A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orez cu legume picante si peste

Postat de: aalliinnaa07 in Peste

Intr-o cratita se pune la fiert orezul. Spalam legumele, apoi le taiem fasii si le amestecam pe toate intr-un castron.Intr-o tigaie intinsa punem ulei, iar cand s-a incins adaugam legumele si...Citeste continuarea

Omletica "love"

Postat de: LadyCrs in Aperitive / Garnituri

Batem oule si le condimentam. Punem putin ulei in tigaie si asezam forma de silicon in forma de inimioara in care punem jumatate din compozitia de oua. Lasam sa se rumeaneasca usor si o intoarcem...Citeste continuarea

Orez cu lapte si bucati de portocala

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Se spala bine orezul, se pune apa, sare si se lasa sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase adaugam laptele dulce si amestecam continuu, pentru a nu se lipi. Cand este aproape gata fiert, se adauga...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu legume...

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Am batut bine ouale, le-am asezonat cu sare si piper, apoi am incorporat ciupercile si bucatelele de legume uscate. Am turnat totul in tava tapetata cu o foaie de copt, apoi am dat la cuptor (10...Citeste continuarea

O reteta de vis: Pui cu portocale...

Postat de: adnia in Pui

In primul rand se prepara marinata din: ulei de masline (5-6 linguri), condimente,rozmarin, sucul de la 1 portocala si 1 lamaie (impreuna cu coaja rasa de la acestea) si 1 pahar apa. Se unge puiul...Citeste continuarea

Ouă umplute cu fructul stea...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Feliile de carambola se taie mărunt și se amestecă cu iaurtul. Oul se taie în două și se îndepărtează gălbenușul.  Cu o linguriță, se umple oul cu iaurtul...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: privatelaura in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb sa iasa tari. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie in doua jumatati fiecare ou. Jumatatile de ou se...Citeste continuarea

Osso Bucco Milanesse

Postat de: adnia in Vita

Se trec feliile de rasol prin faina si se prajesc in unt cate 4-5 min. pe fiecare parte, apoi, in untul ramas, se calesc legumele curatate si taiate cubulete. Dupa cca 6 min se adauga pastele de...Citeste continuarea

Ostropel de porc cu afumatura

Postat de: aliliana in Porc

Carnea a fost spalata si portionata, ceapa curatata si taiata marunt. Intr-o tigaie am pus untul la incins, am adaugat carnea de porc  pe care am prajit-o foarte putin. Am scos carnea, si am...Citeste continuarea

Osso bucco milanez

Postat de: medioto59 in Vita

Spalam bucatile de carne, le stergem bine cu un prosop absorbant, le condimentam cu sare si piper, dupa care le dam pe rand prin faina. Le scuturam usor de excesul de faina. Intr-un vas de tuci...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cele 5 oua se pun intr-un castron se adauga sare dupa gust si se bat bine cu o furculita. Ce inseamna bine? Adica aproximatix 2 minute si apoi se adauga restul de ingrediente. In prima faza...Citeste continuarea

Omletă japoneză cu alge nori şi...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie.  Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o...Citeste continuarea

Omleta zdrentuita

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Ouale condimentate cu sare si piper dupa gust le batem bine.Adaugam sunculita taiata marunt si cascavalul taiat cubulete sau ''julien'',in functie de cheful avut,asa taiem si ingredientele.lasam...Citeste continuarea

Orez cu lapte si vanilie

Postat de: ela in Dulciuri

Punem 1litru de lapte la fiert intr-o cratita de ceramica si lasam pe foc pana aproape incepe sa fiarba,apoi adaugam orezul spalat in prealabil.Lasam pana se inmoaie orezul,amestecand mereu,spre...Citeste continuarea

Oua de prepelita cu cascaval

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas mic de yena uns cu unt,punem jumatate din cantitatea de cascaval ras,deasupra ouale sparte intr-un locas,sa nu se amestece,acoperim cu smantana amestecata cu piper(de sare nu e...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb , sa fie tari,se racesc ,se curata de coaja si se taie pe jumatate.Din 3 galbenusuri pregatim niste maioneza,cu care ornam ouale. Restul de galbenusuri le pasam bine,le amestecam...Citeste continuarea

Omleta la cuptor pe pat de paine toast

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Batem ouale cu putina sare, adaugam mustarul, laptele si mararul tocat . Sunca presata o feliem. Carnea de porc de la garnita la fel o feliem. Gogosarul il taiem julien. Ungem o forma...Citeste continuarea

Orez copt

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

-legumele se taie marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei -se adauga orezul spalat si se amesteca in continuu cca 5 minute -se adauga sare,piper,boia -se toarna 3 cani de...Citeste continuarea

Oua umplute cu pate

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 . Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana ) Din galbenusuri, pate, mustar, smantana...Citeste continuarea

Omleta Alessia

Postat de: amalia01 in Mancare copii

-ouale se sparg si se bat bine cu furculita   -se toarna incet laptele   -se adauga cascavalul ras   - se presara sarea   -intr-o tigaie de Teflon se...Citeste continuarea

Orange pie (portokalopita)

Postat de: Oana in Prajituri

Pentru inceput trebuie sa taiem sau sa rupem foile de placinta in bucati mici si sa le lasam la uscat, intr=o tava. Din cand in cand se mai amesteca sa se usuce bine. Se lasa cateva ore, cel putin...Citeste continuarea

Oua ascunse in rosie

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

  Se prepara extrem de usor: taiem capacelele rosiilor, si cu o lingura le scoatem continutul. Obtinem astfel niste gaoace, pe care le condimentam putin in interior. Apoi le asezam pe 2...Citeste continuarea

Orez in lapte de cocos

Postat de: rodicamaria in Dulciuri

Laptele de cocos impreuna cu zaharul se pun la foc mic,intr-o oala cu strat antiaderent(eu am un set de oale cu strat de ceramica alba-de la Auchan).Cand da in fiert se adauga orezul. Se fierbe in...Citeste continuarea

Otet aromat

Postat de: adnia in Sosuri

  Acesta este un otetul aromat pe care il folosesc la salate: in otet de struguri natural si vechi de 3 ani au stat la macerat muuulte mirodenii ( boabe de coriandru, chili, cimbru,...Citeste continuarea

O salată delicioasă

Postat de: Ade200 in Salate

Taiaţi prazul rondele fine fără partea verde, castravetele felii şi presăraţi puţină sare. Spălaţi şi rupeţi frunzele de spanac sş le presăratţ peste celelalte. Avocado îl...Citeste continuarea

Orez de post

Postat de: alice_ciobanu in Mancaruri de post

Simplu: Intr-un ceaun puneti uleiul si cand e incins turnati orezul. Amestecati un minut dupa care stingeti cu apa rece. Doua masuri de apa pentru o masura de orez, cam asa era nu? :)) Lasati la...Citeste continuarea

Omleta din orez

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Orezul se pune la fiert.La o ceasca orez punem 3 de apa.Cind acesta a fiert bine,il punem intr-un bol. Adaugam sare,piper,patrunjel tocat si amestecam bine.Adaugam apoi ouale si amestecam din...Citeste continuarea

Omleta cu bacon,patrunjel si cascaval

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale bine cu un praf de sare, adaugam cascavalul ras pe razatoarea mare, patrunjelul taiat marunt si baconul taiat cubulete. Adaugam si piper si putina boia dulce si putin busuioc. Se pune...Citeste continuarea

Orez cu dovleac si ciuperci

Postat de: alba_zori in Mancaruri de legume

Foarte simplu si rapid: 1.Am calit putin usturoiul in putin ulei de masline si am adaugat ciupercile curatate si taiate cubulete mici,apoi si dovleacul si am lasat putin cu capacul inchis,apoi...Citeste continuarea

Oua umplute cu peste in sos de...

Postat de: danakarin in Aperitive / Garnituri

Am fiert 5 oua. Le-am decojit, am obtinut astfel 10 jumatati. Eu obisnuiesc sa tai ouale pe latime si apoi sa mai tai la baza un pic din albus ca sa nu se rastoarne. Am taiat lamaia, salvand...Citeste continuarea

Orez in 3 culori

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Orezul il spalam si il punem la fiert. La 1 cana de orez punem 3 de apa. Cand orez e fiert il impartim in trei parti egale. Prima parte o amestecam cu parmezan. A doua parte o amestecam cu...Citeste continuarea

Orez cu amestec mexican

Postat de: patrick_2010 in Aperitive / Garnituri

Circa 50 ml ulei se pun intr-o tigaie. Cand e fierbinte se adauga orezul (cca 8 "maini") se lasa putin sa se inroseasca (nu foarte mult). Intre timp intr-o craticioara punem cca 500 ml...Citeste continuarea

Ou fiert in cirnati

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Se fierb patru oua,apoi se decojesc si se dau prin faina. Cirnatii se desfac si compozitia se amesteca cu busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Se imparte in 4 parti egale si imbracam...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: pittbull in Mancaruri cu carne

Ouale se bat cu sare si piper.Se adauga putin lapte.se calesc ardeii ,dovlecei.cind acestia s-au calit,adaugam kaizerul,crenvustii si salamul taiate julienne.Lasam sa se rumeneasca dupa care punem...Citeste continuarea

Ochi de păun

Postat de: Ade200 in Prajituri

Se amestecă ingredientele pentru aluat. Se întind 2 foi, cam de 15 cm lăţime fiecare. Pe margini se pun vişinele fără sâmburi şi se rulează aluatul peste vişine.  Se...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: caroline in Mancaruri de post

legumele se taie cuburi,patrunjelul se toaca marunt.se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei.daca e necesar aaugam putina apa si lasam sa scada bine.punem sare si piper. intr-o alta tigaie...Citeste continuarea

Ochi de bufnita

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru aluat frecam drojdia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere, adaugam putin lapte caldut si o mana de faina, amestecam si obtinem maiaua pe care o lasam la crescut pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Oua coapte in cartofi

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Am copt cartofii 1 h si 30 min, pana s-au inmuiat bine, apoi i-am lasat cateva min sa se racoreasca, apoi i-am taiat orizontal in partea de sus , formand un capacel. Am scobit continutul cu o...Citeste continuarea

Oua umplute cu pateu de porc

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Se pun ouale la fiert timp de 4-5 minute (cat sa fie tari). Se curata de coaja si se taie pe lung. Galbenusul de ou de pune intr-un castron si se sfarama bine cu o furculita. Se adauga pateul, se...Citeste continuarea

O inghititura dulce: budinca...

Postat de: adnia in Dulciuri

Se pune laptele pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga zaharul, apoi faina de orez in ploaie, amestecandu-se continuu, ca sa nu se prinda de fund. Se fierbe la foc mediu, cand orezul este fiert...Citeste continuarea

Oameni de zapada - aperitiv pentru...

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Amestecam urda cu maioneza, sare si piper dupa gust. Incepem sa modelam cu mana bilute cat nuca. Suprapunem 2 bilute, una peste cealalta, dupa care incepem sa punem ochisorii, caciula si...Citeste continuarea

Ou in ardei gras

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Feliile de ardei se spala . Intr-o tigaie unsa cu ulei se pun feliile de ardei. Se lasa in jur de un minut. Se pune in centrul fiecaruia cite un ou.Se lasa sa se inchege oul si se...Citeste continuarea

Oua umplute cu hrean

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza. Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor,...Citeste continuarea

Oua umpute "ciufulite"

Postat de: Monica1997 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale,se scot galbenusurile si se freaca cu putina sare si sare de lamaie,apoi se adauga o lingurita de mustar si un praf de piper. Dupa amestecarea acestora picuram putin ulei si incepem...Citeste continuarea

Omleta coreana cu nori (Gaeran Mari)

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

  Se bat ouale cu putina sare ,ca pentru omleta. Incalzim o tigaia  de 20 cm si punem putin ulei.  Turnam ouale batute in tigaie si cand aproape s-au facut punem si foaia de...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci si carne tocata

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste cu putin ulei si apa, intr-o tigaie wok sau una mai inalta. Cand a devenit translucida se adauga carnea tocata, amestecandu-se continu ptr a nu se...Citeste continuarea

Orez cu mix de branzeturi

Postat de: pittbull in Aperitive / Garnituri

Orezul se pune la fiert. Morcovii se curata si se dau prin razatoare. Dovlecelul se taie cuburi mici, iar usturoiul se taie felii. Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu...Citeste continuarea

Orez cu fructe de mare

Postat de: pittbull in Fructe de mare

Se pune orezul la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se caleste jumatate din ceapa cu usturoiul zdrobit cu mana. Dupa ce usturoiul a prins culoare se scoate din tigaie si il aruncam. Se adauga...Citeste continuarea

Oua fidea

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie cu 20 gr unt si 4 linguri de ulei se pun rosiile tocate sau cele din cutie, se adauga jumatate de ceapa tocata foarte marunt si se lasa la foc iute adaugand putina sare, apoi se da...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat. Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua, sunca tocata marunt, castravete...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]