A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui cu sos de visine si...

Postat de: dentistutza in Pui

Pieptul de pui se taie pe mijloc ca sa se desfaca ca o carte si se bate usor pentru a-l fragezi. Se presara cu sare si piper pe ambele parti. Se caleste intr-o tigaie in care s-au topit untul si...Citeste continuarea

Paine neagra

Postat de: DanMonica in Piine

Punem faina intr-un vas, adaugam drojdia si le amestecam. Facem o groapa in centru si adaugam sarea, zaharul, apa calda si laptele si incepem sa framantam pentru 10 minute, pana cand aluatul...Citeste continuarea

Paine cu lapte

Postat de: LALY in Piine

Maia: intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul,mierea,jumatate din lapte pe care il incalzim putin,si 4 linguri de faina.Punem intr-un loc ferit de curenti de aer  (eu am pus castonelul...Citeste continuarea

Placinta frageda cu mere

Postat de: iri_love in Dulciuri

Se amesteca uleiul si apa cu drojdia si faina pana se formeaza un aluat elastic.   Separat se curata merele si se dau pe razatoare si apoi se calesc cu zaharul, scortisoara si zahar...Citeste continuarea

Pastrav cu sos de ciuperci

Postat de: ianculubita in Pastrav

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,il pui in tava si-l stropesti cu ulei,dai tava la cuptor pentru 10-15min.In acest timp pregatesti sosul,intr-o tigaie cu ulei,calesti ceapa taiata...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

In vasul cu ulei calesc ceapa,adaug ciupercile curatate,spalate si taiate,dupa ce a scazut toata apa din ele,adaug 1ceasca cu orez spalat si 4 de apa,mai adaug si o lingurita de sare si dau vasul...Citeste continuarea

Prăjitură cu banane - de post

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara. În alt castron pasăm bananele cu o furculiță, adăugăm treptat zahărul, uleiul și...Citeste continuarea

Paine de casa usor picanta

Postat de: Bunica in Piine

Intr-un castron am frecat drojdia cu zaharul si sarea pana a devenit lichida. Apa calda se toarna usor si si se amesteca bine cu drojdia,uleiu condimentat si faina. Faina se adauga cate...Citeste continuarea

Piept de pui in ardei

Postat de: irena in Pui

Bucatile de piept pui,se spala si se taie in jumatati,la fel se procedeaza si cu ardeii. Carnea se unge cu miere si se condimenteaza ,apoi se aseaza cate o bucatica de unt ,apoi o bucata de...Citeste continuarea

Paine cu cascaval si ierburi aromate

Postat de: Sidy in Piine

Baconul il taiem subtire si il prajim intr-o lingurita de unt.Cand e gata il scoatem pe un servetel absorbant. Cascavalul il taiem cubulete mici. Punem in masina de paine ingredientele in...Citeste continuarea

Placinta cu spanac şi carne tocata

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

Spanacul se spala, se toaca şi se opareşte; se lasa la scurs; Ceapa se caleşte, se adauga carnea tocata; dupa aprox.10 min. se adauga spanacul şi se contiuna prajirea ptr.ınca aprox.15...Citeste continuarea

Paste rondele cu branza

Postat de: iri_love in Paste

Pentru inceput se pune la fiert apa cu un pic de sare, iar dupa ce s-a fiert se adauga pastele care se lasa cam 6 minute, dupa care se scurg bine de apa si se amesteca cu branza care a fost...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cafea si mar

Postat de: sufletista in Pui

Pulpele le spalam si le crestam Amestecam cafeaua (preparata) cu sarea si piperul, adaugam pulpele, acoperim si dam la frigider 2 ore In fiecare crestura adaugam cate o feliuta de mar,...Citeste continuarea

Pachetele cu pui

Postat de: sufletista in Pui

Faina o amestecam cu praful de copt si sarea, adaugam oul batut si framantam daca este nevoie mai adaugam lapte. Lasam deoparte pana pregatim umplutura. Pieptul de pui il taiem cuburi si il...Citeste continuarea

Paine cu rozmarin

Postat de: mimmi in Piine

Amestecam drojdia cu zaharul, 1 lingura faina si apa calduta, o lasam deoparte 10 minute. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine punem rozmarinul, uleiul, chimenul,...Citeste continuarea

Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Postat de: aziz in Prajituri

 Mixam frisca cu pudingul de vanilie si laptele rece pana obtinem o crema pufoasa.Inmuiem biscuitii in lapte cald pe rand si-i asezam in strat intr-o tava de yena.Asezam un strat de biscuiti...Citeste continuarea

Paine de secara cu masline

Postat de: miha in Piine

Intr-un castron amestecam cele 2 tipuri de faina, drojdia uscata, zaharul si sarea. Facem o gropita in mijloc si turnam apa putin cate putin, amestecand bine cu un tel, pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Pulpe de pui Jakob

Postat de: Sidy in Pui

Pulpele se spala bine, se inlatura pielita si se sterg cu un servet absorbant. Condimentam pulpele pe ambele parti si le asezam in tigaia ceramica in care am topit o lingurita cu unt. Prajim...Citeste continuarea

Prajitura frageda cu mere

Postat de: dakris in Prajituri

Merele se spala, se curata de coaja si se razuiesc. Se pun intr-o cratita pe foc cu zahar si se mentine pe foc pana scade zeama din mere si acestea s-au inmuiat. Se inlatura de pe aragaz, se...Citeste continuarea

Prăjitură cu brânză (fără aluat)

Postat de: ionix in Prajituri

Se amestecă branza de vaci cu gălbenușurile, zahărul, coaja de lămâie, stafidele și făina+praful de copt. Albușurile se bat spumă împreună cu un praf de sare și zahărul...Citeste continuarea

Pui dulce-acrisor

Postat de: nico15 in Pui

Legumele se taie in cuburi potrivite, ceapa se taia mai marunt, se pune ulei in tigaie si se adauga ceapa, dupa ce aceasta se soteaza vom adauga si restul legumelor, ananasul se va adauga ultimul,...Citeste continuarea

Parjoale moldovenesti

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea...Citeste continuarea

Painici cu usturoi de post

Postat de: ana77 in Piine

- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini - lasam la crescut 1 ora - am pregatit...Citeste continuarea

Pizza cu pui

Postat de: MIUTA in Pizza

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se framanta aluatul foarte bine.Se lasa la dospit 30 minute. Intre timp pregatim restul ingredientelor pentru pizza. Punem 3-4 linguri de ulei...Citeste continuarea

Prajitura cu cocos

Postat de: ana77 in Mancaruri de post

- am amestecat intr-un bol faina, zaharul,zaharul vanilat, nuca de cocos si parful de copt - am adaugat laptele de soia treptat, amestecand, iar dupa ce s-a omogenizat compozitia am turnt 3/4...Citeste continuarea

Placinta cu gem

Postat de: VERONICA2607 in Dulciuri

Amestecam faina cu margarina si un praf de sare. Incorporam apa si zaharul vanilat si framantam un aluat bine legat. Trei sferturi de aluat il intindem si-l asezam intr-o tava unsa cu margarina....Citeste continuarea

Pulpe superioare invelite cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Spalam bine bucatiile de pui,le curatam de grasimea in plus si le condimentam. Pregatim feliile de prosciutto si invelim fiecare bucata de pui, dupa care le punem intr-o tigaie cu putin ulei de...Citeste continuarea

Picioruse de broasca cu usturoi

Postat de: Alinutza80 in Peste

Intr-o tigaie de teflon se pune untul la topit. Apoi se pun piciorusele de broasca la prajit, dupa ce au fost foarte bine scurse de apa. Dupa ce se prajesc toate piciorusele de broasca se scot pe...Citeste continuarea

Prajitura intoarsa

Postat de: LALY in Prajituri

1.Prima data preparam folile.Amestecam faina si untul,adaugam zaharul pudra,praful de copt,oul si smantana.Framantam aluatul bine pana se incorporeaza toate ingredientele si il impartim in...Citeste continuarea

Prajitura din piscoturi cu crema de...

Postat de: dakris in Prajituri

Intr-un ibric am ars 2 linguri de zahar si le-am stins cu o cana de apa. Am lasat pe foc pana s-a topit tot zaharul, apoi l-am pus la racit. Dupa ce s-a racorit un pic am pus cateva picaturi de...Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos

Postat de: dakris in Porc

Intr-un vas se pun 2 cani de apa si putin ulei si se pune pe foc. Cand apa incepe sa fiarba adaugam carnea taiata cubulete si o lasam sa fiarba luand spuma formata deasupra. Dupa ce a scazut apa...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de cacao

Postat de: MIUTA in Prajituri

Crema :untul trebuie sa fie la temperatura camerei.Se mixeaza foarte bine cu galbenusurile.Se adauga cacao si zaharul pudra.La sfarsit se pune esenta de rom si se mixeaza inca cateva minute.Se da...Citeste continuarea

Piept de pui in pesmet cu garnitura...

Postat de: MIUTA in Pui

Pieptul de pui se spala,se taie feliute,se condimenteaza se amesteca cu 200 ml iaurt gras si se lasa la frigider de seara pana dimineata sau cel putin 4-5 ore. Pentru pilaf se spala orezul in...Citeste continuarea

Pulpă de porc cu legume la cuptor

Postat de: diaconta in Porc

Pulpa de porc se spala si se sterge cu un prosop absorbant.Mustarul se amesteca cu uleiul de masline,sare,piper,boia,boabele de mustar si piper,pudra de usturoi si de rozmarin.Se unge pulpa de...Citeste continuarea

Pancakes cu mălai

Postat de: diaconta in Dulciuri

Topim untul intr-o craticioara.Ouale le mixam bine cu zaharul si un praf de sare.Turnam untul in fir subtire pe marginea vasului si mixam in continuare.Apoi punem si laptele batut si aromele....Citeste continuarea

Pineapple cake

Postat de: Sidy in Jamie Oliver

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C. Intr-o tava de 25 X 35 cm punem hartie de copt pe care o ungem cu unt.Daca tava va fi mai mica , prajitura va fi mai inalta. Untul ramas din cele 50 g...Citeste continuarea

Prajitura cu lamaie si iaurt

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Mixam bine ouale cu zaharul si sarea pana se albesc.Adaugam apoi pe rand -untul moale,zaharul vanilat ,esenta de vanilie,coaja de lamaie , zeama de lamaie si iaurtul.Amestecam bine dupa care...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si scortisoara

Postat de: Maria68 in Prajituri

Se decojesc merele si se curata de cotoare,se scobesc mijlocul merelor cu o lingurita,iar in interiorul fiecarui mar punem zahar si scortisoara.Dupa ce asezam merele in tava , le introducem la...Citeste continuarea

Placinta cu branza si foi de gris

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un bol amesteci grisul,faina,si praful de copt;in alt bol branza,zaharul,aromele,ouale batute,iaurt si putina sare;intr-o tava,tapetezi fundul cu jumatate din cantitatea de unt taiat...Citeste continuarea

Pui Thailandez

Postat de: mitinita in Pui

Se ung pulpele de pui intregi cu pasta de curry, se acopera si se pun la frigider pentru o ora. Se incinge cuptorul. Se aseaza pulpele intr-o tava,pe un singur strat. Se coc cam 30-40 de...Citeste continuarea

Paste cu pui si ciuperci

Postat de: ianculubita in Paste

In tigaia cu ulei incins,se caleste pieptul taiat suvite,se adauga ciupercile,dupa ce a scazut apa din ele,se condimenteaza,se amesteca cu pastele fierte si scurse,apoi cu sosul de branza si se...Citeste continuarea

Paste cu nuci

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se tin conform instructiunilor de pe pachet,se scurg apoi se amesteca cu nuca si zahar Citeste continuarea

Prajitura in 2 culori de post

Postat de: pusikmea in Prajituri

  Se amesteca apa minerala cu zaharul, faina si uleiul pana ajunge la omogenizare, dupa care se adauga praful de copt si  pudra de vanilie , omogenizand din nou compozitia. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca (de post)

Postat de: deyutzky in Prajituri

Zaharul il dizolvam in apa dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie si apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam bine. Compozitia obtinuta se imparte in 2. Prima parte se adauga...Citeste continuarea

Praz umplut cu crema de tofu

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de post

Prazul se spala bine. Se taie partea verde si se da deoparte. Se foloseste numai partea alba. Se inlatura partile cu pete, rupte etc. Partea alba se taie in rondele egale, de circa 5 centimetri...Citeste continuarea

Pateuri cu carne

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de...Citeste continuarea

Prajitura desteapta

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am topit margarina la microunde, si am lasat-o sa se raceasca. Am pus pe foc laptele impreuna cu zaharul vanilat, fara insa a-l fierbe. Ouale le-am separat, albusurile batandu-le spuma. Intr-un...Citeste continuarea

Pui cu susan

Postat de: mitinita in Pui

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu ingredientele pentru marinata. Se lasa deoparte 30 de minute. Intre timp se amesteca ingredientele pentru aluatul in care vor fi...Citeste continuarea

Prajitura Amandina

Postat de: oana_pisicutza16 in Prajituri

Blat: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul apoi apa. Se amesteca compozitia obtinuta cu faina, praful de copt si cacao (faina si praful de copt se amesteca...Citeste continuarea

Pui fript “Butterfly”

Postat de: sisterskitchen in Pui

1.Puiul se curata, se spala si se sterge bine cu un prosop absorbat. Intr-un mojar, pisati usturoiul, adaugati cimbrul si restul de condimente si frecati amestecul rezultat cu ulei de masline...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]