Pulpe de curcan umplute cu ficatei
Postat de: Sidy in CurcanIn pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune...Citeste continuarea
Prajitura "Kinder Pinguin"
Postat de: kukibella in PrajituriCrema: frişca se mixeaza pana se ıntareşte; se adauga pe rand mierea, laptele, esenta de vanilie şi gelatina (se prepara dupa instructiunile de pe pachet); se mixeaza şi se da la frigider....Citeste continuarea
Piept de pui marinat la gratar
Postat de: lilik in PuiIntr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua. Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste...Citeste continuarea
Placinte cu branza(Branzoaice)
Postat de: carla27carla in DulciuriAluatul se prepara astfel: se cerne faina intr-un vas adanc. Facem loc la mijloc unde punem drojdia inmuiata cu 2 linguri de zahar si 100 ml din laptele caldut, dupa care lasam o jumatate de ora...Citeste continuarea
Pulpe la cuptor
Postat de: gepiza in PuiPulpele se spala bine, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust. Se pun in tava si se adauga sare si condimente. Se acopera cu apa si se da la cuptor. Se lasa pana cand scade apa si sunt...Citeste continuarea
Pasta de ardei iute cu piper de...
Postat de: mitinita in ConserveUleiul de chili: Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil. Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul. ...Citeste continuarea
Pui shanghai
Postat de: medioto59 in Aperitive / GarnituriPieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si...Citeste continuarea
Prajitura "Maria"
Postat de: Maria68 in DulciuriCuptorul se incinge la foc potrivit. Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa. Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat adaugam cate o lingura...Citeste continuarea
Plăcintă cu prune şi brânză de...
Postat de: Ade200 in PrajituriAm curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit! Cuptorul îl aprindeţi după ce desfaceţi prunele. Am bătut ouăle cu sarea, apoi cu...Citeste continuarea
Paste cu piept de pui, porumb si...
Postat de: gaby_d in FarfallePune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu. Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate. Lasa la calit pana prind o culoare...Citeste continuarea
Prăjitură cu măr şi glazură de...
Postat de: diaconta in PrajituriAm pregatit mai întâi coca. Am pus drojdia cu o lingurita de zahar,o lingura de faina si putin lapte caldut sa dospeasca. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea ,zaharul si untul...Citeste continuarea
Pasta de gogosari, telina si ardei...
Postat de: Ina in ConserveAm curatat gogosarii, i-am spalat si i-am tocat marunt la robot. Am procedat la fel cu telina si ardeiul iute. Am pus cele 3 compozitii la foc mic, intr-o oala incapatoare . Am...Citeste continuarea
Pestisor cu Miez de lapte
Postat de: amalia01 in Sandvisuri- felia de paine se taie in forma de pestisor - galbenusul de ou se sfarama cu furculita si se omogenizeaza cu pateul - se unge paine cu amestecul obtinut - felia de miez de lapte se...Citeste continuarea
Prajitura cu mac si ganache de...
Postat de: timea in PrajituriMai intai pregatim crema (putem sa o pregatim si cu o zi inainte). Amestecam frisca cu zaharul si punem pe foc pana incepe sa fiarba. Luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele si...Citeste continuarea
Pulpe de pui umplute
Postat de: cristeena20 in PuiAlegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece. Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu...Citeste continuarea
Prajitura Amandina
Postat de: pana_luminita in PrajituriMod de preparare blat : Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare , obtinem o compozitie cremoasa in care adaugam 3 linguri de cacao. Separat intr-un...Citeste continuarea
Pizza-sandvis
Postat de: alinutzika in SandvisuriIntre feliile de paine se pun ingredientele de mai sus in ordinea dorita si se dau la cuptor sau se fac pe grill, asa cum am facut eu. Se serveste stropit cu ketchup. Delicios!!!! Citeste continuarea
Paste cu sos alb
Postat de: annemarry in PennePastele se fierb si apoi se scurg de apa. Sosul: Intr-o craticioara se pune uleiul, apoi branza topita. Se amesteca continuu la foc mic. Punem apa, muschiul taiat cubulete, usturoiul taiat...Citeste continuarea
Prajitura Fanta
Postat de: annemarry in PrajituriBlatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul, sarea si esenta de rom. Apoi punem galbenusurile peste albusuri, mixam, apoi punem faina. Compozitia...Citeste continuarea
Pulpa de porc cu pleutorus
Postat de: panacris in PorcCeapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca...Citeste continuarea
Prajitura cu prune
Postat de: merisor67 in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat, apoi galbenusurile unul cate unul, fara sa mai batem, doar amestecam usor....Citeste continuarea
Prajitura cu pere
Postat de: rhapsody in Prajituri1. Separam albusurile de galbenusuri. 2. Batem albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le batem cu uleiul ca pentru maioneza. 3. Amestecam cele 2 compozitii, cernem faina amestecata cu...Citeste continuarea
Pilaf sarbesc
Postat de: ioana_malia in Mancaruri de postCalim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele. Punem totul intr-un vas yena, mai adanc ,...Citeste continuarea
Pulpa de ratoi cu legume haiducesti
Postat de: CramaHaiducilor in RataPulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume...Citeste continuarea
Perisoare cu sos de rosii
Postat de: miha in PuiCarnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul dat pe razatoare, ou si orez. Saram si piperam dupa gust. Formam chiftelutele cu mana unsa cu ulei si le punem la fiert in apa cu sare. Le fierbem la...Citeste continuarea
Paine dulce cu piersici si migdale
Postat de: alldaycooking in PrajituriIntr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald. Am adaugat treptat...Citeste continuarea
Prajitura cu crema de vanilie si...
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriSe seapara ouale. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, iar cand compozitia sta bat, se adauga bicarbonatul stins si galbenusurile pe rand. La final am pus faina in ploaie, amestecand cu o...Citeste continuarea
Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker
Postat de: RoXx in PrajituriIntr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care...Citeste continuarea
Prajitura cu cacao si budinca de...
Postat de: mirela0911 in PrajituriPentru inceput se prepara budinca. Se dizolva praful de budinca in cateva linguri de lapte, iar restul se pune la foc impreuna cu zaharul intr-o craticioara mai larga. Cand acesta fierbe se adauga...Citeste continuarea
Pulpa de porc cu cartofi la cuptor
Postat de: corina241 in PorcSpalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de...Citeste continuarea
Prajitura Raffaello
Postat de: corina241 in PrajituriBlatul: Albusurile se bat spuma tare,adaugam zaharul si mixam pana obtinem bezeaua lucioasa. Galbenusurile se freaca cu uleiul si incorporam in bezeaua lucioasa. La sfarsit faina,nuca de cocos...Citeste continuarea
Pandispan
Postat de: LadyCrs in DulciuriLaptele il punem pe foc cu o cana de zahar si il lasam pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam o cana cu zahar....Citeste continuarea
Piept de pui in sos curry, reteta...
Postat de: alba_zori in PuiPreparare Piept de pui in sos curry, reteta aromata si delicioasa Foarte simplu: 1.Spalam pieptul de pui si il frecam cu jumate de lamaie si apoi cu sare ca sa nu aiba miros,iar spalam si...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor...
Postat de: timea in PuiCuratam si spalam ceapa si cartofii si taiem totul in doua. Asezam apoi jumatatile de cartofi si ceapa in vasul de lut si stropim cu ulei de masline. Presaram sare si piper si asezam frunzele de...Citeste continuarea
Portofele cu branza in sos de...
Postat de: Sidy in PorcPortionam nuca de porc in patru bucati si crestam in fiecare cate un buzunar, cu ajutorul unui cutit ascutit. Ceapa o curatam si o tocam marunt Mararul verde si patrunjelul le tocam marunt....Citeste continuarea
Pui sud-american
Postat de: Zamfira in PuiSpalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp...Citeste continuarea
Pui jamaican
Postat de: Zamfira in PuiSpalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam...Citeste continuarea
Pastrav in crusta de malai
Postat de: corina241 in PastravPestele se curata de solzi si de mate,apoi se spala foarte bine.Dam cu sare si lasam la frigider 2 ore. Pregatim malaiul amestecat cu sare(noua ne place crusta sa fie sarata). Punem uleiul...Citeste continuarea
Prajitura cu ciocolata si cocos
Postat de: rodicamaria in PrajituriFulgii de nuca de cocos se amesteca cu laptele si se pun pe foc mic pana este absorbit tot laptele(5 min) apoi se lasa deoparte amestecand din cand in cand pana se raceste. Galbenusurile se...Citeste continuarea
Placinta cu iaurt
Postat de: AnyCostescu in Dulciuript foi: bati albusul spuma cu zaharul. freci galbenusurile, apoi le adaugi in spuma de albus. pui uleiul, laptele, esenta, si faina impreuna cu praful de copt. pt umplutura amesteci...Citeste continuarea
Placinta cu mere
Postat de: bahna_violeta in DulciuriPentru aluat: Amestecam faina cu drojdia si lasam 5 minute sa se odihneasca,dupa care punem oul,zaharul,esenta si o cana de apa calduta framantam bine dupa care lasam sa creasca aprox o ora....Citeste continuarea
Peanut caramel brownies
Postat de: Poliana in PrajituriStiti care e partea cea mai grea la prajitura asta? Asteptarea...dada, pentru ca se face foarte usor, nu necesita foarte mult timp de coacere, dar in schimb trebuie lasata la racit la temperatura...Citeste continuarea
Pizza
Postat de: miha in PizzaAluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta. Intr-un castron punem faina alba si cea de secara, sarea si uleiul. Adaugam drojdia dizolvata si restul de apa si...Citeste continuarea
Placinta cu iaurt
Postat de: miremirc in PrajituriPunem stafidele intr-un bol mic si le acoperim cu rom .(2 ore) Foile de placinta le scoatem de la congelator si le lasam la temperatura camerei sa se dezghete (aproximativ 1 ora si jumatate) ....Citeste continuarea
Prajitura cu mac, cocos si glazura...
Postat de: iriniuk in PrajituriBlatul : se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga macul, esenta, fulgii de cocos, si faina si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea
Placinta cu mere
Postat de: eduard_09 in DulciuriUntul se mixeaza cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam dupa fiecare. Adaugam laptele, praful de copt si treptat faina. Framantam o coca care o invelim in folie alimentara si dam la...Citeste continuarea
Prajitura turnata cu branza
Postat de: lacrimioara in PrajituriOuale se freaca cu zaharul pana devin ca o crema, dupa care adaugam uleiul treptat. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt putin cate putin si laptele. Trebuie sa fie un aluat care sa...Citeste continuarea
Paste la cuptor cu sos de rosii,...
Postat de: Elena_Daria in PasteSosul de rosii: Ceapa o tocam marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Usturoiul ii curatam si il pisam sau il tocam marunt, marunt. Punem uleiul la incins intr-o...Citeste continuarea
Placinta cu dovleac
Postat de: Ela68 in PrajituriMai intai curatam dovleacul de coaja, se rade si se caleste impreuna cu zaharul si untul, lasandu-l pe foc pana scade, insa nu trebuie sa se terciuiasca, ci numai sa se inmoaie. Se lasa la...Citeste continuarea
Prajitura cu branza de vaci
Postat de: postavaru in PrajituriIncepem cu pregatirea primei compozitii. Mixam bine ouale cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam apoi uleiul in fir subtire iar apoi laptele. Amestecam faina...Citeste continuarea