A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pancakes cu sos de vin

Postat de: Criss in Dulciuri

Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zaharul, vanilia, uleiul si se bat cu mixerul pana se topeste zaharul. Se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt.Batem cu mixerul in...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor cu legume

Postat de: roxanamiti in Pui

--pune la marinat pulpele cu 3 linguri ulei,sosul de soia,mararul uscat si condimentele pt.  pui(cu o zi de inainte daca se poate), --se pun pulpele in tava cu tot de la marinat si...Citeste continuarea

Piersici cu mascarpone

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Piersicile au fost feliate. Am oprit 4 feliute pentru decor, restul le-am pus la fiert cu foarte putina apa. Cand au fost usor moi, le-am luat de pe foc si le-am mixat pentru a obtine un piure...Citeste continuarea

Prajitura cu mere Kiki

Postat de: kiki in Prajituri

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoare si se pun la fiert  cu 550 ml apa intr-o cratita. Separat se dizolva budinca. in cantitatea ramasa de apa si se adauga zaharul. Cind...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: kamy in Prajituri

Se taie cozonacul felii cam de un deget de groase si se pun intr-un castron. Se curata de coaja si cotor merele,se taie felii si se pun la calit intr-o tigaie mai adanca impreuna cu zeama de la...Citeste continuarea

Pizza cu blat din paine

Postat de: lia in Pizza

Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata. Laptele ramas il batem cu oul...Citeste continuarea

Paine dulce

Postat de: sufletista in Piine

se cerne faina intr-un lighean, se face o gura in mijloc se adauga margarina, drojdia, oul, sare, 3 linguri se zahar, 3 linguri de apa calduta si se amesteca cu un pic de faina. Se acopera si se...Citeste continuarea

Pizette cu sunca,salam si legume

Postat de: bitza in Pizza

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera...Citeste continuarea

Painici dulci pentru micul dejun

Postat de: bitza in Dulciuri

Manual : Intr-un castron se pune  faina,se amesteca cu zaharul si sarea.Laptele se amesteca cu margarina topita si se toarna in gaura facuta in mijlocul fainii.Se amesteca cu o lingura...Citeste continuarea

Pachetele umplute

Postat de: Sidy in Pui

Feliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim...Citeste continuarea

Paste cu chiftelute in sos

Postat de: roxanamiti in Paste

-- in 3 linguri de ulei punem la prajit(foc mic) cepele, jumatatile de ardei, usturoiul,leusteanul si pantrujelul(lasam un pic pentru chiftelute), --dam la oparte pielea de pe carnati si...Citeste continuarea

Pasca cu smantana

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Amestecam galbenusurile cu smantana, zaharul, grisul, faina, aromele( vanilia, coaja de portocala) si apoi  adaugam albusurile batute spuma si le incorporam usor in crema de smantana....Citeste continuarea

Pasta de oua

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Pisam ouale fierte,taiem ceapa verde marunt si le amestecam. Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine. Se serveste cu salata de...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce si stafide

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul pudra si galbenusurile pana devin o compozitie omogena. Se adauga faina si praful de copt stins in zeama de lamaie si se framanta cu mana un aluat omogen si elastic. Se...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate cu legume in...

Postat de: kamy in Pui

   Pulpele se curata, se spala ff bine,se sareaza,pipereaza,se freaca bine cu cimbru si se pun intr-un castron impreuna cu zeama de la portocale si lamaie.Se lasa la frigider cel putin o...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu găluște

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Pui

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin. Se adaugă apă până acoperă...Citeste continuarea

Parfe de nescafe

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Ciocolata se topeste impreuna cu 30ml de frisca lichida in cuptorul cu microunde si se lasa la racit. Se bate frisca bine. Se adauga nesul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom si...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si caramel

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Biscuitii se macina la robot. Rasturnam pesmetul intr-un castron, amestecam cu cacaoa, apoi turnam untul amestecand cu o lingura. Vom obtine o compozitie nelegata, doar niste...Citeste continuarea

Prajitura de sarbatoare

Postat de: Sidy in Prajituri

Din ingredientele pentru blat preparam doua foi. Batem spuma albusurile , adaugam apoi zaharul mixam bine pina se intareste din nou, dupa care adaugam nuca de cocos si faina. Coacem cele doua...Citeste continuarea

Pilaf cu pui

Postat de: lilik in Pui

Spalam carnea si o punem la rumenit,o intoarcem pe toate partile apoi punem ceapa si morcovul ras si lasam pana se inmoaie dupa care punem orezul spalat si il calim putin. Stingem cu pasta de...Citeste continuarea

Prajitura Mocca

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta de rom. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare si lucioasa. Turnam...Citeste continuarea

Prajitura delicioasa

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Blat: Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile spuma tare cu zaharul. Adaugam galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si vanilia se da la copt intr-o...Citeste continuarea

Paine cu ulei de masline

Postat de: bucatarimcudiana in Piine

Este foarte simplu de facut, numai ca dureaza 3.5 ore. Marele avantaj este ca se poate programa,adica dimineata cand pleci la servici se pun ingredientele in masina de paine , se programeaza in...Citeste continuarea

Pasca traditionala

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Aluatul: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei,sa nu fie reci. laptele il punem putin pe foc cat sa fie caldut putin. intr-un lighean punem faina. in mijlocul ei...Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de rosii

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Se taie carnea fasii si se condimenteaza. Se adauga  200 ml de vin si o lingurita de busuioc,usturoiul pisat si se lasa 1 ora cel putin. Se aseaza fasiile intr-o tava unsa cu unt si se...Citeste continuarea

Pizza blanca

Postat de: mitinita in Pizza

  Se taie in feliute subtiri ceapa. Se taie si usturoiul. Se caleste ceapa alba,cea rosie si usturoiul in ulei. Cand au inceput sa se rumeneasca se ia tigaia de pe foc si se...Citeste continuarea

Prima mea reteta de focaccia

Postat de: carmenvlad in Piine

Se face  maiaua din cubul de drojdie, zahar, putin lapte cald si putina faina si se lasa 10 minute sa creasca. Se cerne faina, se pune intr-un vas mai marisor (sa aiba loc unde sa creasca),...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci si carnati

Postat de: pusikmea in Paste

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet.  Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la...Citeste continuarea

Pipote si inimi cu legume mexicane

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam si curatam bine pipotele si inimile. Ungem o tava termorezistenta cu o lingura de ulei, dupa care punem legumele si pipotele, condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si completam cu...Citeste continuarea

Pască

Postat de: Retetegg in Prajituri

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Se amesteca mai intai drojdia cu 2-3 linguri de zahar, apoi se amesteca cu putina faina si putin lapte caldut astfel...Citeste continuarea

Prăjitură cu morcovi şi nuci

Postat de: gratziela in Prajituri

 Pune într-un vas pentru mixare: ouăle, uleiul, apa, gemul, zahărul, făina, bicarbonatul şi praful de sare. Mixează bine, până ce toate ingredientele s-au...Citeste continuarea

Painici cu usturoi si ceapa verde

Postat de: mitinita in Piine

  Se pune intr-un bol drojdia,zaharul,laptele si apa. Acum adaugam faina,untul topit,ceapa verde,sarea si usturoiul pudra. Se framanta sau se amesteca bine si se formeaza 9 chifle ca...Citeste continuarea

Praz cu ciuperci gratinate

Postat de: gratziela in Vegan / Raw vegan

Spală bine ciupercile, taie din ele cubuleţe şi răstoarnă-le într-o tigaie în care ai pus 2 linguri de ulei. Răsfiră peste ele puţină sare grunjoasă, câteva frunze...Citeste continuarea

Plăcintă cu urdă

Postat de: gratziela in Aperitive / Garnituri

Pentru început trebuie să faci aluatul, deci pui ingredientele în aparatul de făcut pâine în ordinea pe care ţi-am spus-o, iar dacă nu ai, atunci va trebui să...Citeste continuarea

Pizza ( cu blat cumparat )

Postat de: pusikmea in Pizza

Ungem blatul cu sos de pizza, peste care punem cascaval ras, apoi taiem ciupercile felii potrivite, salamul il feliem subtire si le punem si pe acestea peste cascaval, iar peste ciuperci si salam...Citeste continuarea

Peste cu fructe de mare pe paine

Postat de: ianculubita in Fructe de mare

In tigaia cu ulei se caleste usturoiul iar dupa ce s-a aurit se scoate se adauga fructele de mare dezghetate si rosiile taiate in sferturi; dupa 3-4min se condimenteaza si se opreste focul;...Citeste continuarea

Prajitura ciocolatoasa cu nuca de...

Postat de: LUK in Prajituri

 Pentru foi am impartit ingredientele in 2 si le-am pregatit separat pentru fiecare foaie. Modul de pregatire:Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam galbenusurile cu uleiul si...Citeste continuarea

Pilaf cu 7 arome

Postat de: radu_popovici in Mancaruri de post

 Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un amestec de condimente (de tip pasta) creat de mine cu ceva timp in urma. Pasta “7 arome romanesti” da un gust cu totul...Citeste continuarea

Peste la pachet

Postat de: radu_popovici in Pangasius

Vreau sa va supun atentiei o modalitate simpla de a gati si asezona un peste intreg. Preparatul este unul sanatos, caci metoda respectiva nu foloseste grasimi, iar pestele este servit alaturi...Citeste continuarea

Parjoale

Postat de: radu_popovici in Mancaruri cu carne

Aceste parjoale se fac usor, se gatesc rapid si sunt destul de simpatice ca sa fie servite oricand, chiar si la mese mai festive, ca gustari sau antreuri. Se pun intr-un blender menta,...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: Dya in Pizza

Mod de pregatire: Punem faina intr-un bol si adaugam sarea si uleiul. Separat, intr-un alt bol, punem apa care trebuie sa fie calduta si adaugam drojdia amestecata cu zaharul. Se lasa...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu smantana si oua ,...

Postat de: daniela in Pui

2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa...Citeste continuarea

Peste prajit cu mamaliguta si...

Postat de: Dya in Peste

Mai intai se curata pestii de solzi, iar cu ajutorul unui cutit, ii curatam in interior; ii spalam bine si ii punem la scurs in strecuratoare. Ii putem gati intregi sau taiati bucati (daca...Citeste continuarea

Prajitura cu glazura de visine

Postat de: Ramonica in Vegan / Raw vegan

BLAT: Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 26 cm, l-am asezat...Citeste continuarea

Paste cu carnati si cartofi

Postat de: kiki in Paste

Se pune usturoiul intreg in uleiul de masline si se lasa 2 minute, dupa care se adauga cirnatul proaspat curatat de pielita si zdrobit si cartofii taiati cubulete, se adauga putina apa si se...Citeste continuarea

Pasca in trei straturi

Postat de: aziz in Prajituri

Pentru primul strat , mixezi ouale cu sarea, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie. Adaugi treptat smantana alternand cu faina cernuta cu praful de copt. Pentru stratul al doilea inmoi...Citeste continuarea

Pierogi

Postat de: Corina33 in Paste

Se curata cartofii si se pun la fiert. Intre timp facem aluatul amestecand toate ingredientele si framantand bine. Se imparte aluatul in 2 sau in 4 si se intinde cu sucitorul o foaie de 4 mm...Citeste continuarea

Prăjitură cu foi cu miere de albine

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Prajituri

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lamaie, până obținem...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci si mazare

Postat de: alldaycooking in Paste

Pastele se fierb comform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se adauga apa rece peste ele. Se scurg bine de apa. Ciupercile se spala bine, se taie felii si se prajesc in putin...Citeste continuarea

Pui umplut cu pastrama

Postat de: ianculubita in Pui

In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul pisat pana devine auriu,se adauga ceapa tocata foarte fin,rosiile fara coaja,fara seminte si bine scurse,dupa 4-5min.se adauga pesmetul,cascavalul ras...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]