A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paste svabesti cu legume si carne...

Postat de: simona72 in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Sunt gata in 2 minute, imediat ce se ridica la suprafata, exact ca si la galustele din cartofi. Pastele fierte se trec prin jet de apa si se...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: reisnaor_2006 in Pizza

Se framanta un aluat din faina,zahar,sare,ulei si drojdiuta dizolvata in apa calda pana devine elastic si se lasa sa creasca. Dupa ce a crescut aluatul ,il impartim in bucati si intindem cate o...Citeste continuarea

Placinta cu ceapa

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Facem un aluat din faina,unt,oua,praful de sare si drojdia dizolvata in lapte. Intindem o foaie si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .Separat curatam ceapa, o taiem fidelute si o...Citeste continuarea

Placinte Ardelenesti, reteta...

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza: Se pregateste prima data aluatul : amestecam faina cu sarea intr-un bol. Separat frecam drojdia cu putin...Citeste continuarea

Prajitura cu firmituri si mere

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Un mod de preparare simplu si rapid: Amestecam toate ingredientele intr-un vas larg: faina cernuta, zaharul pudra, galbenusul, aromele si praful de copt. Amestecam si facem firmiturile cu...Citeste continuarea

Peste la cuptor cu smantana si...

Postat de: Anett in Pangasius

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute. Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana,...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Postat de: rhapsody in Prajituri

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 180 grade celsius. 2. Separam galbenusurile de albusuri. 3. Topim ciocolata pe baie de aburi. 4. Mixam galbenusurile spuma cu 40 g zahar. Adaugam...Citeste continuarea

Piept de pui cu paste si sos de hribi

Postat de: andaoana in Pui

Punem in apa rece la hidratat hribii. Pieptul de pui il taiem fasii nu subtiri, cam de 2 cm grosime si il condimentam cu sare, piper si ghimbirul razuit. Punem la fiert intr-o oala apa cu...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de cacao, crema...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru blat : separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam indulcitorul, iar cand sunt batute bine si se tin de tel adaugam apa rece peste bezea si mai mixam...Citeste continuarea

Prajiturele cu branza si stafide

Postat de: merisor67 in Prajituri

Am primit foarte multe intrebari despre garantul pentru aluaturi dospite. Eu l-am descoperit la Carefour si este de la Dr. Oetker, are in compozitie un amestec de praf de copt, cam 75 % si...Citeste continuarea

Pogăci cu gem de gutui

Postat de: botcrina in Dulciuri

Gălbenuşurile se freacă bine cu untura şi zahărul, apoi se adaugă smântâna, laptele şi restul ingredientelor. Încorporăm făină cât cuprinde şi...Citeste continuarea

Pasta de ton cu somon afumat

Postat de: mihaelar63 in Ton

Somonul afumat se toaca marunt si se amesteca cu conserva de ton ,, margarina , usturoi tocat  , ardei rosu tocat , marar tocat, piper , zeama si coaja razuita de la o jumatate de lamaie ....Citeste continuarea

Platou cu salau, surimi si calamari

Postat de: mihaelar63 in Peste

Salaul curatat,spalat si portionat se da cateva ore la marinat la rece in frigider. Salaul se trece prin faina de malai si se prajeste in ulei incins. Pestele prajit se scoate pe servetele...Citeste continuarea

Platou cu peste afumat

Postat de: mihaelar63 in Peste

Legumele se curata si se spala . Castravetii se curata alternand dungile verzi cu portiuni curatate .Se feliaza. Salata se spala si se zvanta scurgand intr-o sita sau cu ajutorul centrifugii...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: Sorinnaa in Piine

Intr-un bol se adauga drojdia, zaharul, si o jumatate de pahar de apa si se amesteca pana se dizolva drojdia...   Faina cernuta se bune intr-un bol mai mare se adauga drojdia, sarea,...Citeste continuarea

Prãjiturã Veronica

Postat de: Adi75 in Prajituri

Se macina migdalele si ciocolata fiecare separat si le punem in parte . Punem in robot : zaharul , ouale , untul , sarea , faina si cacaoa , amestecam bine pentru un minut . Apoi adaugam migdalele...Citeste continuarea

Prajitura Valurile Dunarii

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul:  Scoatem visinele din borcan si le asezam pe cateva servetele de bucatarie sa absoarba siropul din ele. Intr-un bol mixam untul (de la temperatura camerei) cu zaharul, apoi...Citeste continuarea

Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

Postat de: timea in Paste

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece. Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul,...Citeste continuarea

Placinta dobrogeana

Postat de: tanyapatap in Dulciuri

Prepararea foilor:facem un aluat din ingredientele de mai sus,apoi rupem 7 bucati din aluat. Luam fiecare bucata si o intindem intr-o foaie cat mai subtire avand grija sa presaram...Citeste continuarea

Piersici cu dulceata de prune

Postat de: pity19 in Dulciuri

Spargem ouale , amestecam zaharul , cu un tel amestecam bine , adaugam treptat uleiul , esenta de lamaie si faina amestecata cu praful de copt ; Trebuie sa fie un aluat foarte fin si moale ....Citeste continuarea

Prajiturele cu branza dulce si...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Intr-un vas se amesteca branza dulce cu smantana, ouale, zaharul pudra vanilia si aromele. Se mixeaza bine sa se faramiteze branza dulce. Se adauga amidonul si praful de copt. Se pune...Citeste continuarea

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...Citeste continuarea

Paine sarbeasca

Postat de: farfuriavesela in Piine

Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana devine lichida In laptele caldut adaugam drojdia lichida si lasam 10 minute, sa se desfaca bine drojdia Adaugam faina si sarea Obtinem un aluat...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si oua

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Pentru crusta, se amesteca faina cu sarea si untul rece taiat cubulete. Se adauga apoi oul si laptele sau apa rece, apoi se framanta un aluat elastic si nelipicios. Aluatul se inveleste in...Citeste continuarea

Paste la cuptor

Postat de: caroline in Paste

Punem apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba adaugam sare si pastele.Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe pachet ( in functie de tipul de paste folosit).Se amesteca din cand in cand...Citeste continuarea

Paste Thailandeze cu creveti

Postat de: bianca92 in Fructe de mare

Se pune uleiul la incins si se adauga usturoiul pisat impreuna cu pasta de ardei dulce. Dupa ce se caleste putin, se adauga crevetii, putina sare (va trebui sa predomine gustul iute dulceag),...Citeste continuarea

Penne cu legume si sos provensal

Postat de: timea in Penne

Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Legumele le curatam si le spalam bine. Punem wok-ul pe foc si turnam in el 2-3 linguri ulei de masline. Ceapa o taiem rondele,...Citeste continuarea

Pogaca

Postat de: RalukaToprak in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se formeaza cu mana bilute pe care le desfacem. Se pune branza rasa in mijloc si se lipesc. Se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,se ung...Citeste continuarea

Placinte cu gem

Postat de: dariaruxandra11 in Dulciuri

Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma....Citeste continuarea

Prajitura cu ananas si crema de...

Postat de: Adele in Dulciuri

Inr-un vas batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul ,amestecam bine .Adaugam si faina cu praful decopt.Punem compozitia intr-o tava ,in care am pus hartie de copt (daca nu puteti sa o ungeti...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si lapte condensat

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mixam iaurtul,laptele condensat si 2 linguri de smantana.Separat punem la hidratat cu apa rece gelatina.Ouale cu o lingura de smantana si zaharul le punem pe baie de abur si amestecam pana se...Citeste continuarea

Pui dulce-acrisor cu ananas

Postat de: claudiaO in Pui

Taiem pieptul de pui in bucatele mici; asezonam cu sos de soia si lasam cca 15 minute sa se marineze. Batem un ou si amestecam cu bucatelele de pui.Punem uleiul la incins intr-un tuci; dam...Citeste continuarea

Pulpa de miel si cartofi la cuptor

Postat de: Julie_Snow in Oaie

Pulpa de miel se spala , se sterge , se freaca pe ambele parti cu jumatatea de lamaie apoi se unge cu ulei de masline. Urmeaza sarea, piperul, un praf de curry si ierburile:rozmarin, salvie si...Citeste continuarea

Prajitura Kati

Postat de: cristeena20 in Prajituri

Pregatim sa facem foile: amestecam toate ingredientele intr-un castron si framantam un aluat mai moale, adaugand putin lapte, cat sa iasa niste foi fragede. Se coc 3 foi  pe dosul tavii unse...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Lamaia se da pe razatoare si se stoarce pentru a obtine zeama. Stafidele se lasa la inmuiat in putin suc de lamaie. Untul si sarea se amesteca pana ce formeaza o pasta cremoasa. Se separa...Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de: pity19 in Pui

Clatim puiul in jet de apa rece, dam deoparte gatul si partea din spate, condimentam bine si punem in punga Cartofii ii clatim bine, curatam de coaja, taiem ca pe cartofii pai, condimentam si...Citeste continuarea

Pulpe si aripi la cuptor

Postat de: pity19 in Pui

Clatim pulpele si aripioarele , le punem in tava unsa cu ulei , luam o cana cu apa si o turnam in tava, dupa care acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aprox 30-40 de minute...Citeste continuarea

Pui cu sos de capere si mustar By...

Postat de: Luana in Pui

Carnea se fierbe cu putina sare, se spumeaza si se strecoara zeama. Intr-o cratita se pune putin ulei la incins dupa care adaugam carnea stropita cu sos de soia si le rumenim . Adaugam ceapa...Citeste continuarea

Pulpa de porc si orez la tuci

Postat de: Constelatialeu in Porc

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc...Citeste continuarea

Pasta de avocado

Postat de: Nicole28 in Aperitive / Garnituri

Taiem in doua avocadoul . Scoatem miezul din avocado, il pasam cu ajutorul unui robot de bucatarie, apoi adaugam uleiul, sarea, piperul si praful de usturoi. Pofta buna! Citeste continuarea

Prajitura cu mere si gris

Postat de: Iuliaj in Prajituri

Curatam merele , le dam pe razatoare, le amestecam cu zaharul si scortisoara si le dam deoparte pana pregatim 'blatul". Amestecam zaharul, grisul si laptele praf. Impartim amestecul in 3...Citeste continuarea

Prajitura simpla

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei.Intr-un alt vas amestecam ricotta cu iaurtul si 1 lingura de zahar pana devine cremoasa ,dupa care adaugam cacaoa.Unim cele doua compozitii si adaugam...Citeste continuarea

Piscoturi sau ''oasele lui Dino''

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Aluatul se face in doua etape.Prima data frecam ouale cu zaharul pana devin o spuma si se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu otet si o cana cu faina.Se omogenizeaza si se lasa pana a...Citeste continuarea

Pui in bere cu garnitura de''...

Postat de: Adele in Pui

Punem carnea la marinat in bere cu sare si  piper ,adaugam  uleiul cu usturoiul taiat felii si rozmarinul.Se lasa la frigider pentru cateva ore. Dupa care intr-o tigaie cu o lingura...Citeste continuarea

Prajitura Jerbo

Postat de: dariaalexa in Prajituri

Se amesteca faina cu zaharul pudra, margarina, putina sare. Se face o gropita in aluat si se adauga smantana, drojdia si galbenusul de ou. Impartim aluatul in 4. Il acoperim si il lasam sa se...Citeste continuarea

Placinta cu mere si nuci in foietaj

Postat de: aliliana in Dulciuri

Aluatul se  decongeleaza ( eu l-am tinut in frigider de pe o zi pe alta). Merele le-am curata de coaja ( desi prefer sa nu le curat, am executat operatiunea pentru ca prajitura a  fost o...Citeste continuarea

Pasta de zahăr (fondant) homemade

Postat de: simonacallas in Dulciuri

Într-un bol/castron încăpător am pus circa 300 g zahăr pudră, cernut împreună cu amidonul şi am făcut o adâncitură în mijloc. Am luat un vas termorezistent...Citeste continuarea

Pachetele cu ricotta

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem laptele la incalzit impreuna cu 100 gr zahar si drojdia proaspata. ( laptele trebuie sa fie cald,nu fierbinte) Cernem faina si o punem intr-un bol.Adaugam laptele si incepem sa framantam...Citeste continuarea

Pui cu urechi de lemn

Postat de: Julie_Snow in Pui

Ciupercile se lasa la hidratat in apa rece o ora, iar mai apoi eu le-am pus in apa fierbinte si le-am lasat sa dea intr-un clocot. Le-am strecurat si le-am lasat deoparte. Legumele se spala si se...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si crema de...

Postat de: pity19 in Prajituri

Blat : Pentru inceput separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le batem cu telul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Rasturnam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]