A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Penne cu ton

Postat de: Sorinnaa in Penne

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa  si o tocam marunt.  O calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Aluatul se prepara simplu amestecand toate ingredientele( maxim 3 minute), va rezulta o bila de coca pe care o vom imparti in doua bucati. Infoliem bucatile de coca si le punem la congelator...Citeste continuarea

Pui picant cu legume

Postat de: aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele, rosiile cuburi, mararul, patrunjelul si ardeiul iute le taiem marunt.(eu am folosit marar...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: Dya in Prajituri

Intr-un vas cernem faina, facem o adancitura si adaugam drojdia si cescuta cu apa calda. O lasam la dospit pentru 10 minute, aproximativ, si apoi, cu restul ingredientelor framantam aluatul pe...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: krysty in Piine

Mod de preparare maia : Asezam cubul de drojdie intr-un castron.Adaugam apa,faina,zaharul,sarea si amestecam bine pana cand maiaua devine ca o smantana groasa.Acoperim castronul cu un prosop si...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: Dya in Prajituri

Am vrut un gust autentic de dovleac, de aceea nu am folosit prea multe adaosuri in compozitia placintei! De fapt am optat doar pentru zahar! Insa, ramane la alegerea voastra! Este deosebit de buna...Citeste continuarea

Pastrama de vitel

Postat de: rhapsody in Vita

1. Preparam un amestec din ingredientele uscate. 2. Muschiul de vitel curatat de pielite il intepam din loc in loc cu cutitul apoi il invelim in condimente. Il punem intr-un vas, il acoperim cu...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si crema de caise

Postat de: Creatsa in Prajituri

Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga zaharul si zaharul vanilat lingura cu lingura si mixeaza pana devine o bezea tare si lucioasa. Cerne faina si adaug-o si pe ea albusurilor...Citeste continuarea

Pasta de branza cu telina verde

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam frunzele de telina, le scurgem bine de apa si le taiem. Le asezam in robot, impreuna cu sarea, piperul si uleiul. Obtinem o pasta. 3/4 din cantitatea obtinuta o punem intr-un borcan...Citeste continuarea

Piure de avocado cu biscuiti...

Postat de: krysty in Mancare copii

Se curata fructele, se taie cuburi mici si cu ajutorul unei furculite se paseaza. Biscuitii ses farama cu ajutorul unui sucitor si se adauga la pasta de fructe. Apoi se omogenizeaza totul ....Citeste continuarea

Painici umplute cu branza

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Batem oul cu un praf de sare si zahar;drojdia dizolvata cu putin lapte,le rasturnam in vasul cu faina cernuta,incorporam laptele,amestecam bine,daca e nevoie mai adaugam lapte pentru un aluat de...Citeste continuarea

Pulpe de pui in sos cu busuioc

Postat de: Dya in Pui

Rumenim pulpitele/copanelele, adaugam morcovul feliat si ardeii toacati marunt. Cand s-au inabusit usor, presaram condimentele si adaugam vinul alb. Lasam carnea sa fiarba pana este bine...Citeste continuarea

Pizza cu ton

Postat de: rocsi_1612 in Pizza

Blatul: Drojdia o amestecam cu zaharul pana se divolza. Apa minerala o incalzim putin cat sa fie calduta. Intr-un bol punem faina, uleiul si drojdia. Amestecam usor cu mana si turnam...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni si bezele

Postat de: krysty in Prajituri

Intr-un vas se freaca galbenusurile de oua cu 200 g de zahar. Cand pasta se deschide la culoare se adauga laptele, uleiul, faina si praful de copt, si se amesteca bine pana rezulta un amestec fara...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: krysty in Prajituri

Mod de preparare maia : Se aseaza cubuletul de drojdie intr-un castron.Se adauga laptele caldut si apoi faina.Se amesteca bine pana cand devine ca o smantana groasa.Se acopera castronul cu...Citeste continuarea

Prajitura de Iaurt cu Mascarpone...

Postat de: Dya in Prajituri

Incepem prin hidratarea gelatinei, timp in care amestecam iaurtul cu smantana, cu mascarpone si cu zaharul, atat cel pudra, cat si cel vanilat.   Adaugam esentele, punem si gelatina (topita...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se framanta un aluat din ingredientele pentru foi, se infaineaza si se lasa la crescut o ora. Se imparte coca in doua si se vor intinde doua foi pe o suprafata infainata. Merele se spala, se...Citeste continuarea

Placinta de pui fara blat

Postat de: lumearuxandrei in Pui

Am dat pe razatoare morcovul si cartoful (ambele legume au fost crude), am adaugat carnea de pui, ouale, verdeata tocata marunt, smantana si mustarul. Se amesteca totul foarte bine, se adauga...Citeste continuarea

Prajitura cu prune

Postat de: andaoana in Prajituri

Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .  Adaugam uleiul , praful de copt si faina . Amestecam pana cand se omogenizeaza bine . Intr-o tava unsa cu unt...Citeste continuarea

Prajitura racoritoare cu lapte

Postat de: gab_s19 in Prajituri

Blatul  Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga cele 10 linguri de gris  si se amesteca energic pana cand compozitia devine cremoasa....Citeste continuarea

Platoul "lenesului"

Postat de: Dya in Mancaruri cu carne

Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam...Citeste continuarea

Pasta de gogosari

Postat de: rhapsody in Conserve

1. Tocam gogosarii marunt cu ajutorul robotului.  2. Punem uleiul la incins intr-o cratita groasa, dam drumul gogosarilor, sarii, foilor de dafin si zaharului. 3. Lasam totul la foc mic...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou. Faina o amestecam cu praful de copt si...Citeste continuarea

Painici cu scortisoara

Postat de: ianculubita in Piine

Frecam oul cu un 1/2lingurita sare,zahar,vanilie apoi rasturnam in vasul cu faina cernuta; drojdia inmuiata cu putin lapte caldut,amestecam totul bine,adaugam lapte cate putin,iar la sfarsit...Citeste continuarea

Prajitura cu afine si ricotta

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Pentru aceasta reteta separam albusurile de galbenusuri. Intr-un bol amestecam albusul cu zaharul pana devine o spuma tare. Separat, amestecam galbenusurile, ricotta, untul topit si laptele....Citeste continuarea

Pui la cuptor cu cartofi

Postat de: Silvia74 in Pui

Se spala puiul, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele pentru pui. Apoi curatam cartofii ii taiem in 4 pe lungime si ii condimentam cu sare si o lingura de ulei. Ungem o tava cu doua...Citeste continuarea

Placinte cu branza si cascaval la...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Aluatul nu necesita crestere. Untul se topeste apoi se amesteca cu branza faramitata si chimenul, se adauga iaurtul, ouale si faina plus drojdia. Se framanta un aluat care se infaineaza usor si...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: baby_ktalyna in Pizza

Facem aluatul amestecand ingredientele in urmatoarea ordine:  faina cu sarea apoi in apa calduta dizolvam drojdia impreuna cu zaharul,turnam peste faina si framantam.Treptat adaugam si cele...Citeste continuarea

Plăcintă cu mere

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se pregăteşte umplutura : se curăţă merele de coajă şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari.Se pun la foc mic cu zahărul, esenţa şi scorţişoara şi se lasă să se înmoaie...Citeste continuarea

Paella

Postat de: botcrina in Porc

Curăţăm şi tăiem legumele cubuleţe. Tragem legumele la tigaie, apoi adăugăm carnea tăiată şi ea cubuleţe. Punem putină apă si lăsăm să fiarbă până este pătrunsă...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si nuci fara aluat

Postat de: marianascarlat in Prajituri

Faina, grisul, laptele praf, praful de copt si o cana cu zahar se amesteca bine. Merele spalate si sterse se rad cu coaja cu tot(cele mai multe vitamine si minerale sunt in coaja) si nu se...Citeste continuarea

Pere in aspic

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Perele au fost spalate, curatate si taiate cubulete. Eu le-am lasat si coaja. Intr-o cratita am pus untul. Peste unt,  perele, le-am calit pret de 5 minute. Am adaugat siropul de zahar,...Citeste continuarea

Placinta sarata cu zucchini

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml lapte caldut si lasam la dospit 10 minute.  Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de portocale

Postat de: gaby_d in Prajituri

Mod de preparare   Blat . Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu un varf de cutit sare, pana obtii o spuma legata. Adauga treptat zaharul si...Citeste continuarea

Prajitura marmorata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat: Biscuitii se macina.Ciocolata maruntita,amestecata cu frisca si untul,pe foc pana se topeste si devine o crema omogena.Se ia de pe foc si se toarna in ea biscuitii macinati,omogenizam...Citeste continuarea

Piept de pui cu susan si mac

Postat de: Zamfira in Pui

Se spala pieptul de pui si se taie felii de grosimea unui deget, apoi de o lungime de 3-4 cm. Pudram carnea cu un condiment special pentru pui sau un amestec de mirodenii, sare si piper....Citeste continuarea

Penne Rigate cu Brocolli la cuptor

Postat de: rodicamaria in Paste

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj,se strecoara si se lasa sa se raceasca. Brocolli se desface buchetele mici si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara si se lasa sa se...Citeste continuarea

Pulpe de pui aromate cu legume...

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min. Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune...Citeste continuarea

Pogacele cu branza by Mitinita

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Laptele se incalzeste putin. In laptele cald se adauga zaharul si drojdia.Se lasa sa se odihneasca 5 min.,apoi se adauga faina,apa, sarea uleiul si galbenusul de ou. Se framanta pana se...Citeste continuarea

Paste cu ardei copt

Postat de: Ela68 in Tortellini

1. Mai intai se coc ardeii, se curata si se taie fasii. 2. Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs in sita. 3. Punem rosiile la calit cu o lingura de...Citeste continuarea

Pachetele cu branza si stafide

Postat de: baby_ktalyna in Prajituri

Am pregatit o maia din 3 linguri de lapte caldut, 2 de zahar si pliculetul de drojdie. Faina se cerne, separat se bat cele 3 oua cu cele 100 gr de zahar, apoi adaugam pe rand peste faina: maiaua,...Citeste continuarea

Prajitura cu gem de mere si biscuiti

Postat de: Sorinnaa in Prajituri

Se zdrobesc biscuti si se asaza pe fundul tavi, se pune gemul de mere peste biscuiti. Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul pana...Citeste continuarea

Prajitura Lavinia

Postat de: cris2711 in Prajituri

1.Intr-un castron am mixat margarina cu zaharul si zaharul vanilat,cand este mixat bine se adauga galbenusurile si se mixeaza in continuare. Am adaugat zeama de lamaie,faina si praful de copt....Citeste continuarea

Prajitura Dana :)

Postat de: papabundetot in Prajituri

Galbenusul l-am separat de albus,l-am frecat bine cu zahar pudra si cel vanilat,apoi am batut albusurile spuma tare.Am incorporat usor galbenusurile peste spuma de albus,apoi am adaugat...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu pui si praz

Postat de: aliliana in Pui

Carnea de pui se spala, se portioneaza si se pune la scurs. Legumele se curata, se spala si se toaca. Carnea se da cu sare si piper. Se pune intr-o cratita ulei la incins. Se pune carnea si se...Citeste continuarea

Prăjitură cu dovleac

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Dovleacul ras se amestecă cu 3 linguri de zahăr și se pune la foc mic. Se amestecă ușor cu o lingură din când în când pentru 15-20 minute până obținem un piure. Se...Citeste continuarea

Paine neagra cu tarate

Postat de: andaoana in Piine

Amestecam intr-un vas mai mare  faina cu taratele si in mijloc facem o gaura. Amestecam separat laptele incalzit putin cu drojdia pana cand se dizolva bine drojdia. Turnam acest amestec...Citeste continuarea

Pizza picantă cu ciuperci

Postat de: Ade200 in Pizza

Se cerne făina si se amestecă în ea drojdia uscată. Se căleşte, cam de jumătate, ceapa tăiată felii subţiri în puţin ulei de care doriţi. Eu am pus ulei de...Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de: aalliinnaa07 in Paste

Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet, apoi le punem sub un jet de apa rece si le lasam la scurs. Punem intr-o tigaie ulei de masline si calim ceapa taiata marunt, apoi adaugam...Citeste continuarea

Piure de mazare cu cartofi

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Am pus cartofii si mazarea la fiert separat, pentru ca mazarea fierbe mai repede.  Am pus apa in vas, am adaugat cartofii, am acoperit cu capacul si am lasat vasul la incins pana acul...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]