A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu ciocolata si crema de...

Postat de: pity19 in Prajituri

Blat : Pentru inceput separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le batem cu telul impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Rasturnam...Citeste continuarea

Pasca cu multa branza

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Preparam aluatul si-l lasam sa creasca. Intre timp amestecam  branza cu stafidele,zaharul si zaharul vanilinat. Cand aluatul este crescut si branzica pregatita  punem ulei pe...Citeste continuarea

Prajitura Krem a la Krem

Postat de: Creatsa in Prajituri

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare apoi am adaugat zaharul ,lingura cu lingura ,si am mixat pana am obtinut o bezea tare si lucioasa. Am adaugat galbenusurile si am mai mixat cateva...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: JulyCris in Oaie

Pulpa se spala si se cresteaza bine. Se unge cu ulei,se da cu sare,piper,condimente,iar in "crestaturile" facute se pune usturoi(ori catei de usturoi taiati rondele,ori usturoi verde)....Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: JulyCris in Prajituri

Mixam branza dulce cu zaharul, adaugam smantana cu iaurtul si mixam in continuare. Punem si ciocolata rasa, untul topit, amestecam. Adaugam vanilia, grisul si faina si amestecam usor. La final...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: Diana_Maria in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri, intr-un vas inalt se bat albusurile spuma. Galbenusurile se bat cu apa rece, praful de copt, zaharul, sarea si uleiul. Amestecam pana se incorporeaza bine...Citeste continuarea

Prajitura de portocale

Postat de: andreea91 in Prajituri

Intr-un recipient mixam zaharul cu ouale pana devine o crema spumoasa, dupa care adaugam coaja de portocala, untul si continuam sa amestecam pana devine si mai spumos. Adaugam laptele, sucul de...Citeste continuarea

Pui umplut cu legume si kaiser

Postat de: Dea_Dea in Pui

Puiul se spala si s sterge cu un servet. Cartofii, morcovii se curata si se taie rondele, se pune putin ulei si se aseaza in tava. Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi. Puiul se...Citeste continuarea

Peste cod pane cu orez

Postat de: Dea_Dea in Peste

Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste....Citeste continuarea

Prajitura cu rabarbar si afine

Postat de: gurita_ta2005 in Prajituri

Rabarba se curata de pielite,se clateste bine si se taie cuburi. Afinele le-am lasat congelate. Intr-o tava am pus hartie de copt iar pe margini am uns cu ulei,se pun fructele,zaharul...Citeste continuarea

Plăcintă cu brânză și iaurt

Postat de: georgiaskitchen in Dulciuri

Puneți ouăle într-un castron cu praful de sare și mixați până își dublează volumul, apoi adăgați zahărul. Când acesta s-a topit, puneți restul ingredientelor:...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: Luana in Prajituri

Intr-un bol punem  ouale si zaharul si mixam bine. Apoi adaugam untul si branza si omogenizam bine. Treptat adaugam grisul si faina si la sfarsit smantana si stafidele .(inmuiate in...Citeste continuarea

Pasca

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Prima data pregatim aluatul : se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar, apoi se adauga putin lapte si putina faina si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol amestecam faina cu sarea si coaja...Citeste continuarea

Pogacele cu chimen

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Intr-o canita se amesteca drojdia cu zaharul, apoi se adauga 2-3 linguri lapte caldut si 2 linguri faina si se lasa la dospit. Intr-un bol incapator punem faina amestecata cu sarea, untul moale si...Citeste continuarea

Pasca umpluta cu stafide

Postat de: comanligia in Dulciuri

Mai intai am facut maiaua din 50 gr faina,100 ml lapte,drojdie si o lingurita de zahar pe care am acoperit-o si am lasat-o la crescut. Dupa ce a dospit am turnat-o peste faina cernuta si am...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de lamaie - Dukan

Postat de: Criss in Prajituri

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga indulcitorul si se bat in continuare pana rezulta o bezea lucioasa si tare. Se adauga apoi galbenusurile, iaurtul, si in final praful de budinca amestecat...Citeste continuarea

Pariziene cu gem si nuci

Postat de: Criss in Dulciuri

Pentru aluat, se dizolva drojdia in 50 ml lapte caldut. Se topeste untul, se amesteca cu laptele ramas si zaharul. Se pune faina intr-un castron, la mijloc se face o gropita in care se toarna...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: tanyapatap in Dulciuri

Am curatat merele de coaja si cotoare,le-am spalat ,am razuit si le-am calit cu zahar si scortisoara. Am separat albusurile de galbenusuri si le-am batut spuma cu esenta de rom. Am adaugat...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ness

Postat de: delia64 in Prajituri

Se bat albusurile spuma , se adauga pe rand galbenusurile , apa , zaharul pudra ,uleiul  , zaharul vanilat , nuca macinata ,faina si praful de copt . Tapetam  o tava cu hartie de copt...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si ciocolata

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul: faina se cerne. Se adauga praful de copt, zahar, cacao, ouale si untul si se framata. La final se pune apa si se omogenizeaza aluatul. Se da la rece in congelator pentru 10...Citeste continuarea

Prajitura cu blaturi de albusuri,...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Reteta Aneimaria este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-iugoslavia-28214.html Pentru blaturi (separat pentru fiecare), mixam albusurile cu putina sare pana devin spumoase,...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Blat: Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin o spuma tare.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se topeste zaharul ,se adauga faina si cacaoa.La final se incorporeaza albusurile,cu...Citeste continuarea

Paine greceasca cu feta si masline

Postat de: RuxyRux in Piine

Aluatul de paine se prepara simplu: Intr-un vas se pune faina si restul se asaza in felul urmator: in mijloc deasupra punem drojdia, peste drojdie zaharul, pe margine sarea. Se incalzeste...Citeste continuarea

Prajitura cu foi cu bulion

Postat de: privatelaura in Prajituri

Intr-un castron, amestecam uleiul si zaharul pana se topeste acesta din urma.  Adaugam bulionul si bicarbonatul stins in putina zeama de lamaie. Adaugam faina si amestecam, apoi incepem...Citeste continuarea

Pulpe de miel la cuptor

Postat de: panacris in Oaie

Pulpele de miel se curăță și se așează intr-un vas încăpător, recomandat ar fi unul de inox. Uleiul amestecat cu vinul, mirodeniile și ceapa și pune peste pulpe, dacă nu se...Citeste continuarea

Paste Carbonara

Postat de: JulyCris in Spaghete

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert.  Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele...Citeste continuarea

Prajitura Albinita

Postat de: simona72 in Prajituri

Pt foi: pregatim tava mare a aragazului si o ungem cu un strat subtire de unt. Pentru pregatirea aluatului am folosit pentru prima oara mixerul planetar cu accesoriu carlig. Am pus in bolul...Citeste continuarea

Pasca cu branza dulce si stafide

Postat de: claudiaO in Prajituri

Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura. Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: privatelaura in Prajituri

Albusurile le batem cu un praf de sare pana se intaresc. Adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem o bezea tare. Adaugam faina cu praf de copt si nuca, alternativ, amestecand usor cu o...Citeste continuarea

Paste cu brie si dulceata de ardei...

Postat de: privatelaura in Spaghete

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste. Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa. Taiem branza cuburi mici si le punem imediat peste pastele fierbinti. Adaugam un praf...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: raluka93 in Prajituri

Blat Bati albusurile spuma cu zaharul si cu vanilia, adaugi galbenusurile batute cu ulei, coaja de lamaie,faina si praful de copt.Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cand...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de caramel si nuca

Postat de: raluka93 in Prajituri

Blat Mixam albusurile spuma tare cu zaharul ca pentru o bezea, faina cernuta cu praful de copt si nuca macinata se adauga peste bezea, amestecam usor pana se incorporeaza in bezea.Punem la...Citeste continuarea

Prajitura cu branza

Postat de: Isabel in Prajituri

Se bat albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul tos si batem bine pana bezeaua devine lucioasa. Adaugam galbenusurile, esenta, praful de copt si zaharul vanilat si amestecam bine de jos in sus....Citeste continuarea

Paine "Iepurasi"

Postat de: claudiaO in Piine

Am pregatit mai intai maiaua - drojdia lichefiata cu zaharul, cu putin lapte si putina faina - amestecam si punem la dospit 15 minute. Punem  faina cernuta intrun lighenas, amestecam cu...Citeste continuarea

Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

Postat de: Constelatialeu in Pizza

Aluatul: Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: Lia1 in Prajituri

1. Cu cateva ore inainte de preparare, sau de seara pentru dimineata, scoti untul din frigider ca sa se inmoaie la temperatura camerei. 2. Pregatesti o tava rotunda cu diametrul de 26-28 cm si...Citeste continuarea

Palmieri

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se presara foaia de aluat cu zahar, apoi se ruleaza spre centru din ambele parti, astfel obtinand doua suluri egale unite, ca in imagine. Se taie felii groase de cca 0,5 cm care se...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si visine

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluat: faina se cerne intr-un vas. Se amesteca cu sare, praf de copt,zahar.Peste acestea se adauga ouale, margarina se se framanta. La final se adauga apa si se mai framanta putin. Compozitia de...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si ciuperci

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare si putin ulei de malsine pt cca 10 minute (sau cat scrie pe punga de la pastele pe care le veti folosi). Intre timp pregatitm sosul: tocam ceapa...Citeste continuarea

Pizza cu carne tocata

Postat de: xana in Pizza

Pentru aluat , dizolvam drojdia in apa calduta, impreuna cu o lingura din cantitatea de faina. Lasam 20 minute pana incepe sa faca spuma. O turnam apoi peste faina, punem si uleiul de masline si...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume si bere

Postat de: farfuriavesela in Pui

Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper Ceapa se taie marunt si se pune...Citeste continuarea

Pasca - reteta simpla

Postat de: Mokuska in Prajituri

Stafidele se pun intr-un bol la inmuiat in apa calduta cu rom si 1 lingura de zahar, apa trebuie doar sa acopere stafidele. Separam galbenusurile de albusi, albusurile se lasa la frigider....Citeste continuarea

Popcorn caramel

Postat de: xana in Dulciuri

Punem uleiul la incins intr-o oala incapatoare apoi adaugam boabele. Acoperim cu un capac si lasam boabele sa se desfaca, agitand din cand in cand oala. Cand cu se mai aude pocnind, transferam...Citeste continuarea

Piure de cartofi in doua culori

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

In Franta am invatat ca cel mai bun piure de cartofi, care se face si in cele mai selecte restaurante este facut din cartofi albi sfaramiciosi care se fierb in coaja si se zdrobesc fierbinti ....Citeste continuarea

Paste cu varza

Postat de: delia64 in Farfalle

Punem apa la fiert cu o lingurita ulei si un praf de sare , cand apa da in clocot adaugam pastele . Lasam pastele la fiert aproximativ 10 minute . Intre timp razuim varza si o calim ,...Citeste continuarea

Peste prajit cu mujdei de usturoi...

Postat de: pity19 in Peste

Curatam bine pestele de solzi ; Desfacem pestele din lateral si scoatem tot ce nu este bun ; Clatim pestele bine , taiem in doua ; Taiem capul ; Fiecare bucata de peste o taiem feliute...Citeste continuarea

Prajitura Albina

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- Facem foile : intr-o cratita punem ouale cu zaharul, untura, mierea, uleiul, laptele si bicarbonatul stins si punem la foc mic sa se topeasca toate ingredientele. Cand incepe sa dea in clocot...Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de: ilinca_rox in Dulciuri

Pentru inceput lasam stafidele la umflat intr-un castronel cu putina apa si o esenta de rom. Intr-un bol mare punem oualele, adaugam zaharul si le mixam bine, pana se topeste zaharul. Adugam...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de mascarpone...

Postat de: Luana in Prajituri

Blatul . Mixam albusurile cu un varf de sare si jumatate din zahar pana devine ca o bezea . Adaugam si galbenusurile mixate la randul lor cu restul de zahar , Cu o spatula adaugam si faina ...Citeste continuarea

Prajitura Etimek

Postat de: Giana in Prajituri

Punem pe foc cratita cu zaharul si-l lasam sa se topeasca pana se caramelizeaza. Cand zaharul este topit si capata culoarea maronie adaugam apa fierbinte si amestecam pana da in clocot. Dupa 5...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]