A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi umpluti la cuptor

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii , ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Ii lasam sa fiarba circa 20 minute . Separat ceapa o spalam si o tocam marunt. Punem ptin ulei intr-o tigaie si cand...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare a la grec

Postat de: madi_marin in Ciorbe

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei încins pentru câteva minute. Se adaugă 1 l de apă şi se lasă să fiarbă. Carnea se amestecă cu sare, piper ,...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Am mixat ouale cu putina sare pana si-au dublat volumul si au devenit spumoase. Peste oua am adaugat uleiul ,smantana si praful de copt amestecat cu faina. Am taiat sunca,salamul si ardeiul...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol bate bine ouale cu sare si piper (nu pune multa sare, ca-i sarat si cascavalul) Adauga untul topit si racit, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari, faina, praful de copt,...Citeste continuarea

Carnaciori de porc in sos de rosii

Postat de: Adele in Porc

Punem o tigaie pe foc cu ulei si usturoiul intreg ,pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem,punem si carnatii si ii sigiliam pe ambele parti ,dupa care turnam vinul si lasam sa...Citeste continuarea

Ciorba de loboda rosie cu scarita...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece,apoi le taiem dupa preferinta. Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri marunte. Slanina se taie cubulete mici, se pune in oala cu 1 lingura...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: ryta in Dulciuri

Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca. Se ard cele 5 ling de zahar intr-un vas si se ung peretii vasului cu zaharul ars si se lasa 10-15 min sa se racoreasca. Se bat cele 7 oua cu...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu inghetata...

Postat de: Ina in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Mixam ouale cu zaharul si uleiul, apoi adaugam alternativ faina si lapte, mixand pentru omogenizare.  Subtiem compozitia cu apa minerala carbogazoasa, amestecand...Citeste continuarea

Cheesecake cu ricotta si coacaze negre

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am pus in robot biscuitii si untul si le-am mixat bine pana cand biscuitii s-au sfaramat,apoi am pus amestecul intr-o forma de tort si am dat la frigider sa se intareasca. Crema : Am batut...Citeste continuarea

Chiftelute in sos picant de rosii

Postat de: Dya in Porc

Pentru chiftelute: Asezam carnea tocata intr-un vas, adaugam condimentele, ouale, usturoiul pisat si zarzavatul tocat marunt. Amestecam bine toate ingredientele pana la omogenizarea...Citeste continuarea

Chifle umplute cu cascaval, seminte...

Postat de: simona72 in Piine

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am lasat aluatul la dospit la loc caldut pentru 20 minute. Pentru...Citeste continuarea

Chefal cu rosii in pergament

Postat de: simona72 in Peste

Pestele, curatat, fara cap si zvantat cu prosoape de hartie, se aseaza pe hartie de copt. Se face un sos din uleiul de masline, un praf de sare si piper, mustar, sos curry, patrunjel proaspat sau...Citeste continuarea

Cuburi "Kinder Pingui"

Postat de: Creatsa in Prajituri

Foi: Intr-un bol incapator am mixat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana au devenit cremoase,si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit. Peste galbenusuri am adaugat mierea...Citeste continuarea

Chec mulatru

Postat de: panacris in Prajituri

Ouăle se mixează cu un praf de sare,  zahărul și zahărul vanilinat, până ce se topește. Se toarnă treptat margarina topită, apoi laptele, amestecându-se ușor,...Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare de pui si...

Postat de: Dya in Ciorbe

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar). Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele. Saram dupa gust,...Citeste continuarea

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de: panacris in Pui

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...Citeste continuarea

Cordon bleu cu vinete

Postat de: dantes in Mancaruri de legume

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam dupa gust. Pe fiecare felie de vinata asezam cate o felie subtire de sunca si cascaval o pliem...Citeste continuarea

Chec aperitiv "Mozaic"

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Reteta Ancutei: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-mozaic-55972.html Pentru ca am nimerit niste masline sarate, nu am mai adaugat sare in compozitie. Pregatim mai intai...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam. Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata...Citeste continuarea

Crema de zahar ars 2

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Punem intr-un bol ouale impreuna cu zaharul (150-160 g depinde de cat de dulce doriti sa fie) si mixam bine pana cand compozitia devine spumoasa. Adaugam treptat laptele si mixam la viteza mica...Citeste continuarea

Chiftele delicioase

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Carnea tocata o saram si piperam, adaugam cascavalul ras, salamul dat prin razatoare, ciupercile le taiem marunt si le adaugam in compozitie impreuna cu celelalte mirodenii. Adaugam un ou...Citeste continuarea

Clatite banatene sau "ca la Ana...

Postat de: Dya in Dulciuri

Incepem prin a pregati foile de clatite : se amesteca ingredientele date pentru aluat, acesta din urma trebuind sa aibe consistenta celui pentru chec, insa usor mai subtire.  Se coc apoi la...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu zucchini

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam legumele (mai putin zucchini, pe care-l lasam cu coaja daca este tanar). Jumatate din zucchini se trece prin robot impreuna cu ceapa si se caleste apoi in ulei la foc potrivit...Citeste continuarea

CARNACIORI RO-LA-LA

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Oul se bate bine cu telul, impreuna cu sarea si zaharul; se adauga treptat apa minerala, amestecand incontinuu; se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase; se unge...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi . Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

    Ciupercile le curatam de codite, le saram si piperam si le asezam in tava cuptorului, alaturi de coditele sarate si piperate. In fiecare ciuperca punem cate o bucatica de...Citeste continuarea

Clatite cu mere caramelizate

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele pentru compozitia de clatite. Se pune o tigaie la incins se unge cu putin ulei(daca ati pus in compozitie nu e nevoie sa mai puneti si in tigaie),se prajesc...Citeste continuarea

Cozonac marmorat de post

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Amestecam drojdia intr-in vas cu sarea si 1 lingurita de zahar pana devine lichida. Adaugam apa minerala,zaharul si uleiul, apoi faina si amestecam. Vom obtine un aluat gras, nelipicios, pe...Citeste continuarea

Cornulete de post cu rahat

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Zdrobim drojdia intre degete, o punem intr-un vas incapator, presaram un praf de sare so 1 lingura zahar tos, amestecam sa se lichefieze drojdia. Pumem uleiul peste drojdie,apoi apa minerala...Citeste continuarea

Cheesecacke cu fructe

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am pus in robot biscuitii,fulgii de ovaz si untul si am maruntit totul bine pana cand “blatul” s-a legat,am scos apoi totul din robot si am pus biscuitii cu unt intr-o forma de...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi. Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit. Se...Citeste continuarea

Chifteluţe Dukan

Postat de: botcrina in Pui

Dezosăm pulpele, după care le dăm prin maşina de tocat carne. Într-un bol amestecăm carnea cu brânza, tărâţa de ovăz  şi oul bătut, condimentăm cu sare şi...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: jolygina in Dulciuri

Pregatim crema pentru a umple clatitele din ricota, fructele confiate, iaurt , ou si cele 3 linguri de zahar.  Umplem  clatitele cu crema de branza apoi ungem o tava mai inalta cu unt...Citeste continuarea

Cupcakes cu crema de vanilie si...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Capsunile se piseaza .  Amestecam  intr-un bol incapator faina, praful de copt si sarea! Ouale se bat spuma (albus + galbenus + 1 lg zahar) Intr-un alt bol mixam  untul cu...Citeste continuarea

Cartofi noi intregi la cuptor

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja , clatim ; Punem cartofii intr-o oala, acoperim cu apa si dam la fiert cca 20 de minute ; Scurgem de apa si punem cartofii intr-o tava de cuptor , condimentam cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita). Intr-un castron punem faina, adaugam praful...Citeste continuarea

Crostata cu nectarine

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul:  Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios, adaugam oul, omogenizam, punem...Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos de rosii si...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Peste carne de pun condimentele,uleiul de masline si vinul rosu.Se lasa la marinat 24 ore in frigider intr-un vas acoperit. Intr-o tigaie punem bucatiile de carne cateva minute pe fiecare...Citeste continuarea

Cremes

Postat de: pity19 in Prajituri

Intr-o oala turnam laptele si dam la fiert la foc mediu , pana acesta incepe usor sa fiarba , dupa care dam focul incet . Cele 5 budinci le amestecam cu zaharul si cu 15 linguri de lapte rece ;...Citeste continuarea

Cheesecake cu afine

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si untul topit. Cu compozitia obtinuta se tapeteaza fundul unei tavi rotunde (tapetata la randul ei cu hartie de copt daca e cazul),...Citeste continuarea

Cheesecake - 2 ani de bucataras :)

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

  Tocati biscuitii marunt. Daca aveti robot foarte bine, daca nu va chinuiti ca mine cu o punga si un sucitor J Amestecati-i apoi cu untul si puneti totul intr-o tava .Dati tava la...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci ( de post)

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Ciupercile se curata, se spala, se scurg si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt.  Intr-o tigaie se pune ulei la incins, cand este gata adaugam ceapa, usturoiul. Lasam 2-3...Citeste continuarea

Chiftele de legume

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Intr-o craticioara se pune apa cu sare,iar cand clocoteste se pun buchetelele de conopida la fiert.Se lasa cam 15-20 minute,se scot,se strecoara de apa si se paseaza. Ceapa se toaca marunt si...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cum se fierbe porumbul. Se curata porumbul de frunze si de matase, se asaza intr-o oala si se adauga apa rece, atat cat sa ii acopere. Se fierb la foc potrivit, atat cat este necesar (boabele...Citeste continuarea

Clatite (reteta video)

Postat de: Oana in Prajituri

Se mixeaza ouale cu zaharul si uleiul, se adauga apoi vanilia si faina. Se subtiaza compozitia cu lapte si apa minerala. La final se adauga coaja rasa de lamaie. Trebuie sa obtineti o compozitie...Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Într-un bol sparge ouăle. Adaugă zahărul, uleiul şi sarea şi mixează amestecul la viteza maximă pentru 2 minute. Adaugă smântâna şi apa şi omogenizează....Citeste continuarea

Ciulama de dovlecel cu perisoare de...

Postat de: merisor67 in Pui

Pentru perisoare, tocam carnea de pui impreuna cu o ceapa si le amestecam cu orezul, patrunjelul tocat si cele doua oua. Potrivim amestecul de sare, piper si busuioc si formam perisoarele....Citeste continuarea

Chilli con carne

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeii se vor taia cubulete. Semintele le pastrati in functie de cat de iute doriti mancarea. Rosiile se vor taia cubulete mici. Se va pune...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se pune faina intr-un  castron, se adauga sarea , zaharul,zaharul vanilinat,razatura de lamie , ouale si laptele si incepem sa mixam adaugand apa minerala pina aducem  compozitia la...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper. 2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]