Pancakes cu sos de vin
Postat de: Criss in DulciuriSe separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, vanilia, uleiul si se bat cu mixerul pana se topeste zaharul. Se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt.Batem cu mixerul in...Citeste continuarea
Pulpe la cuptor cu legume
Postat de: roxanamiti in Pui--pune la marinat pulpele cu 3 linguri ulei,sosul de soia,mararul uscat si condimentele pt. pui(cu o zi de inainte daca se poate), --se pun pulpele in tava cu tot de la marinat si...Citeste continuarea
Piersici cu mascarpone
Postat de: alldaycooking in DulciuriPiersicile au fost feliate. Am oprit 4 feliute pentru decor, restul le-am pus la fiert cu foarte putina apa. Cand au fost usor moi, le-am luat de pe foc si le-am mixat pentru a obtine un piure...Citeste continuarea
Prajitura cu mere Kiki
Postat de: kiki in PrajituriMerele se curata de coaja, se rad pe razatoare si se pun la fiert cu 550 ml apa intr-o cratita. Separat se dizolva budinca. in cantitatea ramasa de apa si se adauga zaharul. Cind...Citeste continuarea
Prajitura cu mere
Postat de: kamy in PrajituriSe taie cozonacul felii cam de un deget de groase si se pun intr-un castron. Se curata de coaja si cotor merele,se taie felii si se pun la calit intr-o tigaie mai adanca impreuna cu zeama de la...Citeste continuarea
Pizza cu blat din paine
Postat de: lia in PizzaPornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata. Laptele ramas il batem cu oul...Citeste continuarea
Paine dulce
Postat de: sufletista in Piinese cerne faina intr-un lighean, se face o gura in mijloc se adauga margarina, drojdia, oul, sare, 3 linguri se zahar, 3 linguri de apa calduta si se amesteca cu un pic de faina. Se acopera si se...Citeste continuarea
Pizette cu sunca,salam si legume
Postat de: bitza in PizzaIntr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera...Citeste continuarea
Painici dulci pentru micul dejun
Postat de: bitza in DulciuriManual : Intr-un castron se pune faina,se amesteca cu zaharul si sarea.Laptele se amesteca cu margarina topita si se toarna in gaura facuta in mijlocul fainii.Se amesteca cu o lingura...Citeste continuarea
Pachetele umplute
Postat de: Sidy in PuiFeliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim...Citeste continuarea
Paste cu chiftelute in sos
Postat de: roxanamiti in Paste-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute), --dam la oparte pielea de pe carnati si...Citeste continuarea
Pasca cu smantana
Postat de: RuxyRux in PrajituriAmestecam galbenusurile cu smantana, zaharul, grisul, faina, aromele( vanilia, coaja de portocala) si apoi adaugam albusurile batute spuma si le incorporam usor in crema de smantana....Citeste continuarea
Pasta de oua
Postat de: mimmi in Aperitive / GarnituriPisam ouale fierte,taiem ceapa verde marunt si le amestecam. Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine. Se serveste cu salata de...Citeste continuarea
Pasca cu branza dulce si stafide
Postat de: mirela0911 in PrajituriSe mixeaza untul cu zaharul pudra si galbenusurile pana devin o compozitie omogena. Se adauga faina si praful de copt stins in zeama de lamaie si se framanta cu mana un aluat omogen si elastic. Se...Citeste continuarea
Pulpe de pui marinate cu legume in...
Postat de: kamy in PuiPulpele se curata, se spala ff bine,se sareaza,pipereaza,se freaca bine cu cimbru si se pun intr-un castron impreuna cu zeama de la portocale si lamaie.Se lasa la frigider cel putin o...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu găluște
Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in PuiPulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin. Se adaugă apă până acoperă...Citeste continuarea
Parfe de nescafe
Postat de: MotanLaOale in DulciuriCiocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit. Se bate frisca bine. Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si...Citeste continuarea
Prajitura cu branza si caramel
Postat de: miha in PrajituriBlat: Biscuitii se macina la robot. Rasturnam pesmetul intr-un castron, amestecam cu cacaoa, apoi turnam untul amestecand cu o lingura. Vom obtine o compozitie nelegata, doar niste...Citeste continuarea
Prajitura de sarbatoare
Postat de: Sidy in PrajituriDin ingredientele pentru blat preparam doua foi. Batem spuma albusurile , adaugam apoi zaharul mixam bine pina se intareste din nou, dupa care adaugam nuca de cocos si faina. Coacem cele doua...Citeste continuarea
Pilaf cu pui
Postat de: lilik in PuiSpalam carnea si o punem la rumenit,o intoarcem pe toate partile apoi punem ceapa si morcovul ras si lasam pana se inmoaie dupa care punem orezul spalat si il calim putin. Stingem cu pasta de...Citeste continuarea
Prajitura Mocca
Postat de: miha in PrajituriBlat: Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta de rom. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa. Turnam...Citeste continuarea
Prajitura delicioasa
Postat de: lacrimioara in PrajituriBlat: Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile spuma tare cu zaharul. Adaugam galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si vanilia se da la copt intr-o...Citeste continuarea
Paine cu ulei de masline
Postat de: bucatarimcudiana in PiineEste foarte simplu de facut, numai ca dureaza 3.5 ore. Marele avantaj este ca se poate programa,adica dimineata cand pleci la servici se pun ingredientele in masina de paine , se programeaza in...Citeste continuarea
Pasca traditionala
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriAluatul: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei,sa nu fie reci. laptele il punem putin pe foc cat sa fie caldut putin. intr-un lighean punem faina. in mijlocul ei...Citeste continuarea
Pulpa de porc in sos de rosii
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneSe taie carnea fasii si se condimenteaza. Se adauga 200 ml de vin si o lingurita de busuioc,usturoiul pisat si se lasa 1 ora cel putin. Se aseaza fasiile intr-o tava unsa cu unt si se...Citeste continuarea
Pizza blanca
Postat de: mitinita in PizzaSe taie in feliute subtiri ceapa. Se taie si usturoiul. Se caleste ceapa alba,cea rosie si usturoiul in ulei. Cand au inceput sa se rumeneasca se ia tigaia de pe foc si se...Citeste continuarea
Prima mea reteta de focaccia
Postat de: carmenvlad in PiineSe face maiaua din cubul de drojdie, zahar, putin lapte cald si putina faina si se lasa 10 minute sa creasca. Se cerne faina, se pune intr-un vas mai marisor (sa aiba loc unde sa creasca),...Citeste continuarea
Paste cu ciuperci si carnati
Postat de: pusikmea in PastePunem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet. Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la...Citeste continuarea
Pipote si inimi cu legume mexicane
Postat de: pusikmea in PuiSpalam si curatam bine pipotele si inimile. Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu...Citeste continuarea
Pască
Postat de: Retetegg in PrajituriIngredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Se amesteca mai intai drojdia cu 2-3 linguri de zahar, apoi se amesteca cu putina faina si putin lapte caldut astfel...Citeste continuarea
Prăjitură cu morcovi şi nuci
Postat de: gratziela in PrajituriPune într-un vas pentru mixare: ouăle, uleiul, apa, gemul, zahărul, făina, bicarbonatul şi praful de sare. Mixează bine, până ce toate ingredientele s-au...Citeste continuarea
Painici cu usturoi si ceapa verde
Postat de: mitinita in PiineSe pune intr-un bol drojdia,zaharul,laptele si apa. Acum adaugam faina,untul topit,ceapa verde,sarea si usturoiul pudra. Se framanta sau se amesteca bine si se formeaza 9 chifle ca...Citeste continuarea
Praz cu ciuperci gratinate
Postat de: gratziela in Vegan / Raw veganSpală bine ciupercile, taie din ele cubuleţe şi răstoarnă-le într-o tigaie în care ai pus 2 linguri de ulei. Răsfiră peste ele puţină sare grunjoasă, câteva frunze...Citeste continuarea
Plăcintă cu urdă
Postat de: gratziela in Aperitive / GarnituriPentru început trebuie să faci aluatul, deci pui ingredientele în aparatul de făcut pâine în ordinea pe care ţi-am spus-o, iar dacă nu ai, atunci va trebui să...Citeste continuarea
Pizza ( cu blat cumparat )
Postat de: pusikmea in PizzaUngem blatul cu sos de pizza, peste care punem cascaval ras, apoi taiem ciupercile felii potrivite, salamul il feliem subtire si le punem si pe acestea peste cascaval, iar peste ciuperci si salam...Citeste continuarea
Peste cu fructe de mare pe paine
Postat de: ianculubita in Fructe de mareIn tigaia cu ulei se caleste usturoiul iar dupa ce s-a aurit se scoate se adauga fructele de mare dezghetate si rosiile taiate in sferturi; dupa 3-4min se condimenteaza si se opreste focul;...Citeste continuarea
Prajitura ciocolatoasa cu nuca de...
Postat de: LUK in PrajituriPentru foi am impartit ingredientele in 2 si le-am pregatit separat pentru fiecare foaie. Modul de pregatire:Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam galbenusurile cu uleiul si...Citeste continuarea
Pilaf cu 7 arome
Postat de: radu_popovici in Mancaruri de postAcest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un amestec de condimente (de tip pasta) creat de mine cu ceva timp in urma. Pasta “7 arome romanesti” da un gust cu totul...Citeste continuarea
Peste la pachet
Postat de: radu_popovici in PangasiusVreau sa va supun atentiei o modalitate simpla de a gati si asezona un peste intreg. Preparatul este unul sanatos, caci metoda respectiva nu foloseste grasimi, iar pestele este servit alaturi...Citeste continuarea
Parjoale
Postat de: radu_popovici in Mancaruri cu carneAceste parjoale se fac usor, se gatesc rapid si sunt destul de simpatice ca sa fie servite oricand, chiar si la mese mai festive, ca gustari sau antreuri. Se pun intr-un blender menta,...Citeste continuarea
Pizza
Postat de: Dya in PizzaMod de pregatire: Punem faina intr-un bol si adaugam sarea si uleiul. Separat, intr-un alt bol, punem apa care trebuie sa fie calduta si adaugam drojdia amestecata cu zaharul. Se lasa...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu smantana si oua ,...
Postat de: daniela in Pui2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa...Citeste continuarea
Peste prajit cu mamaliguta si...
Postat de: Dya in PesteMai intai se curata pestii de solzi, iar cu ajutorul unui cutit, ii curatam in interior; ii spalam bine si ii punem la scurs in strecuratoare. Ii putem gati intregi sau taiati bucati (daca...Citeste continuarea
Prajitura cu glazura de visine
Postat de: Ramonica in Vegan / Raw veganBLAT: Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 26 cm, l-am asezat...Citeste continuarea
Paste cu carnati si cartofi
Postat de: kiki in PasteSe pune usturoiul intreg in uleiul de masline si se lasa 2 minute, dupa care se adauga cirnatul proaspat curatat de pielita si zdrobit si cartofii taiati cubulete, se adauga putina apa si se...Citeste continuarea
Pasca in trei straturi
Postat de: aziz in PrajituriPentru primul strat , mixezi ouale cu sarea, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie. Adaugi treptat smantana alternand cu faina cernuta cu praful de copt. Pentru stratul al doilea inmoi...Citeste continuarea
Pierogi
Postat de: Corina33 in PasteSe curata cartofii si se pun la fiert. Intre timp facem aluatul amestecand toate ingredientele si framantand bine. Se imparte aluatul in 2 sau in 4 si se intinde cu sucitorul o foaie de 4 mm...Citeste continuarea
Prăjitură cu foi cu miere de albine
Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in PrajituriSe face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lamaie, până obținem...Citeste continuarea
Paste cu ciuperci si mazare
Postat de: alldaycooking in PastePastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin...Citeste continuarea
Pui umplut cu pastrama
Postat de: ianculubita in PuiIn tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul pisat pana devine auriu,se adauga ceapa tocata foarte fin,rosiile fara coaja,fara seminte si bine scurse,dupa 4-5min.se adauga pesmetul,cascavalul ras...Citeste continuarea