A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prăjitură Kinder Pingui cu lapte...

Postat de: botcrina in Prajituri

Frecăm untul până devine pastă apoi adăugăm zahărul şi continuăm să amestecăm energic. Batem albuşurile şi le adăugăm peste compoziţia de unt cu zahăr. Într-un bol...Citeste continuarea

Paprikas

Postat de: irena in Mancaruri cu carne

Carnea se taie cubulete,se caleste,apoi se aduga ceapa,usturoiul,ardeiul,toate taiate cubulete si se calesc inca 5 - 6 min.Se adauga sare,paprika,apa sau zeama de supa cam 600 ml si se lasa la...Citeste continuarea

Placinta Rasucita

Postat de: Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri

Se pune faina inr-un vas se face loc in mijlocul ei pentru a pune drojdia si apa calduta peste ea(atat cat sa acopere apa),se lasa putin la dospit,dupa care se framanta cu apa calduta,sare si...Citeste continuarea

Paine impletita in 3

Postat de: angyb in Piine

Se face o maia din drojdie ,zahar ,lapte caldut si un pic de faina.Se lasa acoperita cu un prosop la loc cald vreo 15 min. Peste maiaua obtinuta se pun restul ingredientelor amestecand continuu...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de miere

Postat de: bitza in Prajituri

Foi: Zaharul , mierea, untul si laptele se pun intr-o cratita pe foc si se amesteca incontinuu pana se topeste untul si se dizolva zaharul, apoi se da deoparte si se lasa sa se...Citeste continuarea

Pui cu legume la cuptor şi piure...

Postat de: anomisana in Pui

Am tăiat legumele, am curăţat pulpele de pui, apoi am prăjit feliile de afumătură, după care le-am pus pe şervet de hârtie să se scurgă grăsimea. Am rumenit puţin pulpele de pui,...Citeste continuarea

Pui cu sos sweet & sour

Postat de: anomisana in Pui

Am tăiat legumele fideluţă, iar usturoiul şi ghimbirul le-am tocat mărunt. Am tăiat carnea cubuleţe. Am rumenit carnea în puţin ulei, apoi am scos-o pe şervet de hârtie să se...Citeste continuarea

Prajitura cu portocale

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu praful de sare si zaharul. Se adauga galbenusurile pe rand, coaja si sucul de portocala. La final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se...Citeste continuarea

Panna cotta de vanilie cu sos de...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Se pune gelatina la hidratat în câteva linguri de apă rece. Într-un vas se pune la fiert laptele împreună cu zahărul. Se lasă să dea cateva clocote apoi se...Citeste continuarea

Piept de pui in sos de smantana,...

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Pieptul de pui l-am spalat, l-am uscat bine cu servete, si l-am taiat bucati potrivite (nu foarte mici). Am sarat si piperat bucatile de piept si le-am lasat sa se odihneasca vre-o ora in...Citeste continuarea

Prajitura Clujeanca

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Blat: Se freaca galbenusurile cu praful de sare si cu 50g zahar, apoi se adauga 7 linguri de lapte, faina, cacaoa, nucile si bicarbonatul stins intr-o lingura de lapte. Se amesteca bine si...Citeste continuarea

Prajitura Excelent

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am separate albuşurile de gălbenuşuri. Galbenuşurile le-am amestecat cu vanilia. Albuşurile le-am batut spumă împreună cu zahărul. Am amestecat albuşurile cu gălbenuşurile, apoi...Citeste continuarea

Parjoale din piept de pui cu sos

Postat de: iri_love in Pui

Pentru inceput se pun la fiert cartofii care au fost curatati si spalati.   Separat se amesteca pieptul de pui tocat cu 2 oua, marar si usturoiul curatat si pisat. Peste aceasta...Citeste continuarea

Placinte din mamaliga cu branza la...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Din aceasta cantitate vor iesi 10 placinte uriase cat roata carului( asa ca in amintirile mele). Daca doriti puteti sa injumatati cantitatile si sa faceti niste placinte mai mici. Pentru...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de fulgi de...

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui fara os si piele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop, dupa care se taie pe lungimea lui fasii nu prea groase pe care le vom da cu sare si piper. Le lasam deoparte si pregatim...Citeste continuarea

Pulpa de curcan in crusta de piper...

Postat de: medioto59 in Curcan

Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se  condimenteaza cu sare,piper macinat mai mare .Punem piperul  pe o folie de aluminiu in strat...Citeste continuarea

Placinta cu varza acra

Postat de: mon in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem apa, drojdia, sarea, amestecam bine adaugam faina si framantam 20 minute. Lasam la dospit 1 ora, dupa ce a dospit ungem o plansa  cu ulei punem aluatul si rulam.Taiem...Citeste continuarea

Piept de pui crocant cu piure si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: nadiuta123 in Pizza

Se unge tava de cuptor cu cele 2 linguri de unt. Se taie painea in felii potrivite. Intr-un castron se pune laptele si se inmoaie feliile de paine doar pe o parte (nu foarte mult), se aseaza in...Citeste continuarea

Pui Adobo

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Puiul se tranșează în bucăți potrivite. Se spală și se lasă la scurs. Adăugăm peste bucățile de pui usturoiul zdrobit, frunzele de dafin, sosul de soia, oțetul de mere,...Citeste continuarea

Paine

Postat de: angyb in Piine

Intr-un bol pregatiti maiaua din 200 g faina, drojdia si apa calduta. Lasati la loc cald aproximativ 15-20 de minute. Adaugati ouale, uleiul, mierea ,restul de apa sarea si faina. Framantati...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si caramel

Postat de: miha in Prajituri

Ciocolata se topeste la foc mic sau pe baie de aburi impreuna cu untul, apoi se adauga zaharul si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Dam deoparte si lasam la racit. Aromam dupa gust cu...Citeste continuarea

Pui in sos cu garnitura de cus-cus

Postat de: MIUTA in Mancaruri cu carne

Pulpele se curata si se spala bine.Se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu 5-6 linguri de ulei.Cratita se acopera cu un capac si se lasa pulpele sa se inabuse bine.Verificam din cand in cand...Citeste continuarea

Paine in forma de floare

Postat de: mamaieelena in Piine

Intr-un vas de plastic punem faina cernuta si in mijloc facem o adancitura in care punem drojdia,zaharul si sarea.Turnam apa treptat si amestecam cu mana pana se dizolva bine drojdia si lasam un...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: Maria68 in Prajituri

Pentru blat: intr-un castron asezam faina cu zaharul tos si zaharul vanilat.Untul il maruntim cu cutitul si-l adai\ugam in castron, impreuna cu oul.Se adauga coaja de lamaie rasa. Framantam...Citeste continuarea

Prajitura cu crema pasticcera

Postat de: sufletista in Dulciuri

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,zaharul pana devine o spuma lucioasa, Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa. Faina se amesteca cu praful de copt,cacaoua. Se amesteca...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Incepem cu merele. Se curata si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o cratita se pun la calit cu zaharul (dupa gust) pana scade zeama (sa nu aiba foarte mult suc). Se iau de pe foc, se...Citeste continuarea

Pavlova

Postat de: sufletista in Prajituri

Mixam albusurile cu sare 1 min la viteza mica,marim viteza si mixam pana face spuma,adaugam zaharul treptat mixand bine dupa fiecare,nu adaugam zahar pana nu se topeste anteriorul pus. Mixam...Citeste continuarea

Prajitura cu portocale

Postat de: kukibella in Prajituri

portocalele se curata se taie felii şi se pun la foc ımpreuna cu zeama de lamaie,200 zahar şi coaja rasa de lamaie. se fierb aproximativ 45 min. ıntr-un bol se mixeaza ouale ıntregi cu...Citeste continuarea

Pizzette de vinete cu cascaval...

Postat de: gusti in Aperitive / Garnituri

Am tapetat o tava cu foaie de copt, dar se poate si fara Am taiat vinetele rondele cam de 0,5 - 1 cm grosime si le-am asezat in tava. Intr-un vas am amestecat usturoiul taiat felii, cu...Citeste continuarea

Placinta svabeasca

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

  Pentru aluat : pregatim maia-ua astfel : drojdia proaspata o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam putin lapte cat sa o inmoaie si putina faina; lasam sa dospeasca cam...Citeste continuarea

Prajitura BAIADERA

Postat de: rodicamaria in Dulciuri

  Intr-o cratita se pun pe foc zaharul si apa. Dupa ce se dizolva zaharul se adauga nuca macinata se amesteca bine si se mai lasa sa dea un clocot-doua. Aceasta compozitie se adauga...Citeste continuarea

Prajitura Carpati

Postat de: MyCookingLife in Prajituri

Foile : Se freaca zaharul cu ouale, apoi se adauga uleiul, ca la maioneza. Se amesteca cu laptele caldut, amoniacul stins si faina cat cuprinde. Se imparte coca in doua parti egale, iar acestea...Citeste continuarea

Peste in aluat foietaj

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Pestele se condimenteaza cu sare,piper si condimente pentru peste.Se imbraca in foietaj sub forma de peste.Cu ajutorul unei foarfece se fac solzii iar cu un cutit il crestezi.Se unge cu ou iar cu...Citeste continuarea

Pizza cu salam

Postat de: marinicayou10 in Pizza

Blatul:  Se pune faina intr-un castron,se face o adancitura in ea,si se pune drojdia inmuiata in cele 2 cani si jumatate de apa,se adauga uleiul,zaharul si sarea.Se framanta bine pana nu mai...Citeste continuarea

Paine Floarea soarelui

Postat de: anaiss in Piine

Se pune intr-un castron faina si se face un cuibusor in mijloc unde se toarna drojdia dizolvata in putina  apa calduta impreuna cu zaharul. Apoi se adauga cele 3 linguri de ulei de masline....Citeste continuarea

Prajitura cu mac si cocos

Postat de: Maria68 in Prajituri

Albusurile cu zaharul se bat spuma. Se adauga treptat cocosul, macul macinat,faina si praful de copt. Se amesteca incet dupa care se pune la cuptor. Intre timp amestecam ingredientele...Citeste continuarea

Prajitura cu mar si dovleac ( de...

Postat de: Ina in Prajituri

Spalam merele, le curatam de coaja si le dam pe razatoarea mare. (nu le calim pe foc) Procedam in acelasi mod  si cu dovleacul.  Facem  un amestec din 1 cana de gris, 1 cana...Citeste continuarea

Pui umplut cu orez si legume

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

  Dezosam puiul cu grija, incepand de la piept, mergand cu lama cutitului cat mai aproape de os. Raman dezosate doar pulpele inferioare ( zona ciocanelelor ) si aripile. Eu am ratat...Citeste continuarea

Pere în sos de vin roşu

Postat de: anomisana in Dulciuri

Mai întâi, cum ar spune Costel, soţul Inei, deschidem sticla de vin şi ne punem un pahar din care tot gustăm pe tot parcursul preparării reţetei. Am curăţat perele de coajă...Citeste continuarea

Pui cu stafide si curry

Postat de: Julie in Pui

Carnea de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza si pipereaza, apoi se caleste in ulei, pana cand capata o crusta aurie. Se scoate si se lasa deoparte. In tigaie se adauga ceapa tocata marunt...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si...

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, esenta, iar la final, ingredientele uscate. Compozitia se amesteca usor...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si merisoare

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul: Untul se topeste si in el se pun aromele( coaja de lamaie si vanilia) Ouale se mixeaza cu un praf de sare apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute. Se pune...Citeste continuarea

Pate de peste afumat

Postat de: RuxyRux in Somon

Se amesteca toate ingredientele la blender, foarte simplu. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece cel putin 15 minute inainte de a-l servi...o sa va placa la nebunie( mai ales voua...Citeste continuarea

Pui aromat cu lamaie

Postat de: bitza in Pui

Din boia, usturoi, sare,piper, marar, patrunjel, maghiran, cimbru uscate se prepara un amestec ( din fiecare se pune cate ½ lingrita). Puiul se spala, se usuca cu un servetel de hartie,...Citeste continuarea

Prăjitură pralinată

Postat de: gaby_d in Prajituri

Se mixează albuşurile spumă cu un praf de sare. Când au căpătat consistenţă începem să adăugam 100 gr.zahăr treptat, mixând pâna la diluarea completă. Prăjim...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor

Postat de: mon in Pui

Se iau pulpele, se cresteaza,  se condimenteaza bine si se lasa 30 minute la rece. Ardeiul il taiem felii, ceapa marunt si 2-3 bucati de usturoi zdrobit cu un cutit. Intr-o tava punem putin...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: Miss_B in Pizza

Facem un aluat potrivit si nelipicios din faina,apa/lapte,drojdie si sare.In timp ce framantam punem si uleiul de masline si oregano,pana ce se incorporeaza in aluat. Se poate lasa la crescut...Citeste continuarea

Paine "pe vatra" fara framantare

Postat de: alinutzika in Piine

Se pune faina intr-un vas adanc. Se face o gaura in mijloc si se adauga laptele si apa caldute, sarea si zaharul, uleiul, apoi drojdia faramitata. Se amesteca toate ingredientele, fara a framanta...Citeste continuarea

Prajitura de casa cu visine

Postat de: SanatateAcasa in Prajituri

Ouale se sparg. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se adauga fructoza si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine o spuma. Se adauga apoi galbenusurile. Se toarna...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]