A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura "inghetata falsa"

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, se adauga cacao si praful de copt stins. Albusurile se bat bine spuma cu un praf de sare. Se incorporeaza albusurile usor in...Citeste continuarea

Prajitura cu budinca de capsuni

Postat de: sufletista in Dulciuri

se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul se bate in continuare se adauga galbenusurile,uleiul in fir subtire,laptele,esenta,faina amestecata cu praful de copt se...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de pandispan

Postat de: Adinacarla in Prajituri

  Se fac 3 foi. Separam albusele de galbenusuri. batem bine albusele cu-n praf de sare pana cans stau pe batator. Apoi adaugam zaharul treptat. Dupa ce zaharul a fost tot incorporat...Citeste continuarea

Pilaf cu carnati

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

spalam orezul. punem intr-o oala apa la fiert cu sare, cand fierbe adaugam orezul,morcovul taiat cubulete sau dat prin razatoare,ceapa,mararul si carnati taiati felii. amestecam sa nu se...Citeste continuarea

Paste cu masline si creveti

Postat de: veveraz19 in Paste

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste usturoiul si ceapa pana devin moi. Se adauga crevetii, vinul si pastele in tigaie. Se adauga restul de ingrediente si se mai lasa cateva minute...Citeste continuarea

Porc cu sos si mamaliga

Postat de: madi_marin in Porc

Carnita se spala,s e sterge si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa cat sa o acopere. Se mai completeaza din cand in cand pana ce carnita e complet fiarta. Apoi se scoate din zeama si se...Citeste continuarea

Prajitura cu portocale si afine

Postat de: ony in Prajituri

Prepararea nu e grea in sine, din 8 oua,8 linguri de zahar si 8 de faina se face un aluat pentru pandispan. 200 de grame de zahar se topesc apoi se adauga untul si se omogenizeaza; se toarna...Citeste continuarea

Papricas de pui cu paste

Postat de: ela in Pui

Prazul il taiem rondele.Morcovul il curatam si il taiem cubulete.Ardeiul il taiem cubulete.Pieptul de pui dezosat il taiem bucati mai mici. Intr-o oala punem putin ulei, legumele tocate si...Citeste continuarea

Piept de pui tras la tigaie cu vin...

Postat de: RuxyRux in Pui

Punem uleiul in tigaie, incingem la foc moderat, punem feliile de piept batute ca pentru snitel, sarate si piperate. Le tragem la tigaie cate 3 minute pe o parte impingand tigaia inainte si inapoi...Citeste continuarea

Pilaf din pulpe de pui

Postat de: csillag1993 in Pui

Morcovii si telina se curata,se spala si se taie sferturi,12g de ceapa se taie sferturi iar restu' se toaca marunt,patrunjelul verde se spala si se toaca foarte fin,pulpele se spala si se...Citeste continuarea

Paste cu carne presata

Postat de: Adinacarla in Paste

Fierbrem pastele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le clatim bine sub jet de apa rece si lasam se se scurga surplusul de apa. Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata si...Citeste continuarea

Prajitura Rigo-Jancsi

Postat de: miremirc in Prajituri

Ptr.crema : pe aburi amestecam frisca , ciocolata si ness-ul si amestecam pana se topeste ciocolata, apoi inca 5 minute la foc mic si punem la rece pentru 3 ore. Ptr.blat : mixam ouale cu...Citeste continuarea

Pancakes

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

Laptele,ouale,zaharul , untul si sarea se pun intr-un vas si se mixeaza.Apoi adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.Luam apoi cu un polonic aluatul si il turnam intr-o...Citeste continuarea

Pasta de ton

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Scurgem tonul in sita, ceapa si maslinele se mixeaza la robot, se amesteca tonul cu maioneza, ceapa si maslinele si zeama de lamaie dupa gust. Se serveste cu paine prajita   Citeste continuarea

Pui cu taitei de orez ( in stil...

Postat de: alinutza1983 in Pui

1. Punem la inmuiat taiteii 3-4 min, in apa calduta, 10-15 min in apa rece, apoi ii scurgem de apa. 2. Taiem pieptul de pui ( spalat si curatat in prealabil) in bucatele mici, apoi ceapa o...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci şi ananas în sos...

Postat de: Retetegg in Pui

Am taiat puiul bucati si l-am pus la calit. Am adaugat ceapa taiata julien si ardeiul. Am lasat aproximativ 7 minute sa se caleasca dupa care am adaugat ciupercile, apoi ananasul. Am...Citeste continuarea

Prajitura din iaurt

Postat de: Dya in Prajituri

Intr-un vas, amestecam bine iaurtul cu zahar (inclusiv zaharul vanilat si esentele).  Apoi, pregatim gelatina in felul urmator: punem praful din cele trei plicuri intr-o cana cu apa de...Citeste continuarea

Pizza cu tocanita de ciuperci

Postat de: Sidy in Pizza

Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele in urmatoarea ordine: - apa - sare - ulei - faina - praful de copt - drojdia -...Citeste continuarea

Paste cu sunca si iaurt

Postat de: LUK in Fusilli

  Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Intre timp taiem sunca,rosia si castraveciorul cubulete.Usturoil il radem pe razatoarea mica si il punem impreuna cu cele de mai...Citeste continuarea

Prajiturele cu nuca de cocos

Postat de: bitza in Prajituri

Sos de ciocolata: Ciocolata se pune pe baie de aburi impreuna cu frisca si laptele pana se omogenizeaza! Prajiturele: Ouale se separa;albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare....Citeste continuarea

Perisoare de carne de porc si vita,...

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

perisoarele: amestecam ingredientele, ceapa sa fie tocata foarte marunt. Punem intr-o oala apa cu sare si cand incepe sa fiarba apa, dam focul mic si formam perisoarele cu mana umeda. Le punem in...Citeste continuarea

Prajitura cu gem de zmeura

Postat de: dannasb in Prajituri

Pregatim blatul de tort,dupa cum urmeaza: Separam albusurile de galbenusuri..Albusurile la mixam bine de tot cu un praf de sare si 2 linguri de apa,adaugam treptat 2 linguri de...Citeste continuarea

Pizza cu Chorizo

Postat de: dannasb in Pizza

Pregatim blatul de pizza: Se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea...Citeste continuarea

Plăcintă cu organe de porc

Postat de: ionix in Porc

Preparare aluat:    Începem prin a face maiaua. Drojdia se pune în laptele călduţ,  presărăm puţină făină şi lăsăm la dospit 20 de minute....Citeste continuarea

Peşte marinat pane cu garnitură...

Postat de: ionix in Peste

  Preparare peşte:      Se face un sos amestecând următoarele ingrediente:  zeama de la o lămâie, o lingură pastă de...Citeste continuarea

Papanasi prajiti cu dulceata si...

Postat de: kamy in Dulciuri

Cu o furculita am amestecat ouale cu branza de vaci,razatura de lamaie+portocala,dupa care faina amestecata cu bicarbonatul(eu nu l-am stins in nimic)cu mana pana a rezultat un aluat mai taricel...Citeste continuarea

Piept de pui in sos tiganesc

Postat de: postavaru in Pui

Spalam carnea si o taiem bucatele. Condimentam cu sare si piper. Punem uleiul intr-o cratita si prajim carnea pe toate partile. Scoatem apoi pe o farfurie. In uleiul ramas calim foarte putin...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu ciuperci

Postat de: madi_marin in Pui

Peptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne. Ciupercile se curata , se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat. Foaia de carne  se...Citeste continuarea

Pui cu lamaie si rozmarin

Postat de: RuxyRux in Pui

Am spalat pulpele le-am curatat si apoi le-am pus in tava cu ulei de masline deasupra, apoi am stors o jumatate de lamaie peste pui, jumatate am taiat-o si am pus-o deasupra, am sarat pulpele...Citeste continuarea

Pa Jun - Clatite koreene

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele pentru clatetite,mai putin uleiul care se adauga in tigaie. Se prajesc clatitele si se intorc cand sunt rumenite. Se servesc cu sosul. Citeste continuarea

Pui pe sticla

Postat de: izulika in Pui

Puiul se curata si se spala bine in interior, i se taie pielita de la gat, se unge cu ulei apoi se adauga condimentele pe toata suprafata.O sticla de bere se curata de eticheta si se umple cu apa,...Citeste continuarea

Papanasi cu Mousse au chocolat

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Se pregatesc toate produsele astfel:intr-un castron se pun galbenusurile ,branza de vaci,coaja de lamaie rasa,sarea,zaharul vanilat si separat albusul se face spuma cu mixerul dupa care...Citeste continuarea

Placinte integrale cu branza si marar

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit. Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou....Citeste continuarea

Pilaf de orez si ciuperci

Postat de: medioto59 in Mancaruri de post

Se spala orezul cu apa rece  si apoi se lasa la scurs. Intr-o cratita punem ulei la incins si calim ceapa taiata julien si morcovul taiat cubulete.Cand ceapa devine aurie adaugam si...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce, stafide...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Pregatim crema de vanilie: Intr-un bol micut punem gelatina la inmuiat in apa( 3-4 linguri) Batem ouale cu zaharul timp de un minut. Punem pe foc intr-un vas laptele sa fiarba impreuna cu...Citeste continuarea

Piure cu snitel de pui

Postat de: sufletista in Pui

taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede. Batem ouale cu un pic...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume la cuptor

Postat de: medioto59 in Pui

Se indeparteaza pielea de pe pieptii de pui, se spala si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru uscat.Intr-un vas termorezistent asezam morcovul taiat rondele, ardeiul gras taiat...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Iaurtul trebuie sa fie de la temperatura camerei. Laptele il punem intr-un ibirc pe foc pana devine caldut. Intr-un bol amestecam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si 4-5 linguri de lapte...Citeste continuarea

Pui cu alune

Postat de: Pelagie in Pui

Punem orezul in apa pentru ca sa fiarba mai repede. Se taie marunt puiul si se prajeste in ulei. Pentru un gust mai deosebit putem pune in ulei un catel de usturoi taiat pe din doua. Se scurge...Citeste continuarea

Pachetele tunisiene (brick-uri)

Postat de: Pelagie in Pui

Din cate am inteles reteta originala este cu carne de ton, insa probabil puiul era mai ieftin si mai putin perisabil pe caldurile de atunci, iar bucatarii l-au preferat. Punem intr-un bol...Citeste continuarea

Porc dulce acrisor

Postat de: silvi0ara in Porc

  Pentru inceput, o sa facem marinada pentru carne. Amestecam intr-un bol, sosul de soia, piperul, o lingurita de ulei de susan. Amestecam ingredientele si punem carnea de porc taiata...Citeste continuarea

Pilaf cu piept de pui

Postat de: pusikmea in Pui

 Spalam si dezosam pieptul de pui, il taiem bucatele potrivite, dupa care il punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.( eu am pus la fiert si osul si apoi l-am scos, ca mai ramane si...Citeste continuarea

Papricas de ghebe cu galuste de faina

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la...Citeste continuarea

Pogacele cu jumari

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

Ptr.aluat : frecam drojdia cu zaharul si amestecam cu laptele caldut ;lasam la dospit cam 15 minute, apoi o amestecam cu celelalte ingrediente din lista si framanatam bine; daca cumva aluatul e...Citeste continuarea

Prajituri mari si grase cu fulgi de...

Postat de: mitinita in Prajituri

Amesteca zaharul cu untul,pana devine cremos. Adauga oul si mierea. Adauga faina,sarea,bicarbonatulsi faina, Incorporeaza fulgii de ovaz si stafidele si framanata usor. Se formeaza...Citeste continuarea

Pachetele cu piept de pui

Postat de: LUK in Pui

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie bucatele mici.Intr-o craticioara se pune uleiul,prazul tocat marunt,sare dupa gust si pieptul de pui.Se amesteca si se lasa pe foc pana cand...Citeste continuarea

Pulpe de pui in crusta de pesmet cu...

Postat de: MIUTA in Pui

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu...Citeste continuarea

Penne Rigate cu sos de iaurt

Postat de: gatitdemine in Penne

1. Se pun pennele la fiert. 2. Prazul se taie felii foarte subţiri care se călesc în unt şi ulei de măsline iar când devine lucios adăugăm şunca tăiată mărunt. 3....Citeste continuarea

Painea bunicii VanDoren's

Postat de: RuxyRux in Piine

Cerneti faina toata intr-un vas. Luati din total 4 cesti de faina si puneti in vasul de framantat. Faceti o mica gropita in mijloc. Adaugati drojdia , deasupra zaharul, apoi sarea pe...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de napolitane si...

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

 Se bat ouale cu zahar apoi se pun la bain mare (pe baie de abur) la foc mic amestecand pana cand se topeste zaharul, dupa care adaugam margarina si se mai fierbe pa abur inca 20 min. Nu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]