A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui pe pat de varza

Postat de: mimmi in Pui

Taiem varza fideluta,dam morcovii pe razatoare,taiem ardeiul fasii,usturoiul feliute si ceapa julien. Calim legumele de mai sus intr-o lingura de ulei,pana s-au inmuiat cat de...Citeste continuarea

Paine alba fara framantare

Postat de: timea in Piine

Punem drojdia la dospit in aprox 100 ml apa calduta in care am dizolvat si mierea. Intr-un vas cernem faina si o amestecam cu sarea. Facem o gaura in mijloc si turnam drojdia dospita. Cu...Citeste continuarea

Paine taraneasca

Postat de: RuxyRux in Piine

Eu nu am avut cantar asa ca...am luat o punga de faina alba de 1 kg am cernut-o ...si am scos din ea un sfert pe care l-am inlocuit cu faina integrala cu tarate. Cu putina apa calduta , si o...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi

Postat de: ianculubita in Prajituri

1-Albusurile batute spuma cu un praf de sare, adaugam zahar, mixam bine in continuare pana se topeste zaharul, adaugam macul, nuca de cocos, vanilia, faina si amestecam totul cu o spatula;...Citeste continuarea

Pate de ficat cu cascaval

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Ficatul bine curatat si spalat il punem la fiert cu ceapa, morcovul si telina de asemenea curatate, spalate si taiate; dupa ce au fiert bine, le strecuram, adaugam jumatate din cantitatea de unt,...Citeste continuarea

Pulpe de pui in stil toscan

Postat de: MotanLaOale in Pui

Se curata ceapa si ardeiul, se toaca si se pun intr-o tava in 3 linguri de ulei de masline. Se face un amestec din ulei de masline, busuioc, boia, piper, sare, curry, se ung bine pulpele cu el...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor

Postat de: MotanLaOale in Porc

Pieptul de porc se taie felii de 1-1,5 centimetri. Ceapa se curata si se taie felii groase. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele. Fiecere felie de piept se...Citeste continuarea

Pastrama de pui

Postat de: RuxyRux in Mezel de casa

Avantajul la aceasta bunatate e ca ai scapat de cumparat de la magazin...dezavantajul e ca dureaza , va sta la saramura cu usturoi  24 de ore....dar eu zic ca merita! Vom face dintr-o cana...Citeste continuarea

Pulpă de viţel cu legume...

Postat de: diaconta in Vita

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit. Intr-un vas de lut,am pus...Citeste continuarea

Prajitura rapida

Postat de: Creatsa in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu 150 g zahar si esenta de vanilie pana se topeste zaharul si isi dubleaza volumul. Separat albusurile se bat spuma cu un praf de...Citeste continuarea

Prajitura "a la Ramo"

Postat de: ramo05 in Prajituri

Blatul: se bat albusurile spuma cu cele 10 linguri de zahar si 4 linguri de apa, puse pe rand, pana devine o bezea groasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul. Faina se cerne si se amesteca...Citeste continuarea

Painici umplute cu branza feta...

Postat de: medioto59 in Piine

Aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus ingredientele in urmatoarea ordine: sarea, zaharul, apa, uleiul, iaurtul, untul, faina si drojdia. Lasam pe programul de aluat si cand acesta este...Citeste continuarea

Painica

Postat de: Ana_Maria_P in Piine

Facem prima data o maia, ca la cozonac, adica punem un pahar de lapte la fiert cu zaharul, il lasam sa se raceasca un pic, trebuie sa fie doar caldut.Punem drojdia, 2 linguri de faina si...Citeste continuarea

Penne cu perisoare in legume

Postat de: Ana_Maria_P in Penne

Perisoarele: Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: alexandra_petruta90 in Dulciuri

Cele 5-6 linguri de zahar se topesc in forma in care doresti sa faci prajitura. Dupa ce s-a topit il intinzi si pe margini, apoi asezi merele...pe fund si pe parti. Se da deoparte.....Citeste continuarea

Pui umplut in crusta de ierburi

Postat de: adnia in Pui

  Am umpult vasul roman cu apa si l-am lasat asa cca 30 min. Intre timp, m-am ocupat de pui si am taiat usor pielea de pe "burta", apoi, cu degetele, am desprins pielea de pe...Citeste continuarea

Prajitura cu sirop de menta si...

Postat de: adnia in Prajituri

Incingem cuptorul la 200 de grade. Se separa cu grija albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca bine cu ulei pana devin ca o maioneza subtire si se adauga zaharul. Se bate crema in...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: getix in Prajituri

Merele se curăţă   de coajă. Se taie  fâşiuţe, precum feliile de portocale  si se amesteca cu scortisoara, zaharul  si z.vanilat . Cele 6 linguri de zahăr se...Citeste continuarea

Pandispan cu mere - Cum sa faci cel...

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Iata cum se prepara Reteta Pandispan cu mere - Cum sa faci cel mai bun desert de casa cu mere Se pune cuptorul la incalzit la 180 de grade. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoarea...Citeste continuarea

Prajitura cu biscuiti

Postat de: aliliana in Prajituri

Se face o ,, solutie " din lapte (300 ml), esenta de vanilie, zahar (cca 3 linguri ). In aceasta se vor inmuia biscuitii care vor constitui foile. Crema : 4 oua, 10 linguri zahar, 800 ml...Citeste continuarea

Pizza cu cascaval Delaco

Postat de: antici_gabytza in Pizza

Aluatul -amestecam faina cu sarea,zaharul,drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit...Citeste continuarea

Paine din faina integrala cu...

Postat de: danakarin in Piine

Prajim semintele si le lasam sa se raceasca un pic. Introducem ingredientele, cu exceptia semintelor de floarea soarelui in ordinea in care au fost insirate in cuva masinii de copt paine si alegem...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cascaval si cartofi...

Postat de: Zamfira in Pui

Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o...Citeste continuarea

Paine

Postat de: antici_gabytza in Piine

Amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul drojdia dizolvata in putina apa si amestecam. Adaugam iaurtul si treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si caramel

Postat de: miha in Prajituri

Caramel: Zaharul se caramelizeaza. Se da deoparte si turnam smantana pentru frisca (atentie la aburi!) Punem din nou pe foc si amestecam continuu pana se topeste caramelul si compozitia...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca crocanta

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Ciocolata o topim la foc mic sau la microunde impreuna cu untul. Adaugam zaharul si esenta de rom si mixam compozitia pana se racoreste bine. Adaugam galbenusurile unul cate unul mixand...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos,...

Postat de: Sidy in Prajituri

Blatul Albusurile le batem spuma cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si le mixam iar pina se intaresc. Adaugam nuca de cocos si cu o spatula amestecam incet sa se omogenizeze. O...Citeste continuarea

Paine Ciabatta

Postat de: doralinda72 in Piine

Punem in masina de paine intai lichidele, apoi sarea, faina si la urma drojdia si punem la programul ptr framantare si dospire ( ptr cine are moulinex e programul 13), dureaza in jur de o ora si...Citeste continuarea

Pernute din mamaliga ramasa

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Mamaliga rece, am amestecat-o cu faina si putina branza rasa din aceea foarte tare si sarata si apoi am framanatat la ea pana ce a iesit un aluat nelipicios. Intr-un minut a fost gata toata...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor cu curry si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se pun impreuna cu laptele intr-o farfurie adanca. Se acopera cu o folie alimentara si se lasa in frigider cel putin 1 ora (asa carnea e mai frageda). Se scot din lapte se pun pe un...Citeste continuarea

Paine cu branza

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Aluatul : faina se pune intr-un vas, se amesteca cu drojdia si sarea. Peste aceasta se pune apa (300ml) calduta. Se framanta impreuna cu uleiul un aluat suficient de maleabil ca sa fie intins cu...Citeste continuarea

Poale'n brau

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Se face o maia din drojdie, apa minerala, 3 linguri de zahar si 3 de faina si se lasa la dospit 15-20 de minute. Separat se cerne faina si se amesteca cu sarea. Galbenusurile se freaca cu zaharul,...Citeste continuarea

Painici Laugenbrot

Postat de: timea in Piine

Lasam drojdia la dospit in putina apa calduta amestecata cu o lingurita zahar, timp de aprox 10 min. Punem faina intr-un vas, amestecam cu sarea si facem un cerc in mijloc unde turnam apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: gurita_ta2005 in Prajituri

Mod de preparare aluat: Ouale se mixeaza cu zaharul, pe rand se adauga uleiul, laptele si praful de bicarbonat stins in otet. Dupa ce s-au omogenizat, se adauga treptat faina, pana se obtine o...Citeste continuarea

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul Zepter pe plita, gol, si il lasam sa se incalzeasca la o intensitate medie.Dupa 3-5 minute il...Citeste continuarea

Prajitura Excelent

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Blatul: -peste albusurile mixate spuma adaugam zaharul si mixam pana devine bezea -galbenusurile le amestecam cu 2-3 lg ulei si le adaugam in compozitia de bezea,omogenizam -in faina...Citeste continuarea

Prajitura ''Pacatul Dulce"

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Foi: Albusurile se bat spuma tare se adauga zaharul si se bate ca la bezea. Se adauga nuca si amidonul si se amesteca cu miscari circulare, pe verticala. Se imparte compozitia in doua, se...Citeste continuarea

Pufoasa

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Foile: Se freaca margarina cu zaharul, se adauga oul, cacaoa, praful de copt, laptele si faina. se face o coca care se imparte in 2 foi. Crema de cocos Albusurile se bat cu zaharul ca...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si fructe

Postat de: dalina2007 in Prajituri

Pentru blat: Se separara albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu uleiul la fel cum procedam la maioneza. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apa si se mixeaza...Citeste continuarea

Pui rustic

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Oala de pământ se umple cu apă și se lasă 20-30 min. Puiul se tranșează în bucăți potrivite, se spală bine și se lasă la scurs. Ceapa se curăță, se spală și se taie...Citeste continuarea

Prajitura cu menta

Postat de: adnia in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma tare (sa nu se desprinda de pe paletele mixerului). Cand spuma e...Citeste continuarea

Placinte cu branza

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Amestecam faina cu sarea, zaharul vanilat, zaharul si facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta. Adaugam untura, ouale batute si iaurtul. Incepem sa framantam o coca...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de casa si crema...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Ouale se bat cu zaharul, se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit se adauga faina. Se framanta un aluat pe care eu l-am dat la frigider si am trecut la pregatirea cremei. Am pus la fiert...Citeste continuarea

Penne cu sos

Postat de: LadyCrs in Penne

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei. Punem la calit cabanosii in foarte putin ulei, dupa care adaugam ardeii si ciupercile. Condimeantam dupa gust. Dupa ce s-au innabusit...Citeste continuarea

Prajitura cu crema ganache si...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Bati spuma albusurile. Galbenusurile le freci bine cu zaharul si uleiul. In albusurile spuma adaugi amestecul de galbenusuri ,amesteci usor. Adaugi apoi faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Pulpe de pui pe sare

Postat de: gaby_d in Pui

Asezi intr-o tava sare mare, grunjoasa. Deasupra pui folie de aluminiu sau hartie pentru copt Intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de...Citeste continuarea

Pulpa de porc in crusta de portocale

Postat de: Poliana in Porc

Portocala o spalam bine de tot, apoi razuim coaja.  Stoarcem sucul de la portocala. Bucata de carne o spalam apoi o stergem bine. Patrunjelul si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu...Citeste continuarea

Prajitura cu glazura si nuca

Postat de: aalliinnaa07 in Prajituri

Amesteci margarina cu zaharul, adaugi oul, mierea, praful de copt, laptele si treptat faina.Obtinem un aluat care nu trebuie sa fie moale.Coci aluatul in tava unsa si tapetata.Dupa ce se raceste...Citeste continuarea

Pizza Delaco

Postat de: ella87 in Pizza

Aluat pizza: punem faina intr-un bol, in mijloc facem o adancitura si punem drojdia,zaharul, apa calduta si amestecam, mai punem apa framantam pana aluatul se dezlipeste dupa mana, punem si putin...Citeste continuarea

Pate de casa

Postat de: privatelaura in Ficat

Ficateii se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu putina sare. Ceapa si morcovii se curata si se spala si se pun la fiert in aceeasi oala cu ficateii. Se lasa la fiert cam 30-40 min. ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]