A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpa de curcan cu orez la cuptor

Postat de: adasev12 in Curcan

Pulpa era taiata in doua...am mai crestat-o eu si am introdus bucatele de usturoi, apoi am condimentat cu de toate, am uns cu ulei de masline si am pus in tava. Orezul l-am spalat, apoi ...Citeste continuarea

Prajitura cu crema caramel

Postat de: pusikmea in Prajituri

pregatim crema pentru inceput: Punem zaharul intr-o cratita la caramelizat, nu trebuie sa se inchida prea tare la culoare pentru ca iese amar, dupa care adaugam 900 ml lapte. Restul de...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu frigarui de cartofi...

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam pulpele si cartofii. Pulpele le lasam intregi, le crestam din loc in loc, apoi le condimentam dupa gust. Cartofii ii taiem rondele nici prea groase, nici prea subtiri. Ungem o tava...Citeste continuarea

Prajitura rapida

Postat de: panacris in Prajituri

Se taie cozonacul sau checul in felii un pic mai groase. Feliile de prajitura se aseaza inr-o forma rotunda sau dreptunghiulara si se insiropeaza. Se prepara budinca conform...Citeste continuarea

Parfe de ciocolata si Nesquik

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Pt primul strat pune pe foc toate ingredientele si lasa pana se topeste bine ciocolata. Omogenizeaza, lasa sa se racoreasca si toarna in forma in care vei face parfeul. Pentru al doilea...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci şi sos de roşii...

Postat de: Retetegg in Mancaruri de post

Intr-o cratita am pus uleiul si cand s-a incins am adaugat morcovul si ceapa (eu le-am tocat impreuna). Am adaugat si 2-3 linguri de apa si am tinut la foc mediu pana s-au calit. Separat am...Citeste continuarea

Prajitura cu frisca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Amestecam ingredientele uscate, apoi turnam treptat laptele si uleiul, esenta. Amestecam continuu. Tapetam tava cu ulei si faina, turnam compozitia si dam la cuptor 40 - 50 min la foc mic. Lasam...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu portocale...

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Portocalele se curata de coaja si de pielita, apoi se taie rondele. Am folosit o forma cu peretii detasabili (diametrul 22-23 cm), al carei fund l-am acoperit cu hartie de copt si apoi am intins...Citeste continuarea

Penne cu sos de ciuperci,kaizer si...

Postat de: carla27carla in Ficat

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Intr-o cratita se incinge uleiul ,se pune ceapa taiata pestisori,si se lasa sa se caleasca ,se adauga kaizerul...Citeste continuarea

Pulpa de vita la cuptor cu sos de...

Postat de: lilik in Vita

Punem untul in tava in care pregatim carnea si o punem pe foc,apoi punem bucata de pulpa si o rumenim pe toate partile dupa care stingem cu un pahar de vin di cei 600 ml si lasam sa se...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute

Postat de: miha in Pui

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si...Citeste continuarea

Pancakes

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si devin ca o crema. Adaugam laptele putin cate putin, alternand cu faina amestecata cu praful de copt....Citeste continuarea

Paste(spirale)cu sos din sunculita...

Postat de: maxion in Paste

pregatim pastele : punem o oala cu 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare la fiert. In timp ce fierbe apa pregatim sunculita afumata o punem la prajit intr-un pic de ulei de masline si...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Blat: Nucile se prajesc la cuptor (atentie sa nu le ardeti) apoi se piseaza, (reteta de baza zile sa fie maruntite praf, mie imi place sa simt nuca asa ca am lasat si bucati un pic mai mari)....Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de usturoi si...

Postat de: luminita20_2006 in Pui

Se dezoseaza pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie se condimenteaza. Se unge o tava cu un pic de ulei se aseaza fileul de pui. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu smantana si...Citeste continuarea

Prajitura cu portocale (2)

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare apoi se pun peste faina se adauga si coaja de portocala si esenta. Se amesteca bine toate...Citeste continuarea

Portocale cu anason stelat

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac. Se pune la fiert apa,cu zaharul si anasonul stelat,pana se obtine un sirop. Se toarna peste portocale si se serveste. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu caise si zmeura

Postat de: ianculubita in Prajituri

Ouale mixate cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,pana-si dubleaza volumul,am adaugat ulei cate putin,coaja de portocala,laptele si faina amestecata cu praful de copt;torn in tava cu hartie...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: kitchenflavors in Prajituri

Blatul:  separam ouale (albusurile de galbenusuri), albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cele 10 linguri de zahar. Adaugam galbenusurile (cate unul pe rand) si batem in...Citeste continuarea

Pizza cu midii

Postat de: mitinita in Pizza

Se intinde aluatul ptr pizza in tava. Se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline,condimentul italian (amestec de busuioc,oregano,rozmarin si cimbru),pudra de usturoi si se potriveste de...Citeste continuarea

Paine neagra multicereale cu tarate

Postat de: RuxyRux in Piine

Se pune faina in vasul de framantat, se face o gropita in mijlocul ei, se pune drojdia, deasupra zaharul, sarea pe margine, si se adauga cate putina apa calduta( nu fierbinte!), turnam usor si...Citeste continuarea

Peste cu legume coapte

Postat de: Dya in Peste

Coacem legumele in sosul de rosii,  iar cand acestea sunt patrunse adaugam  pestele pe care il  stropim cu sos, periodic,  pentru a nu se usca. Se serveste cald. Pofta...Citeste continuarea

Pui portughez

Postat de: RuxyRux in Pui

1. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumeneste puiul zece minute pe ambele parti. Se scoate puiul pe o farfurie si se lasa deoparte. Se scurge grasimea. 2. Se toarna in tigaie vinul de...Citeste continuarea

Pasta de masline

Postat de: Furnicuti in Mancaruri de post

Maslinele scurse bine, impreuna cu restul ingredientelor se pun intr-un vas si se paseaza cu piciorul vertical al mixerului sau se mixeaza in blender pana obtinem o pasta destul de fina....Citeste continuarea

Pleurotus pane

Postat de: Criss in Mancaruri de legume

Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa doar sa dea un clocot, nu trebuie fierte prea mult, apoi se scurg, se sareaza, pipereaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet si se...Citeste continuarea

Paste cu ardei si sunca

Postat de: esmerandra in Paste

Se pune oala cu apa pe foc si cand fierbe se pune sare, se amesteca si se pun pastele. In timp ce pastele fierb se taie ardeiul cubulete sau in fasii. Intr-o tigaie se pune putin ulei de...Citeste continuarea

Pulpite cu miere,ghimbir si usturoi

Postat de: mitinita in Pui

 Se rade ghimbirul si usturoiul. Intr-un bol se pune supa de pui,usturoiul,ghimbirul, mierea si sosul de soia. Se amesteca si cand s-a topit mierea se adauga si pulpitele de pui. Se...Citeste continuarea

Prajitura simpla

Postat de: sufletista in Dulciuri

Zaharul se freaca cu oul pana se topeste.Se adauga uleiul,faina amestecata cu praful de copt,esenta si coaja. Aluatul se intinde in tava unsa. Cerealele se pun intr-un ibric, se adauga 4...Citeste continuarea

Pilaf cu ceapa verde

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert. Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare. Intr-o tigaie punem o lingura de...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu garnitura de orez

Postat de: sufletista in Porc

Carnea se spala si se taie bucati dupa care se pune la fiert . In apa adaugam si un praf de sare,punem si slanina la fiert taiata felii subtiri. Apa se pune cat sa acopera carnea. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu paine

Postat de: ianculubita in Prajituri

Intr-o forma de tort cu hartie de copt,pun felii de franzela taiate de 2cm.grosime,nelasand nici un loc gol,apoi le stropesc cu lapte; Untul il frec cu zahar si putina sare, adaug pe rand ouale...Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de: deyutzky in Pui

Se spala pulpitele se pun in tava, cartofii taiati in 4(ai mei au fost mai micuti), rosiile felii, usturoiul felii, ceapa pestisori, sarea, piperul si vinul. Se acopera tava cu folie de...Citeste continuarea

Porc cu cus-cus

Postat de: Sidy in Porc

Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime. Ceapa. ardeiul si rosia se taie cubulete si se trag in putin ulei. Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana cu apa, atat cat sa...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos de legume

Postat de: mirela0911 in Pui

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei. Se pune si pasta de ardei. Intr-un vas de yena se toarna legumele. Pulpele se curata si se spala, se...Citeste continuarea

Placinta cu branza a la Nico

Postat de: nico15 in Prajituri

 Se mixeaza toate ingredientele, mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija. Se-ntinde blatul in tava...Citeste continuarea

Popsicle

Postat de: mitinita in Dulciuri

  Se curata portocalele de coaja . Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea. Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle. Se pune batul si se...Citeste continuarea

Pahar delicios" Visul fructelor"

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Avem nevoie de un blender fff bun, un tocator, un cutit ascutit si putina rabdare si placere sa preparam acest desert minunat. Vom incepe sa spalam si sa curatam fructele apoi sa le asezam in...Citeste continuarea

Prajitura inteligenta

Postat de: Onesta in Dulciuri

Intr-un vas am dat laptele , zaharul si untul la foc mic , pana acesta s-a topit , dupa care am dat vasul la racit .Am separat in doua boluri marisoare cele 9 oua ; galbenusurile le-am mixat...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu sos de legume

Postat de: gaby_d in Porc

Mod de preparare. Nu am scris cantitatea de carne pentru ca nu e un gramaj fix, preparati atat cat aveti nevoie. Am spalat pulpa de porc si am taiat-o-n doua pentru ca era foarte groasa....Citeste continuarea

Pateuri spirala

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri

Aluatul scoate-l din timp din congelator si lasa-l sa se decongeleze in ritmul lui. Mai bine-l scoti cu o noapte inainte si-l lasi la frigider decat sa il grabesti. Cand il tai trebuie sa fie...Citeste continuarea

Pachetele de primavara (chinezesti)

Postat de: cristinne in Mancaruri de legume

Se taie legumele fidelute, pe lung. Se calesc toate intr-o tigaie cu ulei de masline si soia. Se condimenteaza cu sare si piper. La final de tot se adauga si fideaua de orez fiarta inainte. Se...Citeste continuarea

Patlicanli Pilav - Pilaf turcesc cu...

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se pune uleiul si ceapa intr-o craticioara si se caleste putin. Adauga rosia,zaharul si sarea. Adauga orezul si mai amesteca vreo 2 minute. Toarna apa fierbinte,amesteca si da focul mic. Dupa 20...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu fructe de padure

Postat de: elena1988 in Dulciuri

Blatul: il facem asa cum facem checul sau pandispanul. Turnam aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina, deasupra punem fructele care le-am tavalit putin prin faina si dam la cuptor....Citeste continuarea

Pui Tikka Masala

Postat de: Bucataras in Pui

 Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei Citeste continuarea

Pui cu sos de rosii

Postat de: Bucataras in Pui

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei Citeste continuarea

Placinta aperitiv

Postat de: ony in Aperitive / Garnituri

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute. carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si mere

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga faina si 2-3 linguri de apa rece. Se framanta pana se omogenizeaza, se acopera cu o folie si se da la frigider 30 de minute. Ouale se amesteca cu...Citeste continuarea

Placinte umplute

Postat de: bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri

aluatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide , dupa care urmeaza cele solide.  dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat, il impart in parti cat...Citeste continuarea

Pilaf in stil caribian

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute. Se adauga orezul si se prajeste putin. Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac. Cand incepe sa fiarba,se da la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]