A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pizza cu spanac

Postat de: alldaycooking in Pizza

Intr-un castron mare am pus faina si am facut o depresiune in mijlocul acesteia, unde am pus drojdia. Aproximativ 150 ml apa calduta am folosit pentru a dizolva drojdia si fructoza. Am lasat...Citeste continuarea

Prajitura cu smantana

Postat de: esmerandra in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se pune aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la 160° pentru aproximativ 40 minute. Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos ca o crema. Adaugam crema de branza si omogenizam. Ciocolata o topim la microunde impreuna cu laptele, o lasam sa se...Citeste continuarea

Prăjitură rapidă cu dulceaţă...

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar si zahar vanilat pana s-a topit zaharul. Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta...Citeste continuarea

Prajiturica Grony

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Se mixeza la viteza maxima ouale impreuna cu zharaul pana ce-si dubleaza volumul, cam 10 minute cu un mixer bun.Se adauga apoi si untul moale si se mixeaza in continuare .Apoi adaugam ...Citeste continuarea

Pasta de masline

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii (eu am cumparat fara samburi), impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute. Adaugam painea inmuiata...Citeste continuarea

Pandispan cu crema de frisca.

Postat de: gaby_d in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor. Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua...Citeste continuarea

Parjoale din soia cu legume

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare. Separat fierbem cartofii si norcovul. Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele...Citeste continuarea

Prajitura de iaurt

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pune iaurtul intr-un bol. Se adauga pe rand uleiul si zaharul amestecandu-se cu un tel. Se adauga ouale pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se amesteca...Citeste continuarea

Paine impletita cu mac

Postat de: mihaelab in Piine

Apa pt aluat o punem sa se incalzeasca.Intre timp punem intr-un lighenas faina cernuta in care facem un cuib si adaugam 1ou, sare, zahar, margarina si drojdia. Adaugam apa si amestecam , daca mai...Citeste continuarea

Prajitura cu foi Lica

Postat de: postavaru in Prajituri

Zaharul tos se pune intr-un vas cu fundul gros si se caramelizezaza. Cand a devenit auriu se da focul mic (eventual se pune o plita sub cratita). Incepem sa adaugam cate o lingura de zahar...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ghebe

Postat de: Sidy in Porc

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt. Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Se freaca faina cu untura, se adauga oul, zaharul, praful de copt ,cacaua. Se face un aluat si se imparte in 2, se fac 2 foi. Intindem prima foaie si o punem intr-o tava tapetata cu hartie de...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de: miha in Pui

Cum preparam un papricas de pui . Pulpele curatate si spalate se rumenesc usor in uleiul bine incins. Se scot intr-un alt vas si se pastreaza la cald. In uleiul ramas se caleste foarte...Citeste continuarea

Pulpa de miel cu sos picant

Postat de: Bucataras in Oaie

Se pune pulpa de miel pe masa, se unge cu mustar, apoise presara cu sare si boia. Se ruleaza si se leaga cu citeva sfori, dar nu prea strins. Se unge din nou cu mustar si se presara cu sare si...Citeste continuarea

Pulpa de miel rulata, cu umplutura...

Postat de: lauralaurentiu in Oaie

Pulpa de miel dezosata se curata de grasime si de pielite, se fasoneaza cu astfel incat sa se obtina o forma dreptunghiulara de grosime cat mai uniforma, se sareaza si pipereaza, se presara cu 2...Citeste continuarea

Puisori dulci

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se pun la fiert apa cu zaharul si untul. Se lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc si se amesteca cu biscuitii faramitati(eu i-am bagat in blender:) si se formeaza bilute mai marisoare....Citeste continuarea

Piept de pui cu chili si cherry

Postat de: Corina33 in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca uleiul cu pasta de chili si cu oregano. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, se unge cu acest amestec si se aseaza intr-o tava. Se...Citeste continuarea

Panko - Pesmet in stil japonez

Postat de: mitinita in Piine

Se scot  2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult...Citeste continuarea

Potcoava cu branza de oaie si sunca

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Branza am amestecat-o cu smantana si oul pana ce s-a omogenizat bine. Am taiat ceapa verde rondele cu tot cu partea verde si am adaugat-o la branza. Aluatul e cel de la paine. Dupa ce a crescut...Citeste continuarea

Prima mea paine de casa reusita

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un vas se pune faina cernuta si se face in mijloc o gaura. Se presara sarea pe margini. Mierea si drojdia se dizolva in 300 ml apa. Se toarna cate putin in mijloc amestecandu-se incet spre...Citeste continuarea

Parfe cu dulceata de capsuni

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Am topit ciocolata cu putina frisca lichida in cuptorul cu microunde si am lasat-o la racit. Am batut frisca tare cu zaharul vanilat, am pus ciocolata racita si am amestecat bine. Am pus...Citeste continuarea

Prajitura colorata de post

Postat de: sufletista in Prajituri

Se amesteca zaharul cu uleiul si apa, se adauga faina si se amesteca pana devine omogena. Se adauga si praful de copt, esenta de vanilie. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune...Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de: sufletista in Pui

Carnea se pune la prajit in ulei,adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand. Cand este facuta se scoate pe un platou, iar in uleiul de la carne  se pune ceapa tocata marunt, se adauga sucul...Citeste continuarea

Paine neagra cu cartofi

Postat de: MotanLaOale in Piine

Cartofii se fierb in coaje cu putina sare circa 30 minute. Se curata fierbinti si se mixeaza pana devin o pasta. Se mixeaza fierbinti ca sa nu devina cleiosi. Intr-un castron mai mare se...Citeste continuarea

Pulpe de pui, pe pat de legume si...

Postat de: lia in Pui

 Pulpa de pui o spalam si o taiem in doua, apoi cu farful cutitului o ontepam din loc in loc (unde este carnea mai groasa). Ceapa si prazul le taiem fideluta. Morcovii curatati si spalati...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci

Postat de: lilik in Pui

Tocam marunt ceapa si usturoiul il dam pe razatoare(sau il pisam)si le punem la calit,apoi punem si copanelele si le rumenim pe toate partile apoi stingem cu paharelul de brandy si il evaporam la...Citeste continuarea

Platou cu pangasius afumat

Postat de: mamaieelena in Pangasius

Se feliaza fileul de pangasius ,feliile de paine se taie bucati mai mici si se ung cu margarina.peste punem pestele feliat si asezam pe un platou pe care am pus frunze mici de salata...Citeste continuarea

Pilaf cu urzici

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Legumele se curata si se spala. Urzicile se aleg si se spala bine . Taiati ceapa , prazul , morcovul si ardeii marunt si le caliti usor in ulei . Adaugati orezul si mai caliti 1-2 min ....Citeste continuarea

Porchetta cu salvie si cascaval

Postat de: Sidy in Porc

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat de marunt se poate. La fel si patrunjelul verde. Se amesteca ceapa, usturoiul, patrunjelul,boiaua, condimentele de porc cu uleiul, bine de tot si apoi...Citeste continuarea

Prajitura Suzette

Postat de: postavaru in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine lucioasa, ca pentru bezea. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor pana se omogenizeaza....Citeste continuarea

Picioare de miel la cuptor a la...

Postat de: Bucataras in Oaie

 Incingeti cuptorul la 200 C. Culegeti frunzele de pe doua fire de rozmarin, amestecati-le in robotul de bucatarie cu untul, cimbrul si cea mai mare parte a frunzelor de salvie, apoi...Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de: ianculubita in Crap / Caras

Pestele,portionat,spalat ii dau un praf de sare,il dau prin faina si-l prajesc un ulei incins,cate 2min pe ambele parti,il scot uleiul il scurg de arsura in alt vas si pun sa se caleasca ceapa...Citeste continuarea

Prajitura cu morcovi si migdale

Postat de: Furnicuti in Prajituri

Cu vreo jumatate de ora inainte de a incepe, scoateti untul din frigider. Tocam migdalele si tocam sau razuim morcovii. Frecam bine untul cu zaharul, ca sa mearga mai usor, folositi un zahar...Citeste continuarea

Pastrav salmonat cu legume si...

Postat de: maxion in Pastrav

Curatam si evisceram pestele si il condimentam . Adaugam vinul,  jumatate de lamaie si jumatate de portocala, felii de peste si-l lasam cel putin 4 -12 ore la frigider la marinat....Citeste continuarea

Prajitura pandispan

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam apoi galbenusurile si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare,adaugam si esenta,cernem...Citeste continuarea

Pate de ficat de casa

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Mai intai se curata bine ficateii, apoi se spala in apa rece si se lasa la scurs ( intr-o strecuratoare); intre timp curatam si legumele ( ceapa , morcovul si usturoiul), apoi le tocam marunt,...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de ierburi...

Postat de: miha in Pui

Pieptul de pui se taie in jumatate. Fiecare bucata se sectioneaza pe jumatate, dar nu taiem de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mare si intinsa de carne. Acoperim cu folie alimentara si...Citeste continuarea

Paste "scoica" cu sos de rosii si...

Postat de: medioto59 in Mancaruri de post

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in...Citeste continuarea

Paste alla bolognese

Postat de: Brindusa in Fusilli

Toaca (sau da pe razatoarea mica) ceapa, morcovul si telina Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Pune legumele si lasa 2-3 minute sa se inmoaie Adauga carnea tocata  Amesteca si...Citeste continuarea

Pui cu sos de morcov si ceapa

Postat de: gaby_d in Pui

Spalam copanelele si le punem la fiert in apa. Lasam sa dea 2 , 3 clocote, aruncam apa si punem alta. Spalam morcovul si ceapa. Ceapa o taiem in patru iar morcovul in rondele groase si le...Citeste continuarea

Painici cu ceapa

Postat de: miremirc in Piine

Pregatim maiaua : amestecam zaharul cu drojdia pana se lichefiaza , apoi adaugam putin apa calduta si lasam la dospit; intr-un castron mare cernem faina si punem maia-ua, sarea, uleiul si apa...Citeste continuarea

Piure de cartofi si spanac cu...

Postat de: ony in Ficat

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs. ceapa si usturoiul de taie marunt si se...Citeste continuarea

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Postat de: ony in Prajituri

Separi albusurile de galbenusuri; bati albusurile spuma tare; adaugi treptat 200 gr zahar si bati in continuare. In bezeaua obtinuta,incorporezi 5 linguri faina cernuta, apoi macul si nuca de...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si nuca de...

Postat de: postavaru in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si mixam pana devine lucioasa, ca pentru bezea. Galbenusurile le mixam bine cu uleiul si esenta de rom. Le adaugam...Citeste continuarea

Pui italian

Postat de: ianculubita in Pui

Pieptul feliat,se caleste in ulei pe ambele parti,se stinge cu coniac iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se scoate;in uleiul ramas se pune dovlecelul taiat pe diagonala,se prajeste si se scoate;pe...Citeste continuarea

Pate de maruntaie de pasare

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale in apa sarata cca. 3 minute. (Eu am folosit aparatul de fiert oua!!!!!) Maruntaiele de pasare se pun la fiert cu un praf de sare. Intre timp ceapa se curata, se taie marunt si se...Citeste continuarea

Placinta invartita cu branza

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Se lasa foile la decongelat. Intre timp se prepara umplutura. Branza de vaci se scurge (daca are un pic de zer), se adauga smantana, telemeaua rasa si 2 oua. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se...Citeste continuarea

Paine rustica frantuzeasca

Postat de: mitinita in Piine

Se pun toate ingredientele in robot,mai putin sarea.Aceasta in direct contact cu drojdia va incetini procesul de crestere. Se pune si sarea. Se formeaza doua baghete si se pun in forma ptr...Citeste continuarea

Piept de pui cu pasta de leurda

Postat de: lia in Pui

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]