaugi ciocolata topita si nugat taiata bucatele si amesteci cu o spatula pana se...Citeste continuarea

Pui cu mango

Postat de: Retetegg in Pui

Am taiat pieptul de pui bucati, ceapa julien, ardeiul, usturoiul si ceapa verde rondele, ciupercile felii, mango cubulete, iar morcovul l-am ras. Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei...Citeste continuarea

Pasta de masline cu ierburi aromate

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

  Frunzele de praz le spalam foarte bine si le taiem in felii. Punem uleiul la incins apoi adaugam prazul si-l lasam cam 2-3’ doar cat sa se inmoaie, dupa care adaugam si...Citeste continuarea

Placinta tarinei

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii( ca pentru piure) se scurg si se zdrobesc, ceapa se toaca marunt, iar branza se rade si se amesteca cu cartofii. Ouale se bat si se amesteca cu smantana si ceapa tocata si...Citeste continuarea

Prajitura cu struguri si caise

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Pui cu paste

Postat de: ianculubita in Pui

Ciocanelele spalate,se prajesc in ulei incins si se scot pe o farfurie;in uleiul ramas,se calesc ceapa si usturoiul taiate fin,se adauga rosiile si dupa ce s-a format un sos,se adauga...Citeste continuarea

Paine umpluta

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Se topeste untul la microunde ,usturoiul se face pasta apoi il amestecam ca o maioneza cu untul topit.ceapa rosie se caramelizeaza intr-o lingura de ulei,ceapa verde se taie marunt.amestecam apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu cafea si mascarpone

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt...Citeste continuarea

Pasta de telemea

Postat de: lira in Aperitive / Garnituri

Telemeaua se da pe razatoare, dupa care razuim ouale fierte. Punem telemeaua si ouale intr-un bol, adaugam maioneza si condimentam cu sare, piper. Si .... Voila.... gata e pasta noastra de...Citeste continuarea

Piept de pui pe pat de cartofi la...

Postat de: sufletista in Pui

se curata cartofii si se spala dupa care se taie si se aseaza in tava. Se condimenteaza se curata pieptul de piele si se spala, dupa care se taie bucati se condimenteaza si se aseaza peste...Citeste continuarea

Pernute picante cu cartofi

Postat de: lira in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Se lasa la racit dupa care se dau pe razatoare, alaturi de cascaval si de untul rece. Adaugam cele 2 oua, condimentam, dupa care amestecam....Citeste continuarea

Peste pane cu susan

Postat de: mihaelab in Peste

Odata pestele dezghetat si uscat il taiem fasii. Ouale le batem bine impreuna cu condimentele.Pesmetul il amestecam cu susanul. Luam bucatile de peste si le trecem o data prin oua,apoi prin...Citeste continuarea

Pui pentru Dia

Postat de: mitinita in Pui

  Se spala puiul bine si se usuca folosind un prosop de bucatarie de unica folosinta. Se curata ceapa si se taie in patru. Se curata si usturoiul. Se pun doua bucati de ceapa...Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de: postavaru in Peste

Curatam bine pestele si il taiem bucati apoi il condimentam cu sare si piper. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Incingem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si 3 linguri de apa si punem...Citeste continuarea

Peste la cuptor cu orez si ciuperci

Postat de: sabiradu in Crap / Caras

Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper . Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert .Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de...Citeste continuarea

Pască cu brânză dulce

Postat de: gratziela in Prajituri

Pune într-un castron brânza şi mai mărunţeşte-o dacă  este bulgări. Sparge ouăle şi separă gălbenuşele de albuşuri. Bate  albuşurile bine se întăresc ca...Citeste continuarea

Pateuri cu salam

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Se pune faina intr-un castron mai mare. Se face maiaua din drojdie,sare,1 lingura zahar,putina apa si 2 linguri de faina . Se amesteca si se lasa 15 min. Se rastorana maiaua peste faina...Citeste continuarea

Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Mac

Postat de: dana1986 in Prajituri

Preparare blat: Albusurile, sarea si zaharul se bat spuma tare, pe urma se adauga nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt , iar ultima data macul. Se amesteca totul se pune in...Citeste continuarea

Placinte cu dulceata de cirese

Postat de: sufletista in Dulciuri

 Se cerne faina intr-un lighean, se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,un pic de lapte si se amesteca. Se lasa la dospit 15 min Dupa 15 min se adauga 50 ml ulei,zaharul si...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ciuperci in bere

Postat de: sufletista in Pui

Se spala carnea si se curata de piele(optional) si se cresteaza. Se adauga cate o fasie de usturoi  si se condimenteaza, se aseaza in tava. Ciupercile se spala si se taie,se aseaza in...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, sarea, zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul...Citeste continuarea

Pandispan cu crema de branza si mure

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile le batem spuma cu un praf de sare pana se intaresc. Se adauga zaharul in ploaie, batand bine pana se obtine o spuma ca pt bezea. Se adauga...Citeste continuarea

Pizza grill cu spanac

Postat de: mirela0911 in Pizza

Am facut un aluat din faina, drojdie, apa, sare si putin ulei. L-am lasat la dospit. Spanacul bine spalat se pune la fiert si apoi taiat dupa ce s-a scurs bine. Pieptul de pui se fierbe in...Citeste continuarea

Pateu de ficat

Postat de: Ina in Ficat

Dupa ce oparim putin ficatul,  il prajim in putin cu unt cu aproximativ 150 ml apa. Avem grija sa intoarcem ficatul, pentru a se patrunde pe toate partile. Adaugam vinul, usturoiul intreg si...Citeste continuarea

pateuri cu ciuperci

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

 Se cerne faina intr-un castron mai mare se face gaura in mijloc si se adauga drojdia sarea,zaharul,un pic de apa calduta se amesteca cu un pic de faina si se acopera si se lasa 15 min la...Citeste continuarea

Placinta de dovleac

Postat de: Ina in Dulciuri

  Umplutura:      Dam dovleacul  pe razatoare ( sau il punem in robot) si il amestecam cu o lingura de scortisoara. Eu am dovleac tip para, cu pulpa foarte dulce, dar...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos de ceapa

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

 Pulpele de pui se spala si se oparesc, sa se scurga bine sangele. Ceapa, morcovul si pastarnacul le-am maruntit bine la robot ( daca zarzavatul e tocat mai mare, mi-l lasa Costel pe...Citeste continuarea

Pilaf de curcan

Postat de: mihaelab in Curcan

Mai intai am fiert carnea impreuna cu ceapa si morcovul intregi. Cand carnea a fost fiarta am scos bucatelele si le-am calit putin. Supa unde a fiert carnea am strecurat-o si am masurat-o (3...Citeste continuarea

Paine aperitiv

Postat de: sabiradu in Aperitive / Garnituri

Punem faina intr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa. Lasam 5 minute sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele (busuiocul,chimenul ,verdeturile si piper daca va...Citeste continuarea

Pui pe capac

Postat de: sabiradu in Pui

Spalam puiul, il condimentam cu amestecul special pentru pui Kotanyi delicatul de care doriti, verdeturi italiene Kotanyi si piper granulat Kotanyi  Il asezam pe un capac deasupra unei...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu ciocolata

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu rosii si lamaie

Postat de: miha in Pui

Copanelele curatate si spalate se aseaza intr-un vas termorezistent. De jur imprejur punem cartofii curatati si taiati in sferturi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara si putina salvie...Citeste continuarea

Pui cu orez la cuptor

Postat de: Corina33 in Pui

Se curata si se zdrobeste usturoiul. Se amesteca cu uleiul si zeama de lamaie, apoi se adauga toate condimentele inclusiv sare, piper si se amesteca bine. Cu aceasta pasta se unge puiul spalat si...Citeste continuarea

Pahare racoroase

Postat de: aziz in Bauturi

Stoarcem lamaile si preparam o limonada pe care o puneti in congelator pana va ingheta complet .Cand o scoateti cu ajutorul unui cutit spargeti gheata adaugati jumatate pahar apa calda inca putina...Citeste continuarea

Prajitura Mickey

Postat de: sufletista in Dulciuri

 Albusurile la batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile unul cate unul si amestecam usor dupa fiecare. Adaugam esenta,...Citeste continuarea

Paella cu pui

Postat de: Dya in Pui

Punem uleiul la incins, adaugam copanelele si le lasam sa se rumeneasca usor.  Curatam ardeiul si rosiile de seminte, si, impreuna cu ceapa, le taiem cuburi, pe care le vom pune apoi peste...Citeste continuarea

Pasca (cos si inima)

Postat de: cec in Dulciuri

Am facut maiaua din cateva linguri de lapte, zahar,drojdia si putina faina pe care am lasat-o la crescut c~un sfert de ora am incalzit putin laptele, am adaugat in lapte zaharul, aromele si ouale...Citeste continuarea

Pizza cu ceapa si ton

Postat de: postavaru in Pizza

Amestecam drojdia cu 4 linguri de apa calda. zaharul si 2 linguri de faina. Acoperim si lasam sa creasca 10 minute. Intr-un castron cernem faina si adaugam sarea pe margini. Facem o gropita in...Citeste continuarea

Paste cu ceapa verde, rosii si telemea

Postat de: laylalala in Paste

Pune pastele la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald. Intr-o tigaie, topeste untul. Adauga ceapa verde si rosiile.Caleste legumele timp de 4-5...Citeste continuarea

Pui cu sos curry si garnitura de orez

Postat de: Sidy in Pui

Pieptul de pui se taie bucatele , se condimenteaza bine si se prajeste untr-un wok in putin unt.Dupa ce s-a prajit adaugam faina amestecata cu smantana, curry sau ardei iute tocat marunt. Punem...Citeste continuarea

Panna Cotta Layers

Postat de: miha in Dulciuri

Subit mi s-a facut pofta de panna cotta . Cu sos de ciocolata sau cu sos de cafea...mmm... Si cum nu m-am putut decide am hotarat sa le combin. Fiecare strat il vom face separat, astfel ca vom...Citeste continuarea

Piure cu smantana si branza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca...Citeste continuarea

Pateuri cu ciuperci

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Umplutura: Ceapa tocata se caleste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile tocate. Se calesc putin impreuna,apoi se adauga 100-150 ml apa. Se fierb impreuna pana scade apa. Se...Citeste continuarea

Pizza cu porumb si carnati de casa

Postat de: mitinita in Pizza

Am framantat aluatul la robot. L-am lasat putin sa creasca si l-am pus la frigider. Sa fie intr-un bol destul de inalt ca mai creste aluatul,al meu nu a fost asa de inalt si tot ii dadeam...Citeste continuarea

Pui cu legume ,ciuperci si galustele

Postat de: aziz in Pui

Punem intr-o tigaie incapatoare jumatate de pahar (50ml)ulei. Cind este incins adaugam ceapa si usturoiul, lasam pina devine sticloasa. Adaugam apoi  ardeii taiati cubulete si conopida, lasam...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: dana1986 in Pizza

Din faina, ulei, drojdie,sare si apa se framanta un aluat asemanator cu cel de paine. Cand aluaul este aproape gata de framantat se adauga si uleiul si se continua framantatul pana ce uleiul intra...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos

Postat de: Dya in Prajituri

Spargem nuca de cocos , lasam sa se scurga laptele din interior, iar apoi  scoatem miezul si il dam pe razatoare. Fulgii obtinuti ii amestecam cu zahar si cu faina cernuta impreuna cu...Citeste continuarea

Pandispan de casa

Postat de: susu in Prajituri

Ouale de tara sunt minunate atat pentru gust cat si culoare. Masurati ingredientele cu aceeasi cana si lingura. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, lasate de seara in bucatarie sau scoase...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]